Mamici aspirante din nou (33)
Raspunsuri - Pagina 2
Ignatica spune:
Buna fetelor, intru pe fuga pentru ca nu am voie sa stau la calculator. La mine ca de obicei, o sarcina cu opveste. Luni am avut iar pete maro,destul de abundente, mi-am sunat medicul si m-a trimis rapid la spital. Am stat pana vineri pe tratament de sustinere, sarcina pare ok acum, avem embrion cu inimioara, dar nu imi garanteaza nimeni ca va sta acolo.
Sunt consemnata la repaos total si nu am ajutor decat din partea sotului care a preluat toata partea cu bucataria si curatenia seara dupa serviciu.
David e foarte frustrat, nu intelege de ce mami sta in pat si nu se joaca cu el, ma ridic numai la WC si sa il hranesc pe el si pe mine. Cand ma joc cu el, stau pe covor, facem castele din cuburi sau ne uitam pe carti cu povesti, e greu, il simt ca ar dori sa facem si alte lucruri. Offfffffffffff.
Va tin pumnii tuturor si va doresc sa aveti o sarcina mai usoara ca a mea.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica
anne-marry spune:
ignatica imi pare rau ca treci prin asta. ai insa incredere ca totul va fi bine. tb sa gandesti pozitiv.
noi suntem in a treia luna de incercari efective de a ramane graviduti din nou. graficul meu de temperatura de luna asta arata incurajator pana in prezent, adica dupa ovulatie, temp a crescut pana la 36.8 - 36.9, spre deosebire de celelalte doua luni cand urca fffffff ffffff rar la 36.8. adica o data in toata perioada. mai amev 4 zile pana miercuri cand putem face un test de sarcina si sa vedem. am ajuns obsedata de temperatura asta. nici nu mai pot dormi noaptea ma tot trezesc sa vad cat e ceasul. mai iau temp desi stiu ca temp corecta este cea de la ora 6.00 asa cum o iau in fiecare zi....ehehe...
am uitat sa va zic ca nu am mai intrat pt ca nu imi prea merge netul al servici, si ama vut si o perioada de cateva luni f f f aglomerata. acum am bagat netul acasa, si sper sa vorbim mai des.
va pupices dulceeeeeeeeeee.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
cat mai este...pana la...
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
sanziana27 spune:
Ignatica te inteleg cat de greu iti este cu David si cu o sarcina atat de dificila. Sa dea Dzeu ca bebe sa stea acolo cuminte cat mai aproape de 40 de sapt. si tie iti doresc multa, multa putere!
Anne marry iti tin pumnii poate vii cu vestea buna!
Eu astept controlul de vineri, in rest nu am nicio noutate!Ne tot miram cat putem fi de "secretosi" ca inca nu am spus nimanui de sarcina. La Dragos de la primul test pozitiv am dat sfoara in tara, acum astept controlul si parca nu am chef de dadaceli!
O zi de duminica superba tuturor!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
PatriciaArdeleanu spune:
Ignatica, imi pare rau ca ai o sarcina dificila.ai grija de tine, stiu ca e greu...
anne-mary, te inteleg cu temperatura, si eu devenisem asa. luna asta am lasat-o aproape balta, daca mi-aduc aminte bine, daca nu, asta e, nu ma mai bazez pe asta 100% ca se pare ca am dat gres lunile trecute.
Sanziana, succes la control! dupa asta o sa anunti familia si prietenii??
eu iarasi am inceut sa ma visez gravida, cumpar lucruri de copilas (numai de fetite gasesc) deci s-ar putea ca undeva pe drum sa ma astepte o fetita...
Raluca, ti-a venit pina la urma??
Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg
kid2003 spune:
Da, da, ce s-a mai intamplat Raluca?
Nu ne tine asa in suspans!
Ignatica, imi pare rau ca si de data asta e o sarcina dificila. Hai ca dupa 12 saptamani va fi mai usor.
Eu tot ma cercetez de burta....maine fac 11 saptamani si dimineata m-am trezit cu o burta super plata, incep sa imi fac probleme. De abia saptamana viitoare ajung la doctor. Simptome sa zic ca am, seara ma apuca o durere de cap si o greata de nu pot sta in picioare. Poate de aia nici nu am pus pe burta, cred ca am slabit de cand am ramas, ca nu pot pune nimic in gura dupa ora 4.
Hai cu vestile alea bune, cine mai e la rand cu testul?
bb2
PatriciaArdeleanu spune:
Kid, la mine pina pe la 16 s nici nu ziceai ca sint gravida. eu am ramas la sf lui mai, peste vara am avut concediu o luna, si cind m-am intors la serv la sf lui august colegii au crezut ca nu mai sint gravida (slabisem si 4 kg); dar ea, galusca, se dezvolta de nu avea treaba. Plus ca mai tirziu in sarcina multa lume imi zicea sa zic merci daca va avea 2,900 cel mult,ca aveam o burta anemica
si a avut chiar 3,300.
eu test sper sa am de martisor. abia ce am trecut -zic io- de ovulatie, am avut niste dureri ff pronuntate, mucusul dupa, temp nu a crescut inca(dar nici nu am luat-o regulat si am mai auzit ca poate creste si la 2-3 zile dupa), deci inca consider ca sint fertila si la 2 zile am facut si fac ce trebe.
daca nu iese, cred ca am sa iau pauza vreo citeva luni si o sa reincepem procedura din mai incolo..
Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg
RalucaN spune:
Da fetelor, mi-a venit de atunci, de vineri.... Pai nu va spuneam eu daca era ceva?
Am fost trista, dar mi-am revenit. Asa e firea mea, orice suparare ma tine o zi, dupa aceea singura ma imbarbatez si ma incurajez. Am citit si multe vesti bune la aspirantele mele vechituri si m-au inveselit tare mult. Sunt acolo fete care s-au chinuit ani de zile, au o istorie...... Si care au reusit. Asa ca se poate!
Sunt gata pentru o noua luna de actiune. De data asta fara teste facute devreme. M-am saturat sa vad o liniuta. Si la cati bani am dat pe teste.... mai bine imi luam ceva frumos.
Ignatica imi pare rau sa citesc ca sunt probleme. Sanatate iti doresc si sa stai cuminte in pat sa ai grija de samburel. Lasa ca o sa ai timp berechet sa te zbengui cu amandoi....
Kidulet, pupici pe burtica! Ai anuntat? Ce-a zis soacra?
Patricia, Doamne ajuta, sa fie cu spor!
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
anne-marry spune:
buna dimineata fetelor
am zis c aintru mai des acum, ca am netul acasa, dar uite ca 2 zile nu am putut intra pe forum, k ba a pikat netul, ba nu a mers calc ieri..in fine. haideti sa va zic.
maine este ziua 28...in mod normal, ar tb sa imi vina ciclul. acum, semen care imi dau de banuit ca ar putea sa nu vina....:
- nu am dureri d eburtica cum aveam inainte de cicul cu o sapt si mai bine
- temp desi crescuse treptat pana la 37.0, apoi a scazut la 36.9 si azi la 36.8, desi dupa jumatate d eora, desi nu ma dadusem jos din pat, era 36.9...
colul este destul desus, si pare inchis, fata de lunile trecute cand nu apucam sa bag nici jumatate de deget, si il atingeam...
- si... in ziua 25 am facut pe la ora 17.00 un test de sarcina, si cum sa va zic...explix...imaginati-va ca linia care anunta sarcina, este facuta din doua liniute umplute cu rosu in mojloc...ei, liniuta de jos, a iesit rosie de jumatate, si restul liniei gorase, a iesit ffff vag colorata. DAR a doua zi, in ziua 26 deci, am facut dim un test, si a iesit PERFECT NEGATIV...azi nu am mai facut. il las pana maine dim cand ar tb sa vina ciclul. acum, daca temp este cel putin 36.8, il fac daca iese tot negativ, e clar..inseamana ca nu sunt. si ca tb sa o las mai moale cu obsesia asta.
SINCERA SA FIU, AM CREZUT CA LA A DOUA SARCINA voi fi mai relaxata. uite insa ca nu este asa...zici ca sunt obsedata ![]()
va pupicim dulce. sper sa pot intra dupa ce vin de la servici pe net.....
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
cat mai este...pana la...
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
mariaanna spune:
Buna , fetelor!
Nu m-am inscris de mult in clubul vostru, dar nici nu prea am intrat, ca vesti n-am.Astept sa-mi vina al doilea ciclu peste vreo 10 zile si apoi urmeaza controlul postanal cu toate investigatiile pentru a afla cauza pierderii bebelusului.Dupa aceea, voi urma indicatiile medicului si sper sa fie bine...
Va pup pe toate si va doresc sa va impliniti cea mai mare dorinta!(stim noi care!).
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
Irinel spune:
Fete dragi, mai dau si eu pe la voi. Am incercat cu succes sa ma tin mai departe de forum si de stresul zilnic cu numaratul luna asta. Pana acum cel putin, ca urmeaza perioada de asteptare, si asta e cea mai grea.
Sanziana, felicitari din suflet pentru minunea din burtica. Sarcina usoara si bebe sanatos.
Patricia, Raluca, tinem pumnii pentru luna asta. Nu putea sa se goleasca lista chiar asa, intr-o singura luna...:-) Dar sper ca primavara sa fie anotimpul cand ne vom bucura cu toate de un samburel in burtica.
Ignatica, ma rog pentru tine si pentru bebe mic. Trebuie sa fie tare frustrant sa nu poti sa te misti deloc, mai ales cand ai un bebe mic si dornic de zbenguiala cu mami. Sper sa treaca repede perioada asta si sa te poti bucura de burtica pe care ti-ai dorit-o atat
Asi, am vazut ca mai aveti putin si finalizati procesul de adoptie. Te asteptam cu povestea unei mari fericiri care se adauga la cea pe care deja o aveti.
Cornelia, ce mai faci?
Mihaser, pupici, sarcina usoara si bebe sanatos.
Clau ce-a trecut timpul... Daca nu scria Mihaser, nu realizam ca mai e asa de putin. Sa ai o nastere usoara si o refacere rapida, sa te poti bucura din plin de fetita ta mult0dorita si de fratiorul ei (care din momentul acela va fi "cel mare" :-)) Asteptam stafeta... Pupici.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria