2 surori in lupta cu timpul... BAZAR !
Raspunsuri - Pagina 11
LiaMia spune:
Buna,
Ioana, ti-am scris pm.
Vad ca nu mai ati scris nimic de pe 30 martie, dar NO NEWS IS GOOD NEWS, asa ca sper ca toata lumea e bine.
Bafta in tot ceea ce mai trebuie facut in continuare pentru refacerea completa a fetelor!
Lia
LiaMia si Florin
Mariaa spune:
Ioana, cand revin fetele in Timisoara?
Azi ar fi 2 saptamani de cand au plecat.
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Mariaa spune:
Azi au si sosit :)
Am vorbit foarte scurt cu mama lor. Au ajuns cu bine. Maine o sa revin cu mai multe info (sau poate intra Ioana intre timp, vedem).
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
diplodocus spune:
Mersi MARIAA pt vesti
Acum am vb si eu cu mama fetelor.Ea e putin stresata Din pacate interventiile se prelungesc mai mult decit ar fi crezut si sunt mai costisitoare decit s-ar fi asteptat ;( dar acum nu se mai poate da inapoi...
IOANA-continua interventiile pentru implantul de dinti
RALUCA- va face un nou transplant( de data aceasta ii va lua cartilaj din coasta)
P.S.
Pe mine ma iertati ca nu am reusit sa mai intru asa de des cu vesti...niste probleme personale obiectiva si neplacute m-au impiedicat :(
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
LiaMia spune:
Curaj mamei fetelor: lucrurile se indreapta spre mai bine pentru acestea si nu poate fi decat bucuroasa :)
Tu, Ioana, ai grija de tine si sa ti se rezolve ce e de rezolvat cat mai repede si favorabil!
Lia
diplodocus spune:
Miine dimineata (9 aprilie) RALUCA este programata la al doilea transplant
IOANA continua implantul de dinti
Antoanela23 spune:
Buna seara Ioana,
Am trimis in seara asta 30 de euro pe contul tau paypal.
Cand ai timp verifica daca au ajuns.
Numai bine tie, baietelului tau si fetelor pe care le ajuti,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
diplodocus spune:
ANTONIA-multumiri pentru ca iti pasa de fete
De o jumatate de ora RALUCA a iesit din terapie intensiva, dupa transplant...Totul a evoluat foarte bine, fara nici o complicatie...Bineinteles ca a a cerut iar oglinda sa se vada si e multumita
IOANA continua implantul de dinti, iar luni, s-ar putea sa inceapa reconstructia buzei, inca nu a hotarit exact medicul...
Au in continuare nevoie de
alinamoro spune:
Ioana, multumim ca ne tii la curent cu starea fetelor!
Ma rog si eu pentru ele. Chiar daca nu le cunosc tare mult imi doresc sa reuseasca toate operatiile si fetele sa fie ok.
Saptamana viitoare mai trimit si eu niste banuti in contul tau.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diplodocus spune:
Update...
IOANA-e intr-o faza finala cu implantul de dinti( cimentarea acestora)
RALUCA-dupa al doilea transplant de saptamina trecuta a facut alergie la antibiotic si oboseste mult mai usor.
In rest, fetele sun tO.K. bucuroase de progresele facute.
Mama e putin cam stresata caci cheltuieleile sunt mai mari decit s-ar fi asteptat, dar...isi pastreaza optimismul...