Mamici de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Getuta, groaznic...eu nu ma mai uit la stiri din cauza ca vad numai grozavii din astea..Scaunelul l-am luat deja adica v-am zis ca am luat carucior 3 in 1.Nu am pus poze cu el ca nu il am aici.

Simona, imi pare rau ca ai asa mari probleme si mai ales graviduta fiind...offf ce rai sunt oamenii astia...dar ce naiba ca doar daca iti da ceva nu iti da din buzunar...sa ne spui si noua ce rezolvi. Si eu sunt tot functionar public...sper sa nu patesc la fel.

pupici

29+ Luca

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Pt ca m-am uitat la pozele frumoase din contul nostru comun , m-a apucat asa ooooo ... treaba ... si mi-am bagat nasul in pozele mele de la nunta. Parca a trecut un secol sau o secunda ... ah cum zboara timpul asta!
Ei bine am pus si eu doua poze de la nunta , chiar inainte de a mi se pune voalul si apoi cu voalul, pe contul nostru comun. Acum sincer , m-a apucat si jalea ca vreau sa fiu iarrrr blonda si m-a apucat asa un dor de sot , abia astept sa vina acasa .
Ce fac amintirile astea din gravidutze uh?

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Ma uit la stiri la protv, si o stire ingroztoare, un bebelus de 9 luni a fost proiectat prin parbrizul unei masini, a murit bineintels, politia a spus ca daca bebelusul era intrun scaunel de masina asa cum prevede legea poate nu ar fi murit... mai era in masina un fratior deal bebelusului de 3 anisori care e in coma.. toate astea din vina soferului care a depasit in curba pe ninsoare, care era si bunicul copiilor, in masina mai era si mama copiilor de numai 18 ani...
Inca o data am vazut de ce e asa de important acest scaunel de masina si obligatoriu voi avea unul, si daca tre sa dau 100 lei pe unu.

Geta 30+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Getutza, nu te mai uita te rog la ProTV. Aia sunt in stare, sa dea non stop stiri de babe violate & co. De aia te ia depresia! Ei sunt de vina!! (divina, wai). Mai am o prietena care sta acasa, si se plange ca se gandeste la prostii, dar e greu sa iesi pe asha vreme afara. Asha ca iti recomand sa gasesti mici activitati si un ritm cotidian care sa te faca sa te bucuri de fiecare clipa a vietii. Nu iti stiu hobby-urile si nici preferintele...dar eu am o lista maaare de TO DO-uri pt cand voi avea timp: de la cetit si aranjat camera pt bb si lucruri pt bb pana la croshetat + plimbari afara.

Uite, mult mai interesanta e ideea de ati face liste si planuri pt Viena. AM mai auzit (tot pe aici) de fete care au facut/vor sa faca shoping acolo.

Asta am ajuns... sa fie mai scump aici, unde salariul e la un sfert decat acolo.

29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mama ce zapada e afaraaa!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Getuta, multumim de complimente. asteptam pozici de la tine cu hainute. Suna tentant faza cu listuta pt. Viena...ne gandim

Adrianaam vazut pozicile esti superba! si eu abia astept sa ma vopsesc...acum sunt satirata rau, dar pt. bebe merita asteptarea.

Pupici!

Alexandra

Mergi la inceput

si acu sa va poveshtesc ceva funny.

Veneam ieri de la examen, cu metroul. Pe peron..ma ashez repede pe scaun, ca sunt o grasa , langa mine o pushtoaica de 18 ani, vb la tel destul de tare sa trag si eu cu urechea (si restul peronului).
Tipa la tel...
- vai draga, si pana la cat ai stat la discoteca?
Un nene de 45-55 ani, din decor raspunde:
- pana la 10!!
Tipa la tel:
-....a, pai aia e batrana mai!
Nenea:
- ba e tanara!!

Chicote in prejur.
Mai incolo, tipa intreaba de nu stiu ce club, ca vin toti sarantocii, sa o arda cu un red bull in mana, si mai intreaba
- si aseara pana la cat ai stat?
Nenea:
-11 jumate, ti-am mai zis!
Tipa indignata:
-hai ca te sun acusi, ca imi raspunde un nebun de alaturi.

Restul peronului : rasete clare.
Nenea: tu razi, dar stii de ce razi?

si o burticutsa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Mama ce zapada e afaraaa!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

si nu mai imi merge functia de teleportare pana in Bersheni...

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Aime 79, da,ce-am patit e destul de neplacut,nu stiu cum e la tine, dar pe cuvintul meu la mine astia de la salarizare si personal se cred buricul pamintului, cind mergi la ei cu o intrebare te trateaza ca pe ultimul nimic. Oricum, eu voi face o adresa completa cu tot ce gasesc pe forum si am s-o adresez directorului de personal...De altfel o adresa este pe forumul legislativ la bonus pentru nastere, pag 15 parca(asta si pt tine daca vrei sa depui cerere), 15. Adevarul e ca dupa ce mi-as pus ieri mi-am scos si eu pirleala ca nu puteam sta asa si cind mi-a spus ca are fata de virsta mea si etc(stiti voi textele) i-am spus ca a imbatrinit degeaba dc nu stie sa se documenteze sa citeasca legile in ansamblu, nu doar 188, etc...Nu mai puteam, cred ca si tremuram de nervi, dar nu ma puteam abtine
Tie felicitari pt voinicel, am citit un pic ce ati mai scris voi...Ne apropiem cu DPN-ul...eu am 26-27, miercuri merg si eu la dr sa vb cu ea. Eu vreau sa-mi provoace nasterea, asa ca poate fi si cu citeva zile mai devreme...sa vedem...
Getutza, cauta mai bine sa te uiti lucruri frumoase, ca avem atitia uriti in preajma noastra...ingrozitor de multi...
Esti o draguta pt initiativa cu Viena, eu nu am nevoie de nimic, dar poate sunt fete care sunt doritoare...
MsBB, stai linistita mai bine citeva zile sa vezi cum te simti. SI eu m-am cam enervat azi si Matei vad ca se misca dintr-o parte in alta, ca un leu in cusca, parca ar vrea sa-mi ia apararea, scumpul de el

David (10 nov 2004) si
Simona 29+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Eh, nu ma uit de felul meu la stiri, dar acuma am zis hai sal las ca si asa eu sunt aici pe forum la calc, sa mai zbarnaie ceva ca in general e liniste mareee..
Adriana, frumoasa mireasa...

Geta 30+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Vai Getuta - ce stire- stii chiar acum cateva zile spunea Gabitzam despre ceva asemanator, iti da fiori !Asta e , pt un pumn de bani nu se merita sa riscam siguranta bb-ului.
Transmite-i multumiri Dariei si speram ca o sa revina totusi pe forum atunci cand o sa vrea si o sa se simta bine alaturi de noi.
Super ideea cu Viena , mai ales ca poti gasi lucruri mai ieftine si mai de calitate. Daca ai posibilitatea.. go for it!
Foarte frumos ca te gandesti si la alte burticute

ah m-am apucat de scris si apoi a sunat tel , am vb la tel si mi-am pierdut sirul ideilor

aimee - alexandra - f bine ca esti cumintica. fata cuminte.
Eu am ales sa-mi nuantez parul intr-o culoare cat mai naturala pt ca aveam vreo 4-5 cm de radacina neagra si intrasem si asa intr-o ... depresiune ehehehe
simonacip - nu lasa supararea sa te cuprinda. Venim cu daca e nevoie sa ii explicam lui tanti care e treaba , da?
cleo - foarte tareeee!

Adriana 27+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput