* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Avem calduraaa, s-a remediat problema de la sine!
MamiLili, avem si noi set din acela Chicco cu perie si pieptene doar ca e pe roz. Intr-adevar, Mariei ii creste ff repede parul, luna trecuta i-am tuns bretonul ca-i intra in ochi si deja trebuie s-o tundem din nou. Si noi nu o periem zilnic, doar o pieptanam.
Eu nu am nicio opinie legat de tunsul sau netunsul Bucuriilor, mi se pare absolut firesc ca fiecare parinte sa faca cum si ce crede cu propriul copil.
Monique, e super scumpa Cosminuta, chiar zici ca e la parada modei
Avem si noi 5 poze recente in link-ul din semnatura.
Aaa si de cateva zile mai avem un canin. Mai asteptam 2 canini si maselele de 2 ani si gata! Am scapat!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Roxana01 noi inca bem formula. Am incercat sa ii dau lapte de vaca de la tara si nu a vrut, dar nici nu m-am chinuit.Cit despre biberoane noi nu mai bem de multisor cu tetine, avem cu diverse forme de cioc sau gen pai de la Nuby.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

anangel_lexi am vazut ultimele poze cu Maria. Are niste ochisoriiii frumosi iti vine sa o maninci.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

lexi, extra-frumoasa copila ta. are niste ochi superbi. sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa.

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, Lilina, multumim!
Monique, chiar vroiam sa te intreb de mai demult, cum reusesti sa mentii asa o ordine si o curatenie? De fiecare data cand pui poze cu Cosminuta, nu ma pot abtine sa nu admir ce ordine desavarsita e la tine...si nu inteleg...vreau si euuu!!! La noi e haos in permanenta, pentru ca pe masura ce fac ordine, vine Maria in spatele meu si intoarce iarasi totul cu fundu-n sus! Asa ca vreau si eu secretul, pleeeaaasseee!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

lexi, stai linistita, ca si la noi e nebunie totala, face Vlad dezordine in continuu si eu strang dupa el de 4-5 ori pe zi
nici eu nu mai suport uneori, dar ce sa-i faci, sunt copii !!!

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lexi - bine ca ati rezolvat cu caldurica! Si stai linistita ca si la noi e o mare dezordine, tot timpul strang dupa el, dar nu se cunoaste..pana la urma sunt copii si daca nu acum atunci cand

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Roxana- noi inca bem Nan Junior si cred ca pana la cel putin 2 ani tot asa o vom duce pt ca am tot testat tipuri de laptic..dar nu ii place...bea putin si apoi scuipa...mai nasol acum ca ni se va epuiza stocul de laptic din casa si am inteles ca nu se mai gaseste Nan - de fapt e o problema cu produsele Nestle...oofff, habar nu am ce voi face atunci!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Vad ca unele persoane au fost deranjate de parerile aspura tunsului.
microbuEu mi-am spus doar opinia asupra unui subiect care se dezbatea. Nu am jignit pe nimeni, nu am spus-o cu rautate, nu am spus-o cu directie la cineva.Cred ca deaia suntem aici sa discutam unele probleme mai mici sau mai mari.Fiecare poate sa faca ce vrea cu copilul lui......si GATA. Eu nu mai zic nimic.

Nu ma deranjeaza parearea ta ci inversunarea cu care ti-ai exprimat-o. "Tonul" acela de care zicea Mamilili. Mathias nu e prima bucurie tunsa si nu inteleg de ce abia acum aveti atata inversunare si critica vizavi de acest subiect. De ce ati sarit asa pe Lili?

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Lexi, ce mult s-a schimbat Maria! A crescut, este o domnisoarica fff frumossa si dulce .

Alexutza, si noi am trecut la Nestle Junior dar deja nu mai gasesc in magazine decat varianta cu miere. Am inteles ca din 14feb se va gasi pe piata dar eu tot nu am vazut.

Roxana, pediatra mi-a recomandat de la 1an sa incerc laptele Dorna insa Ruxa nu l-a acceptat. Am mai incercat si Milli, Fulga, Napolact si acelasi refuz l-am primit. Am trecut-o pe Nestle Junior de 3luni.

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput