Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

julax, am scris mesajul deodata..........am una buna cu presimtirile tale. Eu iti doresc sa ai presimtiri bune si sa fie fetita, daca asta iti doresti. Intradevar pana nu se naste nu e sigur nimic, mai vedem pe parcurs poate se mai schimba ceva.......desi nu imi fac vise desarte

mariaanna, ma bucur ca Alex este bine....... si noi am avut o mica perioada de gelozie ....... din fericire nu a durat mult, sa vedem ce va face dupa ce o sa ii aducem acasa fratiorul.

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ada fain site-ul am sa ma uit si eu mai atent poate gasesc ceva pe placul nostru. Multumim.
Eu acuma ma pregatesc sa fac ceva de papa niste friptura de purcelush la cuptor cu legume si chorizo si niste cartofi la cuptor in unt si cascaval ras desupra plus o salatzica. Sa vedem ce iese ca eu mereu face xperiente culinare.
Voi ce mai faceti de papa?

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici!!

Vela felicitari!! sa va traisca papusica sa fie sanatoasa si mancacioasa si tie refacere rapida!!

Mada succes in cautari de nume!!Am vazut cumparaturile pentru botez, foarte faine!! rochita cel putin e de vis!!
simpatice jucariile!! Sofia mai nou este foarte incantata de un set cu animalute si a inceput sa umble cu papusi in mana toata ziua le pupa si le descalta - bine cand se plictiseste le arunca cat colo dar ma rog asta e alta treaba..( e foarte noua chestia ca pana acum cateva zile nici nu le baga in seama).

Onyx sa stapaniti sanatosi caruciorul, si noi am luat unul si este gri cu negru deci nu neapart culori de "fetite"!! Sper sa vii cu vesti bune de la endocrinolog si sa nu mai trebuiasca sa te intepi, ouch!
Cum a fost la medic? Ti-a dat concediu medical?

Crengu aici de pilda se face in mod obligatoriu test pentru depistarea diabetului de sarcina. De pe la fetele din Romania am vazut ca nu prea se face testul asta.
Spor la cautari si voua, sa gasiti nume perfect pentru papusica!

Dany spor la treaba si distractie placuta la botez! abia asteptam pozici!!
Ma bucur ca Maria are deja un program si te lasa si pe tine sa te odihnesti.

Ada_s felicitari pentru caruciorul bleu!! Cu numele.. succes la cautari!! Ma bucur ca bebe este bine si nu iti face griji cu placenta, si mie mi-au spus dupa ecografia de 20 de saptamani ca am placenta jos inserata si acum la eco la 28 de saptamani era totul ok, e sus si nu mai sunt probleme.

Claudia suuper pozele!!

Irina gasunica mancacioasa!! Si pentru Tudor

Oana ai grija de tine. Du-te langa Paul si fa nani!

Mariaanna asa si Sofia este foarte posesiva, daca ma atinge cineva ia foc!!

Julax sper sa se adevereasca presimtirile tale si sa ai fetita dorita!

Ok, iar am scris muult prea mult! pe toate si o zi buna!

Cami 28+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Salutare!
Cafea nu va dau, dar un ceai cald cu lamaie, cred ca merge la oricine...
Idei de gatit nu va dau ca sunteti pofticioase si poate nu gasiti sa luati ce trebuie.Ma bucur ca sunteti bine.
Irina,grasunica e mare...ce conteaza cateva nopti chinuite.Rezultatul e bun.Vor veni si zile mai bune, cand vei putea sa te odihnesti mai mult.
Ada, Oana, Claudia, Julax,Cami, Dany,Onyx si toate celelalte,ca sunt pe ...

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

câteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna dimineata la mamici si burtici!

Mariaanna, al meu e mai mic si ma sperie ce posesiv si gelos e cateodata; nu stiu cum o sa fie cand o sa mai vina unul acasa.
Cami, merci!
Mada, eu am perioade in care parca ma pregatesc de vreun concurs culinar si perioade in care mancam numa' semipreparate. Acum sunt in perioada in care nu prea mai gatesc decat pentru Stefan; ma preocupa tare povestea cu sarcina si posibilele probleme incat nu-mi ai sta mintea la mancare.
Julax, eu abia acum am reusit sa vad pozele si miniclipul cu Alex. Sunteti o familie super! Aveti grija de voi sa ramaneti asa!
OanaRusu, imi pare tare rau ca iti curge sange din nas! Odihneste-te in masura in care poti ca mai tarziu o sa fie si mai greu. Stui ca nu poti sa inmagazinezi odihna si ca oricum e greu sa te odihnesti cu serviciu si copil plus sarcina dar incearca sa te linistesti cat mai mult posibil.
IrinaL, ma bucur ca fetita ta creste asa frumos iar baietelul tau se mai obisnuieste sa aiba o surioara. Oboseala o sa treaca ea pe parcurs... mai dureaza putin dar cine o sa fie apoi mamica fericita cu doi copii ca doua flori? Tine-te tare!

Eu voiam sa va spun ca la pranz am triplul test si apoi merg la cursuri asa ca nu cred ca o sa mai am timp azi sa va spun cum a fost si deci voi reveni abia maine cu vesti. Pana maine va pup pe toate! Pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
12+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

‘Neata, fetele,
Gata am ajuns.
Am fost ieri la medicul de aici de la munca si mi-a zis ca prima data trebuie sa-mi dea medical medicul de familie si cu hartia aia sa merg la ei si apoi ma examineaza ei si imi scriu ei ce si cum.
Vreau sa va zic ca azi dimineata m-am trezit cu mainile si picioarele asa umflate…
Mi-am luat cantar si acum cantaresc tot ce mananc, oricum este absolut acelasi lucru pe care-l mancam fara sa cantaresc, nu este nici o diferenta, dar in fine, daca trebuie sa fac asa…
Medicul de familie nu are liber pana luni, 25, asa ca nu pot face nimic, merg la munca in continuare saptamana asta.
MARIAANA si Vlad este gelos, si face la fel, cand vine papa langa mine, hop si el. Noi ne distrae pe chestia asa, dar cand o veni si bebelina, vedem cum o sa reactioneze, sper ca n-or sa fie probleme, am sa fac tot posibilul.
In rest, suntem bine, cu arsurile de rigoare, dar astea nu pot sa le scot, ce sa-i fac…
AMR 10 saptamani !!! – teoretic!

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Gelozia e normala, cat de cat.
Uneori al meu nu vrea sa ma vada langa taica-sau, alteori, el ii zice:Tati, pup-o si pe mami!

Fite de copii...
Sa fim noi sanatosi ca restul....

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

câteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

salutare!!!!!!! ce mai faceti fetele?

Noi suntem bine, dar vroiam sa va intreb daca aveti si voi asa ceva: uneori, cand stau pe scaun , simt ca parca imi curge un strop de ceva, sau am doar o senzatie. Cand ma uit in chilotel, se vede ca un strop de ceva dar nu stiu ce este. Oare este lichid amniotic sau este o simpla scurgere normala in sarcina? O sa ajung in curand si la ginecolog sa-i zic, dar vreau sa va intreb si pe voi. Nu ma doare nimic iar stropul este foarte mic.

Pup fetele.

Bebe 2
Crengu 16+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by crengu75

salutare!!!!!!! ce mai faceti fetele?

Noi suntem bine, dar vroiam sa va intreb daca aveti si voi asa ceva: uneori, cand stau pe scaun , simt ca parca imi curge un strop de ceva, sau am doar o senzatie. Cand ma uit in chilotel, se vede ca un strop de ceva dar nu stiu ce este. Oare este lichid amniotic sau este o simpla scurgere normala in sarcina? O sa ajung in curand si la ginecolog sa-i zic, dar vreau sa va intreb si pe voi. Nu ma doare nimic iar stropul este foarte mic.

Pup fetele.

Bebe 2

Eu cred ca este vorba doar de o secretie normala de sarcina, daca miroase urat sau are culoare ciudata, trebuie sa mergi la medic imediat.

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

merci Onyx. Nu miroase a nimic, este ca o picatura mica , mica de secretie mai apoasa.

Chiar vroiam sa te mai intreb, in Spania , in luna mai( dar chiar de la inceput) , este cald? se poate face baie in mare?

Bebe 2

Mergi la inceput