Mamici de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Asa e Alexandra, si eu sunt de aceeasi parere, sa nu pierdem traseul cu frumusetile lui...

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Getuta - super link-ul . L-am salvat si am inceput sa documentez. Chiar ma gandeam sa iau si eu DVD-ul dar uite cum m-ai salvat tu F util , cel putin mie , ca nu am experienta de loc. M-am uitat la cap II si bebelusul e asa de frumossssss moamaaaa.
si ms inca odata. Am ce studia hihihi.
Aimee - frumoaseeeeeee hainute. Sa le poarte bb Luca sanatos. Frumoshi miri .

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Getuta, subscriu la ce a zis MsBB, multumim pentru link...si eu voiam sa cumpar cd-ul Danei Nalbaru...bine ca nu l-am gasit ieri in Real

MsBB: multumim de aprecieri si complimente. tu cum te mai simti? eu sunt mai linistita dupa eco de azi

Pupici!

29= Luca

Alexandra

Mergi la inceput

Aimee - ce sa zic ? Sunt bine... cred! Sunt totusi ingrijorata, cu atat mai mult cu cat ceva mai devreme o dulcica de aici de pe forum ( deja mamica ) m-a sunat si a zis ca e cazul sa stau in garda, ca ce am intradevar par a fi contractii si ca ea ma sfatuieste sa ma duc de urgenta la doctor. Astazi am stat in patut toataaaa ziua , deja am amortit de atata stat , am citit la greu si am butonat calc si telecomanda.
De pe o parte grija ei m-a topit , m-am emotionat dar pe de alta parte m-am speriat. Acum stau in garda si daca simt ceva sun si ma duc direct la doctorita.
Sa ne dea D-zeu la toate putere sa trecem cu bine si sa ne vedem la termen cu ai nostri BB-ei frumosi si sanatosi.

Adriana 26+ , Andra

Mergi la inceput

Alexandra, Adriana, ma bucur ca va placut... sincer si mie mi la recomandat ghiciti cine... Daria... va spun ca e bine si se simte bine, doar ca asa cum a spus, crede ca nu mai e bine sa posteze... sper sa nu se supere ca am vb de ea aici, vroiam doar sa stiti ca ea mia recomandat site-ul...

Geta 30+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

Eu hainute n-am cumparat inca. Planuiam luni sa ies sa ii cumpar cate ceva dar cred ca mai bine ma duc intai la medic sa vad ce zice.
Am luat pana acum doar carutul , scoica si paturica. Urmatorul pe lista era patutul si ceva hainute darrrrr sunt cuminteeeee stau la pat , orice numai sa nu mai am contractii .
Apropo - Aimee - imi place tare mult cum ai avut parul la nunta. Ca o papusa hhihih. Si eu tot ceva asemamator am avut si tare mult mi-a mai placut, m-am simtit ca o printesa hihih , ce modesta sunt!

Adriana 26+ , Andra

Mergi la inceput

Ma uit la stiri la protv, si o stire ingroztoare, un bebelus de 9 luni a fost proiectat prin parbrizul unei masini, a murit bineintels, politia a spus ca daca bebelusul era intrun scaunel de masina asa cum prevede legea poate nu ar fi murit... mai era in masina un fratior deal bebelusului de 3 anisori care e in coma.. toate astea din vina soferului care a depasit in curba pe ninsoare, care era si bunicul copiilor, in masina mai era si mama copiilor de numai 18 ani...
Inca o data am vazut de ce e asa de important acest scaunel de masina si obligatoriu voi avea unul, si daca tre sa dau 100 lei pe unu.

Geta 30+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

MsBB, ma bucur ca esti bine si asa sa faci sa suni dr imediat ca nu e de glumit.Si eu tot in pat azi cu tavita cu bunatati telecomanda si laptop...am promis si sunt cuminte. Multa sanatate si pupici!

Getuta, multumim si Dariei si ne bucuram ca e bine.

29+ Luca

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap

Simonacip..adeverinta aceea ptr.program redus la 6 ore..ti-a dat-o dr.Grigoriu de la Municipal?Cum arata?..adeverinta,normal..ca medicul meu mi-a spus ceva,vreau sa fiu sigura.Multam
Getutza..nu stiu ce sa-ti zic....incearca sa te linistesti....eu cand sunt asa suparata ma gandesc la faptul c asunt,ca ce frumos e,ca as dori sa mai fiu asa muuult timp,ca o sa ma 2 fete minunate...ma gata de fiecare lucru bun ptr.a insenina o zi proasta..
BBlusa mea nu a "batait" deloc azi..incerc sa nu intru in panica;am avut o zi grea la munca,nervi,alergatura..sper spre seara sa-mi dea salutul de rigoare..

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Andreea, adeverinta e scrisa pe o foaie normala, de reteta si are 2 stampile, una rotunda si parafa ei...Da, dna grigoriu mi-a dat-o
In ce priveste bonusul de la firma, tu e clar ca ai dreptul , intra la probleme legislative, sunt vreo 45 de pg pe tema bonusului la nastere.
Eu si ieri si azi am avut showri cu o nebuna de la personal. Eu sunt bugetar, functionar public, deci n-am nici contract individual...nu stiu totusi dc mi se aplica si mie, la cit taraboi am facut ar trebui sa se aplice...
V-am pove ieri de nebuna m-a luat ca ce am intrat cu pile de nu stiu ce legi ni se aplica, de parca eu lucram la salarizare sau la resurse sa stiu toate legile...O idioata, azi m-am dus la ea si i-am aratat articolele scoase de pe forumul nostru, am ajuns sa ne certam rau, ea s-a dus ca un copil d e5 ani cu pira la directoarea ei. Directoarea ei a venit la a mea...Si tot asa, a mea m-a chemat i-am povestit si a ramas sa merg eu la directoarea nebunei sa-i explic ca treaba nu sta chiar asa cum a descris-o ea, etc...mi s-a urit, am avut o zi tare proasta azi, nu doresc nimanui...Cred ca m-am simtit cum s-a simtit Fecian cu nebunul Jan..
Bineinteles ca n-am mai apucat sa va citesc...
Am sa fac acum o intrabare pe forumul legislativ sa vad exact ce-mi spun...

David (10 nov 2004) si
Simona 29+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Alexandra, foarte frumoasa miresica, si burtica la fel... si hainutele sunt fff frumoase, colorate... si nau fost scumpe... o sa va pun si eu poze cand o sa am mai multe lucrusoare... sapt viitoare cand le cumpar.. sper sa ajung totusi in viena ca acolo cunt niste lucruri de iti pica ochii si iti vine sa le mananci...
Mia venit o idee... poate ar mai vrea cineva sa isi cumpere lucrusoare de acolo, ma refer la hainute si lucrusoare dinastea,sampoane, paturici...inca a mai zis cineva ca vrea sa mearga... ancarun cred... eu sunt din arad si sunt fff aproape de viena, la 500 km, mie mai usor sa ajung... si care ar mai vrea, am face o listuta, cu ce si cum, si as cumpara pt toate ce avem nevoie.. nu stiu daca ma intelegeti... oricum acolo sunt mult mai ieftine... am cateva lucrusoare luate, o sa va fac poze sa vedeti...sunt foarte bune, de calitate, si foarte frumoase... si ieftine, mult mai ieftine... am vazut data trecuta cand am fost un costumas dinacela, era maro si cred ca era un ursulet, cu capuson, gluga, cu urechiuse, si labute la picioruse si manute, foarte dragut, si era aprox 15 euro... ei, eu am venit cu ideea, daca sunteti interesate va rog sami spuneti...

Geta 30+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput