Aradence minunate (90)
Raspunsuri - Pagina 11
Claudelu spune:
Ceau,
si pentru mine joia viitoare e ok, ca marti sunt la dintzar
Raulica e bolnavior Are rosu in gat
alinamoro spune:
In principiu e ok si pentru mine joi...nu ati zis la ce ora vreti sa ne intalnim! Eu nu pot sta mult ca trebuie sa o culc pe Adelina, vi-am zis ca nu se culca cu nimeni deorece vrea tzatza la culcare, nu stiu cum voi face.
Carmen, inca n-am facut parcari, doar una simpla marti. E greu ca nu pot merge decat 1 data pe saptamana la condus ca instructorul are f multi si nu-i poate programa altfel.
Diana, da, m-am mai dezghetat un pic, mi-ar place sa merg de 2 ori pe saptamana la condus, cred ca as invata mai repede, dar nu se poate deocamdata (am scris mai sus).
Cristiana, Dragos e la gradinita PP 14 (a scris si Ada), noi suntem f multumiti de tot, mancare, personal, conditii... Inscrierile se fac si cu 1 an inainte.
La baie si eu merg cu Adelina dupa mine, n-am ce face...
Clau, multa sanatate lui Raulica! Te-ai inscris la scoala de soferi?
Miha, m-ai facut si pe mine curioasa cu tortul de scutece!
Anca, si eu tot natural l-am intarcat pe Dragos, n-am luat medicamente. Eu ii dadusem completare cu lapte praf si n-a mai vrut san, si-a rarit el mesele la san pana n-a mai vrut deloc si nici nu se mai satura ca lactatia scazuse.
Gabi, cand mergeti?
Zilele trecute ii ziceam la Calin ca asa dor mi-e sa merg in Austria! Poate facem si noi o plimbare in aprilie, veriosara lui tot ne invita.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Deci ramane joi. La 18-19?
GAbi, sa inteleg ca o sa fii plecata?
Miha, si eu vreau sa stiu de tortul ala de scutece...
Alina m, ma bucur ca incepe sa-ti placa soferia.
Clau, multa sanatate lui Raul!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
niko_26 spune:
Si eu as putea joi la 18 , dar parca as vrea in alta parte nu la Astoria. Langa Ighi Buu este ceva Club , Sahara se numeste.Am auzit ca-i fain . Sau daca vretzi voi neaparat la Astoria e bine si acolo.Au voie si baietii?
gabitzica spune:
Alina in 1 martie plecam. Veniti si voi?
E ok si pentru mine joi, dar nu mai devreme de ora 20 ca nu il prind pe al meu asa repede acasa, numa daca o combin pe bunica sa ii tina ea pe amandoi, desi nu cred, ca o asteapt o saptaman grea din 1 pana in 8.
Ma duc dupa Tudor la gradi.
alinamoro spune:
Gabi, da, am vrea noi sa mergem ...ne primiti cu pruncii dupa noi ca si asa pe voi n-are cine va stresa?
Niko, nu cred ca-i voie si baietii, e intalnire doar cu fetele.
Pentru mine ora 20 e cam tarziu...
Chiar, unde ne intalnim?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Niko, din pacate ptr tine de aceasta data baietii NU au voie! e strict pentru noi fetele!
si am stabilit ca mergem la bowling, iar din cate stiu e, doar la Astoria este...ma insel?
Eu as prefera de la 19 ca abia la 17.30 ajung acasa, pana fac un dus, mananc ceva, nu apuc sa ajung la 18.
Alina, incearca sa stai si tu mai mult
Restul fetelor ce ziceti?
alinamoro spune:
Clau, eu as sta mai mult, dar nu pot, n-am ce sa fac cu Adelina, doar daca o duc cu mine ceea ce-i imposibil.
Oricum nu voi fi relaxata deloc stiind ca ea vrea tzatza si plange dupa mine...
pufymic spune:
Azi, 22 februarie, in jurul orei 15 a vazut lumina zilei Andrei-Paul, baietelul Claudiei_Maria.
A avut 4150 gr si 54 cm(asta nu stiu sigur)!
Bine ai venit pe lume Andrei!Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire !
Claudia& Paul FELICITARI!
Recuperare rapida si usoara, mamico, mult laptic si un bebelus mancacios, cumintel si ne-colicos!
Ana-Maria felicitari pentru fratior!Sa il iubesti mult!
Sa fiti fericiti toti 4!
www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!