* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lilina, eu aveam 5 saptamani la test, dar deja toate simptomele tipice erau prezente din plin si eram aproape sigura inainte de a-l face. Pe 21 februarie am facut prima echo si de cum s-a uitat pe monitor, doctorita mea a spus "Uite ce sarcina frumoasa!" (la momentul ala nu pricepeam ce vrea sa spuna, ce era atat de estetic in legatura cu sarcina mea , cred ca se referea la faptul ca era f bine conturat sacul embrionar, inimioara se vedea bine, era implantat unde trebuie si era foarte vizibila echografic sarcina -mai ales ca era echo pe abdomen-). Si acum imi amintesc emotia aceea indescriptibila si nodul din gat si lacrimile pe care cu greu le retineam.

Of, ce vremuri....

Simpatici muschetarii! Cine e baietelul mai maricel?

Ma uit si la pozele Cosminei indata.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Ce scumpa-i Cosmina! Vad ca prezinta noile achizitii din garderoba cu multa dezinvoltura . Mai Monique, si-ti seamana leit, parca esti tu in miniatura!

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Si mie mi se pare o asemanare izbitoare intre Cosmina si Monique..
Monique daca esti prin zona zi-mi si mie de oale...cat ai dat pe ele si de unde le-ai luat...
Fetele care mai aveti steamer ,spuneti-mi si mie va rog preturi si modele,vreau si eu unul, dar nu stiu de care...si bineinteles ca va dura pana ma voi hotari dar daca imi recomandati voi ceva imi veti usura cu mult munca
Eu din pacate nu am amintiri placute legate de test...desi e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in momentul respectiv eram disperata...sper sa mai fac vreodata un copil sa ma pot bucura de la inceput pana la capat...sa fie o amintire memorabila ziua in care am vazut 2 liniute..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc de urari pt sot!

Am fost cu Dudu la control dar nu avem vesti tocmai bune: timpanul este retractat semn ca acel canal ce asigura comunicarea nas-ureche este in continuare infundat. Avem ragaz 3 luni ca sa incercam remedierea problemei; dupa acest interval, daca nu se rezolva, va trebui sa facem o interventie mai complexa: sub anestezie generala, i se vor pune niste tubusoare in ureche... nu stiu detalii, dar speram sa nu ajungem acolo. Saptamana aceasta facem aerosoli si luam antialergice si antiinflamatoare, iar apoi vom face o analiza ca sa vedem care este stadiul. In cazul nostru, se pare ca o deviatie de sept a favorizat inflamarea urechii; noi dintotdeauna am observat ca lui Dudu i se infunda mai puternic nara dreapta, este de altfel o trasatura ereditara. Mai grav este faptul ca, daca se confirma deviatia de sept, va exista riscul sa faca otite repetate, pana la 18 ani cand se poate opera.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

eloisesi lullabay cred ca sunteti printre singurele persoane care spun ca seamana cu mine.

lullabayce povesteam eu mai demult de oala cu abur. Este un set de oale de inox " no name" formata dintr-o oala normala peste care se pune o alta oala care are fundul gen sita unde se pun legumele.... si despura capacul. Nici macar nu e scumpa ceva in jur de 500.000.
Banuiesc ca cei de la Zepter au ceva mai bun .....fetele care au sa spuna.

Despre testul de sarcina eu l-am facut exact pe 2 ianuarie stiu sigur pt ca a doua zi era ziua lu buni. Eram super fericita avind in vedere ca urma sa fac o laparoscopie sa vad dc nu reusesc sa raman insarcinata.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Adriana sper sa nu se complice pr lui Dudu ,sa se rezolve usor,poate nu are nevoie de interventie!Tinem pumnii sa fie bine!
Monique am si eu un Zepter...pe drum......adica imi parvine la sf lunii noiembrie ..pana atunci trebuie sa il platesc...da pana una alta vreau si eu niste legume fierte sanatoase..

Mergi la inceput

Adriana, sper sa se rezolve problema lui Dudu cu tratamentul ce v-a fost recomandat si sa nu ajungeti la interventie. Va tin pumnii!

Monique, ma mir ca nu-ti mai spun si altii acelasi lucru, cum a zis si Lulla, semanati izbitor, serios! culoarea parului, forma fetei, ochi, expresii, tot, tot de la tine a luat.

Tanima, am uitat sa-ti spun (ametita fiind de bucuria aniversarii )... Mi se pare un lucru rau sa-l lasi sa planga in patut pana adoarme. Numai gandul mi se pare sfasietor. Plus ca nu functioneaza. Si daca nu vrea sa doarma, ce? Las sa doarma doar 8-9 h pe zi daca atat ii cere organismul si ritmul lui actual, foarte probabil e doar o faza peste care va trece. Desi sunt destul copii care spre varsta de 2 ani nu mai vor sa doarma deloc la amiaza, si ce-i cu asta? Ii fortam pentru ce? Ca sa planga si sa se agite si mai si? Iti recomand subiectul de la Parintii intreaba, Parinti AP, sunt multe sfaturi acolo care mie mi se pare ca functioneaza bine. Nu sunt de acord 100% cu ce se recomanda acolo, dar o sa-mi fac timp sa-mi postez parerile mai pe larg la subiectul respectiv. Oricum ideea de baza (iubeste-ti copilul si lasa-l sa faca ce vrea, ce simte, ce-i place -desigur cu rezervele dictate de bun simt, reguli de siguranta si regim de viata sanatos-) mi se pare foarte buna.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

noi am fost sa spalam panthera, am stat aproape 2 ore, dar am ramas in masina si ne-am amuzat cum facea nenea baie la bruuum-bruuum

Eloise, copii din poza sunt Manea (Miruna), Vutzu (Vladutu meu) si Agos (Dragos, un copil al unor prieteni)...cei trei muschetari au fost anul trecut in concediu in Antalya, iar Dragos a patit beleaua cu enterocolita de a ajuns la spital

Monique, Cosmi seamana destul de mult cu tati (nu ma injura) dar un pic si cu mami

AdrianaMica, ma rog la DD sa nu aiba Dudu complicatii si sa treaca problema cu tratament

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

despre ZEPTER, va zice Eu, fost agent la ei si actuala fiica de agent Zepter.....vasele sunt minunate, se pastreaza vitaminele si implicit gustul natural al legumelor si carnii, sunt nemaipomenite si le recomand cu cea mai mare incredere. nu e reclama, e purul adevar
o oala micuta costa in jur de 100 de euro, in functie de promotie
pt.fetele din Bucuresti, daca vreti sa veniti la Zepterul de pt Bd.Unirii la o prezentare unde puteti afla totul despre produse, va pot comunica eu zilele si orele (stiam ca marti si joi seara, de la 6) dar ma interesez exact si va spun, daca vreti sa mergeti
pt.celelalte, la cerere, pot afla cele mai apropiate locatii unde pot merge la prezentari

we placut in continuare

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, m-a emotionat povestea cu testul.

La mine a fost fericire absoluta. Eram sub tratament pentru sterilitate primara si in a 31-a zi de la CM am facut testul. Era intr-o sambata de 4 februarie parca si abia asteptam sa se faca luni sa merg la servici sa fac si testul la sange.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput