Mamici aspirante din nou (33)
Raspunsuri - Pagina 3
anne-marry spune:
fetelor, maine este ziua cea mare. adica este ziua 28 si sper sa nu imi scada temperatura, iar testul sa iasa pozitiv si ciclul sa nu vina.
voi ce mai faceti?
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
cat mai este...pana la...
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
ingeras26a spune:
Buna!
Hai ca nu am mai intrat de muuuult! dar mi-a fost tare dor de voi!
RalucaN, imi pare rau ca ti-a venit :(
Clau, nastere usoara si bebel sanatos si frumos :)
Eu z 14, tre' sa ovulez, ca am facut si stimulare, poate-poate. Am fost azi la dr si ovulez se pare pe partea ok, adik unde am tot ce-mi trebuie, asa ca...
L-am intrebat daca imi face FIV daca nu reusesc sa mai raman si a zis ca nu-mi face, ca raman natural, o sa vad io :) ei, hai, sa vad mai repede atunci.
Devin iar un pic paranoica, nu mai am rabdare, de-abia astept sa raman iarasi. Daca ar fi dupa mine, as face FIV luna viit, dar nu vrea sotzul...ca zice sa mai asteptam, poate iese natural, ca dupa ce am patit, ii este cam frica de tratament cred :(
O sa vedem, pana una alta lucrurile merg inainte, bebe nu mai este bb, este copil deja, creste vazand cu ochii si merge, vorbeste toooooata ziua, este mult mai frumos chiar decat mi-am putut imagina veodata.
Va pup mult si aveti gria de voi.
Incerc sa intru mai des :)
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
RalucaN spune:
Ce mai faceti fetelor? Nu mai ziceti nimicutza?
Madynutza, ziceai ca saptamana asta ori e lae ori balaie. Cum e?
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
mihaser spune:
Salut!
Clau iti tin pumnii pe 25! Abia astept sa citesc povestea nasterii bebelinei Rebecca!
Ignatica fii optimista! Si eu am avut o caruta de probleme in perioada sarcinii, insa important e sa mergi inainte...Ai incredere ca totul va fi bine!
Irinel te pup si sper sa citesc cat mai repede vestea cea buna!
Va pup pe toate aspirantele mamici si va doresc multe impliniri in viitorul apropiat...O sa vedeti ca o sa vina surpriza cand va asteptati mai putin!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cornelia_laura spune:
Buna fetelor
. Parca nu am mai intrat de o vesnicie. Mi-a fost dor de voi. Nu am nici o noutate, astept rusii, fara simptome de atceva.
Irinel, ce placere sa te 'citesc'
. Ma bucur ca nu ai putut sta deoparte prea mult. Tin pumnii stransi.
Ignatica, e musai sa fi optimista. Un psihic bun face cat 10 tratamente. Eu sunt sigura ca va fi totul bine, ai sa vezi
!
anne-marry, cum esti?
ingersa26a, iti tin pumnii sa apara bb fara FIV!
Fetelor,
votati subiectul cand intrati sa cititi/scrieti! Eu zic ca merita cat mai multe stelute!
Pup toate fetele!!!
MADYN spune:
Raluca nu e ... dar ce au intrat lunile-n sac??? Nicidecum! O sa fie cind s-o hotari bebedoiul sa vina ...
ptiuu da' ce logica am ![]()
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
maryb spune:
buna dimineata dragele mele,
nu pot sa nu-mi impartasesc marea bucurie cu voi, Bunul Dumnezeu m-a binecuvantat din nou. Azi dimineata am facut un test de sarcina, fiind prima zi de intarziere si....

E CLAR POZITIV !!! 

va pup dulce si va doresc si voua sa vi se indeplineasca din nou acest vis minunat.
maryb
4+
sanziana27 spune:
Maryb felicitari din toata inima sa dea DD sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Am fost la control si ne-a confirmat o sarcina de 6 saptamani! Deocamdata totul e bine sa vedem de acum incolo ce-o mai fi. M-a chemat peste 2 luni, mi s-a parut tare mult, dar oricum ma mai duc eu la o ecografie la alt dr peste o luna![]()
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Imi pare rau ca n-am mai intrat demult pe la voi! Am avut probleme cu Stefan; a fost bolnav cand el cand eu si acum aare o gastroenterita cu care ne chinuim de vreo 2 zile. Dar... trece. Asa e acum evreme calduta la noi si mergand la gradi, iau virusi unii de la altii de nici nu ai timp sa-ti dai seama cand a scapat de una ca incepe cu alta. In rest suntem ok. Bebe in burtica e ok pana acum, n-avem nici un semn de alarma. Sper sa veniti si voi cat mai multe si cat mai curand la odissee.
Maryb, felicitari!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si un copil sanatos! Cat mai mult bine iti doresc!
RalucaN, imi pare rau ca n-a fost sa fie luna asta, lasa ca numai bine se mai incalzeste vremea si nu mai exista riscul sa racesti sau sa faci gripa in primul trimestru. Incearca sa ramai optimista si sa privesti partea plina a paharului.
Ignatica, imi pare rau ca ai probleme cu sarcina! Lasa ca poate o sa treaca. Eu am tot asteptat sa mai citesc vesti de la tine si de la Sanziana la forumul mamicilor la a doua sarcina dar nu v-am mai vazut; chiar ma intrebam ce-o fi cu voi. Iti tin pumnii sa fie bine cu bebelusul si cu tine.
Sanziana, ma bucur sa aud ca e bine la tine, sper sa o tii numai in vesti pozitive pana la nastere si nu numai.
Irinel, sa dea Doamne Doamne sa treaca repede perioada de asteptare si sa vii cu vesti bune! Tin pumnii!
Gata, fug dar o sa mai revin. Va pup si astept vesti cu 2 liniute!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
13+
iata minunea 2