* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Adriana_mica, sa scapati de problema cu tratament si sa nu fie nevoie de alte interventii.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, sarbatoresti vreo victorie la snooker?

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY

MamiLili, sarbatoresti vreo victorie la snooker?

He, he, Gety, cata vigilenta! Te-ai prins ca atunci cand se "inverzeste" ecranul pe Eurosport dispar de pe forum. Sper sa sarbatoresc peste cateva zeci de minute titlul la Welsh Open, merci de intrebare!

Am pastrat si eu testul de sarcina, facut pe 20 feb, deci acus-acus facem 2 ani. Sincer, nu-mi vine a crede ca a trecut atata timp, parc-a fost ieri. Ca si Lullabay, abia astept ca la bb2 sa ma bucur din tot sufletul de cele doua liniute, ca la M m-a apucat spaima si tremuratul necontrolabil. (...Prietenii stiu de ce!)

Tanima, Monique, nu mi-a placut deloc tonul vostru in postarile despre tunsul copiilor! Nu-i scalpam si nici nu le taiem parul cu securea, asa ca nu-nteleg de unde atata inversunare si comparatii exagerate!

Roxana01, am doua prietene care au nascut primul copil pe cale naturala si al doilea prin cezariana (aveau indicatie) si mi-au povestit ca refacerea dupa operatie e destul de grea, comparativ cu "naturala". Ti-am inteles temerea dar eu cred ca exista o foarte mare sansa ca la Victoras sa nu se repete povestea Dariei, chiar daca va fi si el un bebe cu greutate. Inca ceva: de regula, a doua nastere e mai usoara ca prima, travaliul e mai scurt si mama e deja pregatita pentru ce urmeaza.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Adriana, sper din tot sufletul ca urechiusa lui Dudu sa fie sanatoasa cat mai curand!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si va servesc cu o numa' buna d ebaut...asa ca lunea dimineata!!!

Am recuperat acum ce ati scris in we...

Adriana - sanatate multa lui Dudu si poate nu va fi totusi nevoie de vreo interventie!!

Am vazut ca vorbeati de oale, cratiti si alte instrumente din astea...noi facem legumele la steamer Moulinex, ma batea un gand acum un an sa comand oale Zepter..dar parca pretul este prea mare...

Xandrutza - tot fara net??? tot astept in fiecare zi sa apari
Ramona - ai ajuns acasa???Cum a fost???Cum a reactionat Patri?/asteptam details..

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si la noi.

alexutza_26multumim de cafeluta.

MamiLilinu trebuie sa se supere nimeni eu am si specificat ca este parerea mea referitoare la tunsul copiilor si ca fiecare face ce si cum doreste in fond.

Adriana multa sanatate lu Dudu, sa se faca bine si poate reuseste tratamentul sa nu ajungeti la interventie.

eloisela trasaturile fetei nu stiu daca o avea ceva de la mine dar parul blondut garantat nu e de la mine. Tati a fost blond cind era mic.Eu am fost "neagra" si creata la nastere iar acum sint suvite vopsita.

lilinanu te injur stai linistita. Nu conteaza cu cine seamana sanatoasa sa fie. Acu daca o avea ceva si de la mine totusi nu ma supar.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Lili am citit penultimul tau mesaj de aseara si am obs ca te-au deranjat parerile unora vizavi de tunsul copiilor. Sunt perfect de acord.

Am scris aseara un mesaj "suparat", dar mi s-a blocat calculatorul. Poate e mai bine asa. Voi spune atat: nu v-a cerut nimeni parerea dragelor...nici sfatul...asa ca lasati la atitudinea mamei daca tunde si cum tunde Bucuria, va rog.
As spune mult mai multe insa voi deranja f multa lume, asa ca ma abtin ca de obicei.

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Neata fetelor!

aoleu, am citi din urma si dupa a venit Dari la mine, asa ca am cam uitat ce trebuia sa scriu, sa raspund la ce mi-ati scris. Imi cer scuze fetelor ca nu va mentionez numele, dar nu mai iau totul de la capat la citit.

Deci, multumesc fetelor care mi-au raspuns vis a vis de cezariana. Sper sa fie asa cum a spus... (scuze, o sa revin la citit si ma uit mai bine la nume, acum, nu mai imi aduc aminte) si sa nu fie nevoie de cezariana.

Adriana, pe tine te-am retinut, ca te cunosc in persoana. Imi pare rau ca ai probl astea cu Dudu, sper sa se rezolve si sa nu fiti nevoiti sa stati cu grija pana la 18 ani.

Itzy, ce mai feci? ce mai face papushica?

Lilina, cum ati vut rabdare sa asteptati atata la spalatorie? nu am eu asa rabdare, dar sa fiu si cu Daria!!! adevarul este ca urasc sa spal masina tocmai din acest motiv. si ce vocabular dezvoltat are Vladone! Daria stie doar cum o cheama pe ea: Dada. Bine, asta pe langa cum face calul, catelul, vaca si cuvinte ca: mama, baba, tata, papa, si acum altele care inca nu am reusit sa le deslusim dar sigur inseamna ceva.

o intrebare: probabil ca voi ati mai dezbatut subiectul, dar cum eu am avut o pauza de forum, nu stiu cum procedati. deci: cand v-ati hotarat sa introduceti lapte normal copiilor? ma bate gandul sa ii introduc dariei lapte normal, pentru ca atunci cand va veni Victorasul sa nu stau sa-i mai fac ei lapte. e prea devreme? si inca ceva: daria inca nu bea singura din cana si se murdareste oricum, chiar si cand ii dau eu din canitza. ai vostri copii beau singuri din cana?

va pupam

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Roxana, nu am rabdare de felul meu, dar era masina muuult prea jegoasa si daca Vladone a stat cuminte si a papat pufuleti, era si pacat sa nu stau. Si sa stii ca Vladone nu zice la copii pe nume, alea erau numele pe care Miruna le spune. Vladone stie f.putine cuvinte, dar vorbeste muuuult pe limba lui.
Lapte de vaca nu i-am dat, ramanem pe formula pana spre 2 ani. Stiu ca se constipa copilasii de la laptele de vaca, dar poti sa incerci sa treci treptat. Din canita cu cioc bea si Vladone, chiar i-am scos si supapa de anticurgere pt.ca nu poate sa traga asa tare incat sa iasa apa. SI mai noi vad ca bea bine din sticla cu pai de la Nuby

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Vad ca unele persoane au fost deranjate de parerile aspura tunsului.
microbuEu mi-am spus doar opinia asupra unui subiect care se dezbatea. Nu am jignit pe nimeni, nu am spus-o cu rautate, nu am spus-o cu directie la cineva.Cred ca deaia suntem aici sa discutam unele probleme mai mici sau mai mari.Fiecare poate sa faca ce vrea cu copilul lui......si GATA. Eu nu mai zic nimic.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput