Aradence minunate (90)
Raspunsuri - Pagina 9
adablackcat spune:
Fetelor, hai sa ne decidem cu intalnirea fara prunci odata! Please!!!
Am o stare destul de proasta...V-am citit, dar nu am chef de nik.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Flavia, merci!
Gabi, m-am hotarat sa o trimit pe Iulia cu gradinita la activ club la inot, dar numai cand se mai incalzeste putin afara.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
Ada, si eu am stari din astea de lehamite destul de des din pacate. Eu pot oricand, o chem pe soacra sa stea cu Mara.
Miha, Carmen, Ildi, gravidutele noastre, abia astept sa va vad!
Flavia, multam, a iesit tare buna papa
Dupa cum vedeti, sunt intr-o dispozitie pupacioasa azi
Asa ca, va pe toate!
de Mara
POZE
alinamoro spune:
Eu inca nu zic nimic de intalnire ca-s in convalescenta.
Propuneti voi data si vad apoi. La mine mai e o problema, nu stiu la ce ora v-ati gandit sa fie intalnirea, dar eu nu pot lipsi mult, adica trebuie sa o culc eu pe Adelina ca nu se culca cu nimeni(nici cu Calin) pentru ca vrea tzatza. Acum ma solicita mai mult ca nu prea mananca mancare de cand a fost bolnavioara si numai tzatza vrea, dupa ea ar trebui sa stau tot cu bluza ridicata sau mai simplu s-o dau jos sa aiba ea acces cand doreste. Tare mult as vrea sa vin sa ma mai relaxez si eu, dar asta e...nu stiu nici o solutie deocamdata.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Tot cu lehamitea,de nu-i nimeni prin zona?
Sau ati fost aseara la bile pe NE VE si inca nu v-ati trezit?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
ancapolgar spune:
Fetelor, vreau sa va intreb, ce dr da medicamentele pt oprirea lactatiei? Dr de familie sau cine? Sau se pot lua si fara reteta? Imi fac si eu curaj sa incerc intarcarea, dar probabil imi vor trebui medicamentele alea, pt ca am mult lapte. Cumnata-mea a facut ceva injectie pt asta, dar tot i s-au facut noduli.
Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
alinamoro spune:
Anca, poate sa-ti prescrie si medicul de familie, nu cred ca se pot lua fara reteta. Ai grija ca unele medicamentele de oprirea lacatiei iti da o stare nasoala, scade tensiunea, senzatii de lesin...oricum va trebui sa te mulgi la inceput ca nu va merge doar cu medicamentele daca ai asa mult lapte.
Dostinex-ul nu are efecte secundare asa urate. Mai poti incerca si ceva naturiste, gasesti la magazinele de produse naturiste.
Monica, n-am fost la bile...cred ca ne-a apucat astenia de primavara si nu avem chef de scris.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Anca si mie mi le-a prescris medicul de familie.
Miha ma bucur ca ti-am fost de ajutor.Intr-adevar e o tipa faina si desteapta .
Flavia poze cu burta probabil de la serbarea de maine.
Alina cum mai stai cu sofatul?Merg parcarile?
In rest, maine avem serbarea de 8 Martie .Tipa cu care fac engleza si a cui e gradinita pleca in SUA pt un cur de specializare de 2-3 luni si vrea sa fie si ea prezenta la serbare.Asa ca.....maine ne serbam.
Carmen(21+) si Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
In rest, maine avem serbarea de 8 Martie .Tipa cu care fac engleza si a cui e gradinita pleca in SUA pt un cur de specializare de 2-3 luni si vrea sa fie si ea prezenta la serbare.Asa ca.....maine ne serbam.
Carmen(21+) si Melania Ioana(14.01.2005)
In sfarsit s-a mai inviorat atmosfera p-aci ,Carmen esti buuuunaaa
Gata m-ai remontat psihic pe ziua de azi ca si pe mine ma apucase astenia aia
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )