2 surori in lupta cu timpul... BAZAR !
Raspunsuri - Pagina 12
alinamoro spune:
Ioana, am depus azi 100 ron in contul tau pentru Ioana si Raluca.
Haineti fetelor (si toti care cititi aici) sa facem un efort sa ajutam cele 2 surori sa-si implineasca visul, suma de care au nevoie nu-i uriasa si cred ca o mare parte din ea putem strange aici, putin cu putin se aduna.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diplodocus spune:
ALINA-Multumiri!
FETELE au venit aseara la Zalau...Sunt fericite, arata bine...
Iau o pauza pina in august, cind urmeaza o noua internare...
REZUMAT al interventiilor:
IOANA-s-a facut:retus de buza superioara
:grefa osoasa pentru reconstructia crestei alveolare
:tratament ortodontic
:lucrare protetica frontala
-se recomanda in continuare:plastie nazala
:excizia cicatricei labiale
RALUCA-s-a facut:corectura de buza superioara
:transplant osos cu reconstructie de creasta alveolara
:plastie nazala cu aditie de cartilaj costal
:extractii dentare
:inchiderea planseului anterior
:tratament ortodontic
-se recomanda in continuare:osteotomire maxilara de avansare
:plastia columelei nazale
:refacerea arcadei dentare superioare prin protezare
Eu merg in vacanta de Pasti pina in 5 mai...
Va doresc tuturor o Sarbatoare a Invierii plina de Lumina, iar Dumnezeu sa ve reverse in suflete, acum mai mult ca niciodata pacea Lui...
Dupa vacanta, o sa pun poze cu fetele, si sa incerc o noua mobilizare pentru urmatoarele interventii din AUGUST
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
Roxana_G spune:
Depus ieri 150 RON. Doamne ajuta, sa fie bine fetele!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
helbi spune:
Liniste sufleteasca, belsug, sanatate si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului.
Paste Fericit!!!
diplodocus spune:
CRISTIA , ROXANA , multumiri pentru donatii!
MONICA,HELBI-multumiri de urari si ca va ginditi la noi!
Sper ca ati avut toate sarbatori luminoase si binecuvintate!
Noutatile medicale sunt bune...Fetele au reinceput scoala, recupereaza ce au pierdut pina acum, sunt ok.
Mama e insa debordata de problemele financiare, caci cheltuielile cu interventiile au fost mai mari decit s-a asteptat...Ieri i s-a sistat furnizarea gazului metan si a curentului electric, datorita neonorarii facturilor in timp
Incerc eu sa ma mobilizez urgent pe plan local si sa se poata rebransa cit mai repede..nu poate sta fara gaz cu fetele care au regim alimentar strict, si nevoie de caldura, curent
Ar fi cel mai mare pacat din lume sa pericliteze recuperarea in urma interventiilor facute cu atita sacrificiu, datorita faptului ca nu au conditii adecvate de refacere postoperatorie
diplodocus spune:
Fetele mi-au trimis pentru DC poze (facute de ele cu web-cam-ul)si transmit tuturor care s-au rugat pentru ele, care au putut ajuta financiar sau cu un gand bun, mii de mltumiri
Ioana
http://www.flickr.com/photos/23985892@N08/2632830541/
si
Raluca
http://www.flickr.com/photos/23985892@N08/2633650278/
mai au un ultim pas de facut, in august...
O luam de la capat?
diplodocus spune:
O istorisire cutremuratoare despre... darnicie
Prelucrare dupa un ziar vechi
Nu o sa uit niciodata Craciunul anului 1980. Aveam paisprezece ani, Maria sora-mea avea 16 ani iar Jeni cealalta sora nu implinise inca 18 ani. Eram noi trei si mama. Tata murise de 5 ani in accident la mina.
Cu o luna inainte de Craciun pastorul nostru a anuntat o colecta speciala pentru cea mai saraca familie din Biserica. A cerut ca fiecare sa economiseasca timp de o luna ceva bani ca sa dea acelei familii pe care fratii din comitet o vor considera cea mai saraca..
