Mamici de mai-iunie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
Getutza eu am luat scaun de masina cu 5 mil si pot sa-lfolosesc de la 9 la 36 de kg....si e foarte bun...nu trebuie sa dai 1000 Ron...alea mai scumpe au nu stiu ce sistem de prindere pe care masina mea de exemplu nu il are...Asa e trebuie neaparat scaunel...chiar si la o viteza de 25 de km la ora un bebe iti zboara din brate. Am primit si eu la Baby Expo niste pliante...Chiar daca se mai organizeaza Baby expo la Timisoara ne intalnim?
Ti-am vazut poza cu burtica din contul comun! E tare draguta!
Fetele carucior Primii Pasi cu maner reversibil am avut noi...nu va recomand! Are un sistem de strangere foarte dificil si are mai mult de 16 kg...plus ca se manevreaza greu ca e cat un mertan...O sa caut pozacu cel pe care l-am avut sa il vedeti! Noi l-am inlocuit cu unul Brevi super usor si care se desface cu o singura mana. Ala si acum il pot folosi! A fost fain fain.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
MsBB spune:
Getuta si Alexandra - pt compliment. Am rosit hihihih
Adriana 27+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
Lorich spune:
Doamne!!!! Ce-i afara???!!
Am ajuns acasa pe la 4 si am dormit, la 6 suna sotu sa ma uit pe geam. A fost ca-n faza aia: Da luuuung somn am mai dormit voinicii mei! Desi in urma cu 2 ore nu era nimic sa prevesteasca "bucuria"
Iar alunecus, iar mers si mai greoi, trafic si mai prost... noroc ca e weekend, ca eram chiar suparata!
Lori 24+ asteptand un bebe Robert
aimee79 spune:
Simona, multam de info si felicitari.Am citit si eu cate ceva. Eu lucrez la resurse umane (organizare si metodologii) si sper sa nu imi faca probleme tocmai colegii de la salarizare, dar mai stii...!Acum sunt in concediu, dar pana nasc sper sa ajung pe acolo sau sa vb. cu colegii sa aflu ce si cum.
Avem acelasi DPN 26-27. Tu cum nasti? pe mine ma bate gandul sa vin in Buc . la Medlife, dar tare imi place de dr. mea....inca nu am hotarat.
pupici!
Alexandra
gabitzam spune:
Lori, si eu m-am socat, la ora 15 cand am venit de la servici era soare si uscat, pe urma s-a innegurat, pe urma cate un fulgulet si acum e totul alb !!! Si ninge tare in continuare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
aimee79 spune:
fetelor sper sa nu vina zapada si pe la Craiova mai ales ca eu si tati plecam intr-o ora catre bunicuta mea care sta la vreo 60Km...(in Bailestiul lui Nea Marin)ca n-am vazut-o de anul trecut si nici nu cred ca voi mai putea sa mai plec mai tarziu la drum.
Pupici si sa auzim numai de bine!
Alexandra
MsBB spune:
Noapte buna fetele!
M-a luat o moleseala si un somn ... Va pup pe toate , sa aveti o seara frumoasa si sa ne auzim cu bine.
Fetele din Bucuresti , sa stati la caldurica ... brrr unde e primavara????????
Alexandra- drum bun ,sa aveti parte de momente placute cu bunica.
Pup toate fetele.
Adriana 27+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
Lorich spune:
Getutza, sa nu cumva sa uit, ca sunt mai "senina" un mare multumesc pentru linkul ala, e minunat. Oricate carti ai citi, altceva e video+audio. Super.Multam.
Si una pentru draguta de Daria
Lori 24+ asteptand un bebe Robert
Getutza81 spune:
Fetele, aveti grija cu zapada, si Alexandra, mare grija la drum...
Cu placere burticutele mele, ma gandeam eu ca o sa va placa si voua... e ideal cand poti sa vezi ceva in imagini si sa mai si explice, e cel mai bine, asa inveti cel mai bine... cand eram in scoala ziceam intotdeauna ca mult mai tare ar fi atrasi elevii daca lectiile ar fi video, cu imagini si etc... copii ar fi mult mai atenti si ar sti lectia direct din clasa, nu ar mai avea de invatat asa de mult... asta se aplica si la noi, a caror neuron functioneaza mai greu acum si singurul lucru care il avem in cap e bebe si lucrusoare de bebe...
Voi plecati, atunci cred ca ma retrag si eu...
Ah, cred ca ma mai laudat cineva pt burtica ? vedeti, despre neuroni.... nare rost.. multumesc oricum tuturor... cat despre Daria, cred ca si ea ne citeste oricum in continuare si sper si eu sa revina la noi, poate dupa ce vine bebe se va simti mult mai bine, daca nu pana atunci..weekend placut sa aveti toate burticile, stati linistite si relaxativa pentru mititeii din burtica..
Geta 30+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi