Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ada am trecut caruciorul la listutza.
Onyx, Crengu .
Onyx tinem pumnii sa rezolvi si cu asta sa poti sta si tu linistita sa te bucuri timpul cu baietelul tau.
Claudia faine pozele si noi am zis ca o sa mergem cu fata la un centru din asta, da tot nu am apucat de cand ne-am mutat aici.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Va spun sincer, fetelor, vin la munca mai mult sa ma bag pe net sa vorbesc cu voi, ca acasa nu am net. Imi face o deosebita placere si imi ridica moralul mult sa vorbim.

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

onyxg1998 si mie imi face mare placere sa vorbesc cu fetele de pe acest forum si cu tine si te asteptam cu vesti de la medic
Ada_s nici mie nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul : Maria a crescut deja are 1 luna si ceva iar Andrei nu-mi vine sa cred ca peste o luna face deja 2 ani .Ei cresc , noi imbatranim si uite asa trece viata .
Mariaana , ClaudiaH si pe restul fetelor .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Onyx, si eu gasesc forumul asta ca un fel de familie, avem preocupari comune si voi toate sunteti asa de simpatice!!!!
Mada, chiar merita sa va duceti la joaca; la noi e ieftin si distractia copilului merita. Au tot felul de chestii de catarat, trambuline, tobogane si totul e tapitat astfel incat pot sa cada linistiti fara sa pateasca nimic. Inainte de a merge acolo Stefan avea o frica teribila sa nu cada asa ca nu prea se juca dar intre timp... nu ti-l pot descrie ce frumos se joaca si cu ce pofta de mancare vine de la joaca. Acolo unde mergem noi de obicei e 5 euro de copil si poti sa stai toata ziua cu el acolo doar ca n-ai voie sa-ti aduci de acasa mancare si bautura de acasa, insa preturile nu sunt deloc mari, plus ca au meniuri cantitativ adecvate pentru prichindei. Noi mergem de dimineata de obicei dupa micul dejun si stam pana dupa pranz mananca tot acolo si apoi venim acasa direct la nani. Mai sunt si alte stabilimente de gen. Am fost la unul muuuult mai mare unde era si mai scump (7 euro de persoana) dar am renuntat sa mai mergem acolo ca Stefan s-a pierdut de vreo 3 ori si de fiecare data il gaseam plangand disperat; apoi nu mai voia sa plece la joaca decat cu unul din noi de teama sa nu se piarda din nou. Deci recomand cu caldura asa un centru de joaca dar sa nu fie foarte mare cat copiii sunt inca mici.

Gata, m-am intins cu vorba, am fugit! Paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
12+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Salut!
Pup mai intai fetele care m-au pupat si ele si pe urma pe celelalte care nu au mai intrat pe aici, dar sunt alaturi de noi si sper ca sunt bine!
Onyx, sper sa reusesti cu concediul 100% si sa -ti fie bine acasa , fara stresul de la serviciu.

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Felicitari,Vela, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

Of, fetelor, cand o sa mai apuc si eu sa citesc tot ce scrieti si sa pot participa la conversatie...?

Noi suntem mai bine, adica Tudor s-a mai potolit, tot mai are momente de nervi si incapatanare, dar mai rar. Il pun sa ma ajute cu baita fetei, sa potriveasca apa, sa-mi dea un pampers, sa arunce o compresa la gunoi, maruntisuri din astea, care-l fac sa se simta important. E in continuare nedezlipit de mine, ma tot mangaie si ma pupa...

Ileana e bine, am fost ieri la evaluarea de o luna si a luat 1,2 kg si 5 cm, are 5 kg si 56cm. Inca mananca des, cam la 2 ore, asa ca eu sunt cam rupta de somn. Dar sper sa se mai regleze si ea...

Va pup, imi pare rau ca nu pot participa la discutii, dar abia prind cate un moment liber. toate mamicile si burticile si incerc sa revin curand.

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

mamicile si burticile

Am pus Ada caruciorul albastru sa creasca sanatos si sa se nasca cu bine

Eu cam lesinata in ultimul timp, ma cam doare capul - cred ca vremea asta e de vina - si mi-a curs sange din nas de cateva ori - nu-s obisnuita cu asa ceva, mi-a curs doar cand am zburat cu un boeing 777 - la decolare - si o data sau de 2 ori cu Paul in sarcina - acuma deja am avut vreo 3 episoade in ultimele 2 zile...

Asa ca am luat masuri extreme - m-am culcat pe la 10 seara, da' vad ca inca mai dureaza sa-mi revin - poate dupa ce se mai incalzeste....

Inca o data pupici la mamici si la puiuti

Oana 23+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ada,se pare ca prsimtirile tale au avut intaietate.Mi-ar fi placut ca si tie de altfel ca sa fie cunm zic babele de data asta.Totusi,nu e sigur.oricum bine ca e sanatos
Eu presimt ca e fata,sa ma bucur?Mai bine mai astept putin
Irina,e bine ca totusi mai scrii din cand in cand.Inteleg ca esti rupta.Lasa ca trece si ne va veni randul fiecareia cu oboseala .sanatoase sa fim ca mergem inainte
Madasa tine obiceiul prinsesei sa nu se mai trezeasca noaptea
Claudia,se pare aca v-ati distrat.tineti-o tot asa ca e super
Onyx,un ceai de tei de la mine si sper sa rezolvi cu medicalul asa cum iti doresti.Sanatate multa!
crengusi euIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

mada, oana,multumesc ca mi-ati trecut caruciorul albastru in listuta.

crengu, merci pt ajutor......tot o sa gasim noi nume ca doar nu o sa ramana nebotezat.

mariaanna, ce mai face Alex, e cuminte?

onyxg, nu ai undeva in apropiere de tine un internet cafe unde sa poti pove cu noi?Mergi si tu o ora pe zi sa te relaxezi si sa ne spui noutatile?

Pt fetele care inca cauta nume pt bebelusi uitati ce am gasit: http://www.voornamenboek.nl/index.html , eu am gasit aici cateva nume noi.

Pupici pt toate fetele si copilasii lor

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Ada,Noi suntem bine.Alex e cam posesiv.Ieri a venit pe la el un prieten si a reactionat cam urat.Adica tipa, era rautacios...din cauza ca ii dadeam atentie si lui.
In plus, e gelos si pe taica-su.De cate ori vede ca ma pupa...vrea si el!E si varsta, dar ce sa-i fac?MAi demult chiar imi zicea ca vrea sa se insoare cu mine cand va fi mare.Apoi ca vrea o sotie ca mine...Asta e criza varstei.Si fetitele fac la fel cu tatii.Cine are, stie...
Pup...

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput