Mamici de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Aimee tu in ce saptamana esti?
Si noi am vazut un carucior de la primii pasi ,cu maner reversibil la 5mil,nu mai avea nimic in plus in Carrefur!Tu de unde l-ai luat?

Andreea 24+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aimee, stiu si eu hainutele de la RomBaby, am avut si eu la Andrei, si mi-au placut si mie, s-au comportat bine la purtat si spalat.

Initial am spalat hainele lui bebe separat, cu detergent Dermalin Baby de la farmacie.

Cred ca spre doi ani am inceput sa i le spal impreuna cu ale noastre.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele...
va tot citesc, si citesc, si mai fac cate ceva prin casa, si sunt plictisita de numa... am o stare... nu stiu ce e cu mine... Cristi ma intreaba, dar ce ai ? si eu i spun, nu stiu... si fizic, si psihic, ceva nu e bine, ma simt grea, grea la corp, grea la suflet, dar nu stiu cu ce... as vrea sa fac atatea, as vrea sa va spun atatea, la toate in parte, dar nam nici un chef... am o stare... ce mai, ca vremea asta de afara... cand sunt la maicamea, imi vine sa fac de toate, sa o educ cum sa tina o casa curata ca deh, la varsta ei e satula de dinastea mai ales ca e casnica de zeci de ani, de cand suntem mici si ea altceva toata viata ei na facut...acolo ma simt bine... cu ea, mai povestesc... povestim toata ziua... aici sunt singura... si mie urat... mai ales cand ma uit in jur, si de asa naturae casa asta ca nu intra lumina deloc... e intuneric... lumina monitorului da mai multa lumina in casa decat geamul... si florile, toate saracutele mi sau uscat... si sunt blege... si eu sunt ca ele... stau toata ziua in pat pana ma dor toti muschii de la picioare... si mai nou am o oroare, sa nu dorm pe partea dreapta ca cica pe acea parte circula toate alea necesare lui bebe... si nu pot sa dorm ca amortesc imediat si tre sa ma intorc... pe partea dreapta... si mie groaza sa nui fac rau la bebe...si pe spate iar nu e bine sa dormi, cica se lipeste placenta de spate... si mai stau si pe stanga, dar niciodata na fost pozitia mea, ca eu cu cristi dormim mai bine unul cu spatele la altul.. si dc as dormi pe stanga as fi cu fata la el... si mie greu... mie greu si ca ma trezesc de multe ori pe noapte, si iar e intuneric si numi place, trebuie sa ne luam o lampita sa am putin lumina ca e sinistru... si asa sunt zilele astea.. si as vrea sa merg in oras, sai cumpar la bebe tot ce am nevoie, cred ca in final asteptarea asta ma omoara, nu mai am rabdare... as face atatea si nam chef... si imi spun ca mai e putin... mai e putin si il vad pe bebe... si sapt viitoare isi ia cristi concediu de miercuri si mergem la cumparaturi pt bebe... deabea astept.. maine mergem la socrii sa facem pizza... poate mai stam peacolo pana duminica, dimineata la cafea, barfe cu babele... iar cu ideile lor... pe care nu le bag in seama ca nare rost sami bat capul... acu zicea soacramea ca sunt si carucioare cu 200 lei... pai cum sa zic, alea sa se plimbe ea cu ele... ca eu nam incredere in ele deloc... vreau totusi unul de firma, sa fie rezistent.. oricum vine si bebe 2...mia cumparat ziarul azi, vand si cumpar... sper sa gasesc acolo ceva la mana a doua, ca mai sunt care vand lucrusoare de bebei, mamici la care leau crescut bebeii si nau ce face cu ele...
Asa ca sper sa ma intelegeti cele la care nu le raspund, as vrea... dar nam nici un chef... sper sami treaca...Felicia, stiu ca miai raspuns, am citit si tind sa cred ca ai dreptate totusi cu igiena sentimentala, sau cum ai zis ??? vedeti, neuronul meu e varza... va pup si sper sami treaca starea asta... parca scriind , incet incet... trece...
Ah, si am un link despre cum sa cresti un bebelus de cand se naste, cu filmulet.. e romanesc, mie imi place... vil trimit imediat..

