2 surori in lupta cu timpul... BAZAR !
Raspunsuri - Pagina 15
uta_ciun spune:
am mai trimis niste bani, sper sa se adune cit mai repede
totusi nu pot sa-mi ascund frustrarea
oare nu se pote interveni cu presa locala? poate nu ceva incriminator, dar propus doctorului sa dea un interviu despre treaba lui minunata si importanta...poate daca i se face ceva reclama va accepta sa faca operatia fara milioanele percepute in mod obisnuit...si poate daca restul personalului stie ca au venit presa si/sau televiziunea in spital se vor purta sa nu zic frumos, dar decent.
poate ca mama fetelor are atitea pe cap incat nu mai vrea sa se complice si cu asta, poate ii e frica de reactia doctorului
nu stiu, dar mi se pare ca lucrurile nu se misca decit cind apar la tv
ma scuzati, dar am rabufnit ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
diplodocus spune:
VALEN-o sa intreb mama fetelor, poate ne da o aproximatie mai recenta...
UTA-CIUN- ce zici tu, e o idee chiar foarte buna, la care nu m-am gandit nici eu, si , cu siguranta nici mama fetelor...
Si cred ca ar fi oarecum realizabila, deoarece, fetele sunt un caz interesant din punct de vedere medical (mai multi medici de la clinica din Timisoara si-au facut lucrari de doctorat sau studii de caz din toata evolutia lor...
Sa vad cum as putea profita de acest lucru...
pt idee!
MADYN-
UTA-CIUN-
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
dana_e spune:
buna ideea cu presa!
am intrebat aici daca cineva din Timisoara cunoaste vreun jurnalist:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125753&whichpage=7
vedeti si voi daca vor exista raspunsuri, am o perioada ocupata rau si poate uit.
uta_ciun spune:
diplodocus , uite ce raspuns a primit dana_e la subiectul timisoara de la cineva din breasla, danitin
"Dana, nu am inteles prea bine despre ce vrei sa scrie presa ... ca dr cer spaga sau sa le laude munca si sa fac un fel de intrare pentru paciente. Te pot ajuta cu ceva contacte in presa locala, cei de la nationale se baga doar daca e de scandal sau spectaculos, sa zicem operatie in premiera....
"
daca poti lua legatura sa te sfatuiesti cum ar fi mai bine si sa-i explici mai bine cazul...
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
Banti spune:
Ioana, ti-am trimis un email si sper ca l-ai primit.
Ma rog pentru fete sa poate face interventia - nu le-am uitat.
Problema cu campania in presa e delicata pentru ca nu se baga decit la anumite subiecte.
Sper sa primeasca ajutor de la cei care o pot face.
Mult succes!
diplodocus spune:
BANTI-da, am primit mail-ul,pentru donatie!
DANA, RALUCA- uramresc intrebarea pusa la "Timisoara2, si incerc sa vad unde duce si pista aceasta
diplodocus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valen oof...cati bani le mai trebuie pt. aceasta ultima operatie? (cu aproximatie) |
Pentru Ioana ( caci ea e mai mare si se apropie prima de termenul limita) ar trebui macar 1200 euro ( din care am inteles ca 700 euro costa niste placi de titan de care are nevoie )
ralcat spune:
Am trimis acu din banca transilvania 50 lei. Doamne ajuta sa stranga banutii.
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
helbi spune:
Ioana, am mai trimis si eu acum inca 50 RON. Cind intra, te rog sa ma anunti si pe mine.
Multa sanatate!