2 surori in lupta cu timpul... BAZAR !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

am reusit azi sa trimit si eu 50RON prin ING internet banking. tin pumnii sa treaca fetele cu bine peste operatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

DANA -

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am ajuns si eu in sfirsit la banca (de cind imi propun) si am donat 50 lei pentru fete.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

SIRIMIE-
SIROD-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Diplo, am reusit sa trimit azi banutii de la devylla, imi cer scuze pentru intarziere am tot umblat pe la banca si n-am putut sa ii schimb, am reusit pana la urma sa ii schimb la aeroport.
13USD mi-au dat la la ghiseu acolo.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

OANA- multumiri pentru intermediere

Din pacate, mama fetelor, nu a reusit sa stranga banii necesari pentru interventie, asa ca a amanat internarea la Timisoara...
Nu e un lucru prea bun, deoarece fetele sunt aproape de limita de varsta la cere se mai poate interveni...
Imi vine sa plang ca tot ce au facut pana acum s-ar putea sa fie in zadar....si sa ramana asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

chiar ca e frustrant.

de ce sume este vorba pentru acele interventii? sint ele "oficiale", sau e vorba de spagile omniprezente la noi?

intreb pentru ca incerc sa-mi dau seama ce se mai poate face. schimba titlul subiectului, sa reflecte situatia urgenta, poate ca lumea va mai face un efort sa contribuie. mai da o runde de mesaje private, celor care au donat deja dar si altora. poate ceva publicitate pe alte site-uri/publicatii umanitare? cine mai are idei?

sint atit de multe cazuri si fiecare are nevoie disperata de bani in ce lume traim, doamne. numai ca aici e vorba de mii de euro, nu de zeci/sute de mii, adica e mai usor de adunat prin contributii mici de la oameni obisnuiti. va rugam, dati cit de putin si tot va insemna ceva!!

de miine ma duc din nou la serviciu, primul salariu va fi peste o luna, asa ca abia atunci o sa mai pot ajuta. cu o suma mica din pacate, ca avem datorii imense de returnat

Mergi la inceput

DANA-
Exact cum zici...
Cheltuiala e mai mult shpaga, fiindca fetele sunt internate la Spital de Stat si nu platesc altceva...
JMA- pentru donatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Este o spaga ceruta? O anumita suma pe care nu au reusit sa o stringa? Pai asta e caz penal, cum sa nu fie operate si sa treaca timpul pentru ca nu au bani?

Mergi la inceput

NATASHA- nu, nu e ceruta shpaga, dar mama nu poate merge fara bani la operatii...
Sunt banii care sa dau in mod "traditional" la medic, rezidenti, asistente, infirmiere, portari,apoi pt medicamente si mancarea lor, etc
Stiu ca nu e bine si nici legal, dar experienta ei de 18 ani de cand e internata mereu prin spitale cu fetele, a invatat-o ca NU poate sa mearga altfel la internare
:(

Tocmai am povestit cu mama fetelor, si ea a vorbit cu profesorul de la Timisoara, spunandu-i ca nu se poate prezenta la operatii din motive financiare...
Acesta i-a acordat ultima amanare pana in decembrie( desi august-septembria e perioada ideala pentru astfel de operatii, datorita temperaturii)
Daca nici pana in decembrie nu reuseste sa stranga banii, atunci el ( si nimeni dealtfel) nu mai poate face operatia...Fata cea mare depaseste varsta maxima admisa

Mergi la inceput