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Bine v-am gasit.........eu sunt noua pe aici, insa sper sa ne imprietenim si sa ne spunem ofurile. Bebelina mea are 25 sapt si 5 zile si abia astept sa o cunosc in carne si oase.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Eu de fiecare data cand ma duc la hypermarket mai cumpar ceva pt bebelina:am gasit foarte multe lucruri bune si ieftine in Cora: de ex body cu maneca scurta(ca ma gandesc ca o sa prindem si caldurile) pe la 5-6 Ron
Carucior, patut..chestii din astea mi-a promis o colega ca imi da........daca sunt intr-o stare buna si imi convin, nu mai cumpar altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Andreea: sunt in sapt 29. Caruciorul l-am luat dintru-n magazin din centrul craiovei...am cautat si eu prin supermarket-uri dar acolo am vazut ca intotdeauna sunt mai scumpe. Modelul asta 3 in 1 e un model mai nou, inainte sa il cumparam eu am cautat pe net informatii dar nu aparea la modele...oricum mie mi-a placut si are si un pret bun fata de alte locatii.

Gabitzam: merci mult pentru ajutor si sfaturi. Ma bucur ca am ales hainute bune pt. bebe.....care va saluta voiniceste din butik...

Alexandra

Mergi la inceput

www.lady4ever.ro/domeniu/807/Articole-Copii-si-parinti-pag2.html" target="_blank">aici lunk-ul despre cum se ingrijeste bebelusul

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simonacip..adeverinta aceea ptr.program redus la 6 ore..ti-a dat-o dr.Grigoriu de la Municipal?Cum arata?..adeverinta,normal..ca medicul meu mi-a spus ceva,vreau sa fiu sigura.Multam
Getutza..nu stiu ce sa-ti zic....incearca sa te linistesti....eu cand sunt asa suparata ma gandesc la faptul c asunt,ca ce frumos e,ca as dori sa mai fiu asa muuult timp,ca o sa ma 2 fete minunate...ma gata de fiecare lucru bun ptr.a insenina o zi proasta..
BBlusa mea nu a "batait" deloc azi..incerc sa nu intru in panica;am avut o zi grea la munca,nervi,alergatura..sper spre seara sa-mi dea salutul de rigoare..

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Geta:te inteleg perfect...am avut si eu stari din astea,dar fii barbata ca trece tot...gandeste-te la bebe si la miracolul din burtik...stii cum se spune cine se gandeste prea mult la destinatie nu vede minunatele "locuri" prin care trece....
Si eu sunt trista, dar incerc sa nu ma mai gandec mai ales ca azi se implinesc 16 ani de cand mami meu nu mai e....life sucks sometimes!!!...apropos de asta ori imi e mie prea dor de ea ori am impresia (de la eco) ca bebe va semana cu ea....are zambetul ei!

Apropos fetele am pus pozici cu hainute pe contul comun de poze si cateva pozici cu mine.

pupici!

Alexandra 29+ Luca

Alexandra

Mergi la inceput

Andreea, multam de incurajare, asa nu am treaba, ca nu sunt trista sau necajita, nu stiu e o stare pe care nu o pot explica, sunt fericita... cred ca totusi e si vremea asta mohorata, mas plimba, dar aici aproape nam pe nimeni, si in plus cand ma gandesc ca trebuie sa ma imbrac si sa ma incalt, si cat efort doar pt a iesi 5 min la aer, e naspa...Imi pare rau ca nici tu nu te simti bine si ca ai o zi naspa... eu nu cred ca as fi rezistat sa merg la servici... si in leg cu bebe, eu zic ca e bine, si eu am obs ca uneori misca mai putin, e mai putin agitat, cateodata nici noaptea nu se trezeste... depinde si la ei, vezi ca nici noi nu avem zile la fel... asa si ei, ca doar sunt niste omuleti...

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !

Mergi la inceput