Ne-am gandit ce am putea face noi patru.
Planul mamei a fost sa mancam timp de o luna de zile numai cartofi. Astfel puteam economisi 300.000 lei. De asemenea daca vom sta cu becul stins seara de seara mai puteam economisi 100.000 lei. Eu cu Maria am facut curatenie la cativa bogati iar Jeni a vandut ceva felicitari facute de ea. Seara pe intuneric, vorbeam si ne imaginam cum familia aceea se va bucura.
Eram in Biserica noi si inca 80 de membri iar mama a calculat ca se va strange inca de douazeci de ori atat cat avem noi, mai ales ca pastorul ne aducea aminte in fiecare duminica de colecta.
Cu o zi inainte de Craciun am plecat cu Maria la magazin sa schimbam banii în bancnote nou-noute. Asa invataseram noi ca trebuie sa dam lui Dumnezeu. Am venit acasa cu 800.000 lei. O bancnota de 500.000 lei si trei bancnote de 100.000 lei. Niciodata nu avusesem atatia bani. Nu ne pasa ca n-aveam haine de Craciun.
Noi eram fericite. N-am putut dormi toata noaptea de nerabdare.
A doua zi, în ziua de Craciun, ploua cu galeata, iar noi n-aveam umbrela. Biserica era la 2 kilometri de casa dar noua nu ne pasa cat de ude vom fi. Jeni avea gauri în pantofi si a pus niste hartie. Pe drum hartia s-a udat iar ea era leoarca la picioare. Am stat bucuroase in Biserica desi am auzit cateva fete de la cor razand de rochiile noastre cele vechi. Dar mai auziseram asta si nu ne-a durut. Cu banii în mana eram bogate. Cand s-a facut colecta mama a pus bancnota de 500.000 lei iar noi fiecare cate una de 100.000 lei.
Pe drum spre casa cantam de bucurie. La amiaza mama ne-a facut o surpriza. Cumparase 10 oua pe care le fiersese si le-am mancat cu cartofi prajiti. Era ziua de Craciun si noi ne simteam asa de bine.
Dar pe la ora 15 a venit la noi pastorul. A chemat-o pe mama la usã. Cand a intrat mama in casa era alba ca varul si tinea un plic în mana. Am intrebat-o ce este in plic si abia dupa jumatate de ora mama l-a deschis. In plic era o bancnota de 500.000 lei, trei bancnote de 100.000 lei si 40 de bancnote de 10.000 lei. In total 1.200.000 lei. Nimeni n-a spus nimic, doar ne uitam la podea. Cu cateva minute mai inainte ne simteam ca niste milionare. Acum cu plicul in mana ne simteam ca niste copii teribil de saraci. Noua ca si copii ne parea bine ca suntem bogati fata de altii ca aveam cartofi. Apoi stiam ca suntem bogati ca aveam o mama grozava si multi copii nu aveau mame defel. Ne bucuram ca eram trei surori in casa si atatea familii nu aveau copii. Stiam ca nu avem multe lucruri pe care altii le aveau dar niciodata nu ne-am gandit ca eram saraci, dar în acea zi de Craciun am aflat ca eram. N-am mai fost niciodata ca inainte. Saptamana care a trecut apoi, n-a vorbit nimeni in casa noastra. N-am
mai vrut sa mergem la Biserica de rusine dar mama nu ne-a dat voie.
Mama ne-a întrebat ce sa facem cu cei 1.200.000 lei, dar noi nu stiam ce fac saracii cu banii. 80 de oameni au strans 1.200.000 lei din care 800.000 i-au dat cei mai saraci oameni din Biserica.
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
alinamoro spune:
Ioana, multumim pentru poze . Succes fetelor la ultima operatie, mult a fost, putin a mai ramas.
Noi maine mergem in concediu si ne intoarcem peste 8 zile, cand venim voi mai depune si eu niste banuti in contul tau.
Frumoasa povestioara!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze