Mamici de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna,

Chiar daca scriu f. rar citersc zilnic ceea ce voi scrieti... si in ultimele zile e cam slaba activitatea , asa ca am intrat si eu ...

Mi_bebelina bun venit!

Diana79 nu la toata lumea provoaca fierul constipatie, poate avea chiar si efect invers… spun din experienta.

Mi-am cumparat si eu tensiometru in week-end... am dat aproape 3 mil dar mi-am facut damblaua... si mi-am luat ieri tensiunea de vreo 9 ori .
aimee79 cat ai tu pulsul ? Eu am in jur de 75 (70-85) cam asa, iar tensiunea e inte 9 cu 5 si 10 cu 5, mai rar 10 cu 6... Am inteles ca e normal ca la gravide sa aiba astfel de valori.

La sfarsitul lunii februarie mi-am facut si eu o programare la eco...n-am mai fost de la sfarsitul lunii ianuarie. Medicul mi-a recomandat sa mai fac in saptamana 32, asta fiind prina aprilie, dar as vrea eu sa fac ca sa fiu mai linistita. Atunci o sa am 27 de sapt... Vreau o eco scurta, sa-mi zica cum e bebe si cum sunt colul, placenta... Imi cam fac griji ca in sapt 20-22 am facut 3 morfologii fetale, pt. ca ceva nu iesise ok si am vrut parerea mai multor medici...
Voi cam cate eco ati facut pana acum?

Va pup si va doresc o saptamana cat mai usoara.
Monica

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

MONIK16eu am facut un eco tot la 6 saptamani.....cam asa am programarea la medic si de fiecare data imi face si eco.
Cu tensiunea eu stau bine, in schimb pulsul e f mare 90-100.

emycor27+si RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Monica, eu de la confirmarea sarcinii (pe la 6 sapt) am facut luna de luna eco, la intalnirea cu gineco, mai putin ultima luna, cand m-a trimis pt eco morfo la altcineva. Si de acum tot asa, o data pe luna, la ginecolog. Sau poate chiar mai des mai aproape de finish.

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Uitasem sa-mi mai modific nr. de sapt..., am mai crescut si noi...
Vad ca multe dintre voi fac cumparaturi la greu... eu nu am luat inca nimic, doar o carte de povesti... Astept in martie Kidex, intre 27-30 martie, atunci dau startul . Imi zicea o prietena ca gasesti multe chestii si unele la preturi promotionale.

Si in aprilie ma apuc de renovat ... Stiu ca sunt cu capul dar ne-am miscat greu...si daca nasc cu muncitorii in casa asta e! .

La capitolul kg. si eu sunt in top. Am un plus de 14 kg si vad ca iar am inceput sa iau elan... Andreap tu cate saptamani ai?

25+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emycor

MONIK16eu am facut un eco tot la 6 saptamani.....cam asa am programarea la medic si de fiecare data imi face si eco.
Cu tensiunea eu stau bine, in schimb pulsul e f mare 90-100.

emycor27+si RARES

emycor din ce am citit in instructiunile de folosire ale tensiometrului normal e sa ai pulsul sub 90. Dar intre 90-100 nu e f. grav. Mai nasol zicea farmacistul e cand e peste 100.

Vad ca si voi faceti aproape lunar eco, deci nu-mi mai fac griji. Medicul la care merg acum nu are competenta in ecografie...Ma duc sigur la sfarsitul lunii, pe 29.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Neata burtici !

Silvia, clar hormonii, dar nici chef de nimic nu am, dar cred ca sapt asta imi revin... si cristi are liber de miercuri... si avem planuri mari, cumparaturi, etc...
Pe mine ma dor muschii si oasele de la picioare ceva de speriat, nu stiu care e problema, dar nu pot sa dorm noaptea, daca ma misc simt ca ma rup toata, daca nu, la fel.. nu stiu ce sa mai fac.... o sa incerc cu o crema dinaia de muschi... o fi din cauza ca nu prea fac miscare ? si daca fac, simt ca lesin, obosesc ff repede si imi bate inima sa mi iasa din piept... si e frig...

Geta 30+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Sa stiti ca pt. mine a fost f. util forumul asta....
Am aplicat cele aflate de la voi si am solicitat reducerea programului la 6 ore din motive de sanatate. Cu adeverinta de la medic s-a rezolvat rapid (din pacate aveam nevoie). De azi am program redus.

Util a fost si link-il ala cu ingrijirea bebelusului, nu mai stiu cine l-a dat... si multe altele.

Nu stiu ce am azi de scriu atata...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monik,eu am 22 spre 23....asa ca fii optimista!Cineva e mai "tare" ca tine

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, cu tensiometru digital... nu e f. precis; nu va speriati pt o mica deviere.
Si nici cu greutatea nu va alarmati...doar daca aveati si inainte ceva probleme. Am o amica...a slabit 20 kile si a nascut in decembrie. O alta prietena, la 4 luni de la nastere...avea 43 kile (a luat 17 in timpul celei de a 2 sarcini, la prima 22, si cica la prima in 3 luni intra in blugii din studentie). Deci..sanatoase sa fim...

eu mi-am luat patut. Din ala cu plasa. si nu stim sa il montam!! :D
nu radeti...peretii laterali, aia mici, partea de sus nu sta fixa, se repliaza. Mai incercam o data sapt asta!

29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna tuturor!

Se pare ca sunt susupecta de o infectie urinara - am dus urina la control, ramane sa iau rezultatul in 2 zile; in caz ca apare ceva (desi eu nu am nici o simptoma, durere, ceva) unde trebuie mers cu rezult. pt. interpretare? la medicul ginecolog sau la medicul de familie? sau la ce medic?

multumesc
Adriana

Mergi la inceput