Mamici de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna fetele,
Am intrat si eu un pic, sosul a facut o pauza si-a lasat calculatorul din brate, noroc de filmul cu 'bataie" de la Pro.:)

Cadina, mersi de model de cerere, eu inca n-am intrebat de banii astia, dar mare ajutor mi-ai dat.

Mi bebelina bine ai venit, sarcina usoara si abia astept sa scapi de moderare!

Fetelor, ce bine mai e in weekend, desi mai faci una-alta, ai timp de odihna, simt ca-i place si lui bibi, ca ne vrajit cu dansurile, in timpul saptamanii e mult mai retras.

Pupic si o seara placuta tututor!

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici!!
Sper ca ati avut week-end fain! Noi am haladuit pe la magazine ca au tot felul de reduceri asa ca mi-am facut de cap.. si i-am dat dureri de cap sotului...

Multumesc mult (Aelita, Simonacip,Leeloo, Lori, MsBB,MissParker) pentru aprecieri la adresa gogosicii mele - Sofia; fetelor...recunosc ca mi-a crescut inima de drag..

Simonacip ai fost grozava cu iesitul baieteilor/fetitelor bine!!

Alysh felicitari pentru bebitz topait!!

MsBB ba.. poate crezi ca e prea "fetita" Sofia mea, e mai mult baietoi.. si batausa ceva de speriat, poate o face mama boxer!! Tinem pumnii marti la doctor sa vii cu vesti bune si pana atunci stai cumintica in pat!!

MissParker felciitari pentru bebe sanatos!!ma bucur mult ca ati gasit un doctor de care sa fii multumita, e neplacut ca trebuie sa platesti dar ce nu face mami pentru sanatatea puiului mic!!

Aimee felicitari pentru vestile bune de la eco!!

Onyx imi pare rau dar nu stiu nimic despre notatiile respective, aici nu iti dau nici un carnet si nici prea multe explicatii daca totul e ok, iti spun doar e bine sau nu e bine.

Fetelor am vazut ca discutati despre hainute: parerea mea e ca puteti lua evident ce si cat doriti dar nu luati prea multe prea mici-
unu ca bebeii cresc foarte repede( noi avem o gramada de hainute de la Sofia pe care le-a purtat o data poate de doua ori sau deloc)
si doi ca dupa nastere am si primit multe hainute( evident majoritatea erau pentru primele luni).

Cami 28+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ups....am apasat aiurea si am trimis mesajul.. nu-i nimic continui aici:
voiam sa zic ca si eu recomand cu caldura hainutele din bumbac,( eu ce am prinmit si nu erau din bumbac nu i le-a dat sa le poarte Sofia mai ales ca vom avea bebei in vara.. )
Primul an si jumatate am spalat hainutele Sofiei separat dar cu detergent normal( pediatra ne recomandase sa folosim detergent special de bebei numai daca apar probleme) altminteri nu.

Am vazut si admirat burtici tare faine si niste miresici suuper pe contul comun de poze!! Suuper!

Mi_bebelina bine ai venit!

Getutza interesant link-ul, multumeste-i Dariei si spune-i ca ne e dor de ea si de Ioana..!

Doloress merci fain Poate iese cretulin bebe al tau.. daca nu exista mereu sansa ca urmatorul sa fie si fetita si cretulina ..
Imi pare rau ca ai trecut prin experienta neplacuta la doctor!!

Diana79 felicitari pentru bebelina sanatoasa!!

Ok, dulce pentru toate si o saptamana super!!

Cami 28+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Ciao fetele....
am fost la plafar si am gazit ceai dinfrunze de zmeura, sper sa ma ajute la nastere( desi pe prospect nu zice nimik de asa ceva) ca o sa nasc normal si la noi nu se face anestezie epidurala....
....cu rinichii stau mai bine......a trecut criza si sper sa nu mai am probleme pana dupa nastere.

va pupam

emycor27+ si RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata! O saptamana super tuturor burticoaselor!!!

Noi am fost la munte in week-end sa schimbam putin aerul si decorul ca nu se mai putea. A fost frumos dar obositor!

Fetelor, doar Lorich si Cadina au reconfirmat intalnirea de duminica. As vrea sa stiu daca ne mai intalnim ca sa fac si rezervarea sau daca nu sa-mi fac un alt program.

Alina 28+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza fetelor,

Am venit pana la servici sa aduc concediul si sa imi termin ceva treaba!Am intrat doar sa va salut si sa va doresc un inceput de saptamana cat mai minunat!O sa-mi lipsiti!!!VA pe toate!!!!!!

Ps SA aveti grija de voi si de bebei!!!!!!!!!!!!!!!

Andreea 24+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Neata fetelor,

Am intrat sa vad ce mai faceti, eu ca de obicei pic de somn, vad ca Andree27 a venit un picut la serviciu, dragutza chiar ma gandeam ca o sa-mi fie tare dor de ea! Pup Andreea si doresc fetelor o saptamana usoara, sa zboare repedeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Buna dimineata! O saptamana super tuturor burticoaselor!!!

Noi am fost la munte in week-end sa schimbam putin aerul si decorul ca nu se mai putea. A fost frumos dar obositor!

Fetelor, doar Lorich si Cadina au reconfirmat intalnirea de duminica. As vrea sa stiu daca ne mai intalnim ca sa fac si rezervarea sau daca nu sa-mi fac un alt program.

Alina 28+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

SI IO!! SI IO!!!!

29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Sper ca sunteti bine sanatoase cu toate,de azi intru in 'ritm'.....de asemenea,sper ca nu am pierdut nimic ffff important.
BBlusa mea a inceput sa dea serios din picioruse/manute....sunt fericita ca macar stiu ca e OK..probabil statul acasa ii prieste...sa vedem de azi ca m-am intors la munca daca mai e asa de nebunica.
raportez si eu 68 kg..am 13 in plus in sapt.22:concluzia e ca sunt grupului,adica am luat enorm..asta e!Eu sunt obisnuita de la prima sarcina
Pupici si o saptamana super!

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Salutare!
Sper ca sunteti bine sanatoase cu toate,de azi intru in 'ritm'.....de asemenea,sper ca nu am pierdut nimic ffff important.
BBlusa mea a inceput sa dea serios din picioruse/manute....sunt fericita ca macar stiu ca e OK..probabil statul acasa ii prieste...sa vedem de azi ca m-am intors la munca daca mai e asa de nebunica.
raportez si eu 68 kg..am 13 in plus in sapt.22:concluzia e ca sunt grupului,adica am luat enorm..asta e!Eu sunt obisnuita de la prima sarcina
Pupici si o saptamana super!

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Andreea, si puiucului meu ii place mai mult acasa decat la serviciu, acasa il simt tare sprinten prin burtica, pe cand aici, la birou, abia abia mai "zice" si el ceva.

Mergi la inceput