Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

vela,ce frumusete grasunaicaca ti-ai facut timp sa ne-o arati si nouaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Vela, ce papusica ai!!! Doamne ce falculte, facute numa' ca s-o pupi. Mai vreau poze!!!
Onyx, ce burtica faina si ce peisaj pe masura! Sa fii sanatosa, sa mai faci poze sa ne mai arati si noua!
Pupici, noapte buna!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
14+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici!! Am tras chiulul in ultimele zile si acus incerc sa recuperez.
Noi suntem bine, ma cam chinuie niste contractii din cele faine - Braxton Hicks si oboseala, am inceput sa ii citesc Sofiei numai povesti si poezii cu fraze scurtute ca la cele mai lungi incep sa gafai..

Dany ma bucur ca a iesit frumos botezul Mariei, sa ii fie de bine, si sa nu ne uiti cu pozici.

Claudia ce bine imi pare ca se simte bine acum Stefan, yupii!! Bine ca ati scapat si sa speram ca nu mai aveti alte probleme.

Julax felicitari pentru samburelul( sau samburica) inimoasa!!

Mariaanna bafta multa la examene!!

Ada_s eu m-am batut cu dureri de spate sarcina asta, din fericire acum au trecut. Cica se muta si se relaxeaza oasele sa faca loc bebelului plus hormonii care fac ravagii.., sper sa treaca repede si la tine.

Sanziana esti o fericita ca nu trebuie sa te lupti cu kg in plus. Eu sunt maaare rau, nici nu vreau sa ma gandesc la cat ajung pana la sfarsitul sarcinii, de data asta prevad ca bat 100kg!!
Te mai doare unghia?

Mada scarry rau povestea cu pompierii!! iar aia niste..hmm... Bine ca totul s-a treminat cu bine.

Oprescuflore bine ai venit, nastere usoara si fara peripetii! bebe sanatoasa.Incearca sa stai cat mai calma. Eu am facut cezariana prima data si nu e asa de rau, cel putin la mine nu a fost, nu e o placere dar daca trebuie... - la o saptamana dupa faceam tort ca era ziua sotzului.. si asa ma palise!!)

Ana_a felicitari pentru prichindelul miscaret si multa sanatate si tie, sa treaca repede raceala.

Onyx tinem pumnii sa se intoarca bebelina!!Nu vreau sa te sperii dar sa te pregatesti pentru orice eventualitate. Eu asa am patit la prima sarcina, copil incapatanat Sofia nu s-a intors si pace si eu asa nu voiam cezariana si speram asa de tare ca pana si inainte de a ma duce in sala de operatie am mai cerut o ecografie sa imi spuna sigur ca nu s-a intros intre timp..

Vela ce bombonica de fata, iti vine sa o papi de obrajori!! sa va traiasca!!

Oana ce faci? Cum mai esti?

Ok cred ca am zis tot ce voiam sa zic asa pe fuga.. pentru toate mamicile si numai bine.

Cami 29+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai scris zilele astea dar suntem busy cu botezul shoppingul si ce mai trebuie azi mai mergem dupa amiaza la o tura de luat niste chitibusuri si apoi trecem la impachetat valiza asa ca nu mai intru pe net.
Va pupic pe toate aveti grija de voi si de bebeii si sa ne auzim cu bine sapt urm. Weekend placut!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele
am reusit si eu sa intru pe forum sa va citesc din urma .
ana-a sarcina usoara , ce bine ca bebe este miscaret si sanatos , lui bebe Stefan un pupic si te asteptam cu vesti bune .
vela bine ai revenit , sa-ti traiasca printesa si sa va bucrati de ea , este foarte frumoasa si grasuta , am vazut pozele.referitor ca nu poti sa faci multa treaba prin casa sa stii ca asa se intampla la inceput dar pe urma incet incet totul reintra la normal ,deci fruntea sus si bucura-te de bebelusa.
onyxq1998 o sa fie bine cu bebelusa ai sa vezi ca se va intoarce
julax ce sentiment placut este ca i-ai auzit inimioara lui bebe , referitor la botez , a fost bine ca am fost putine persoane .
Marianna bafta la examene
ClaudiaH ce bine ca Stefan si-a revenit , sa ai spor la cumparaturi si sa gasesti ceea ce-ti place
CamiM nu va uit cu pozele dar azi merge sotul dupa ele si cum le aduce acasa le voi sorta si le voi pune la semnatura , ce draguta ai fost cu frazele lungi din poveste faptul ca te obosesc sa stii ca si eu pateam la fel cand vorbeam la telefon
salut si eu toate fetele care nu au intrat pe forum va pup
noi suntem bine ,Maria este bine : gangure , papa si doarme bine .
va doresc o zi buna tuturor fetelor.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

mada-mxm spor la cumparaturi si petrecere frumoasa , te asteptam cu vesti de la petrecere si poze poate .

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Revin si eu dupa o "vacanta". Am disgravidie emetizanta la fel ca in prima sarcina. 3 saptamani am zacut in pat si mi-am si sufletul. De 2 zile ma simt mai bine, parca m-am trezit dupa un razboi lung si greu. ma rog sa nu cad din nou la pat. Nu am putut sa ma ingrijesc de copil si ne-am indepartat unul de celalat destul de tare ma simt tare vinovata.

KHRISU 9+, mamik de baietel (21 ian 2007)

Mergi la inceput

oooooooooffffffffff mai khrisu imi pare sincer rau din suflet pentru ca ai suferit , sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare , nu trebuie sa te invinovatesti ca nu ai putut sa ai grija de bebe ,important este sa te simti tu bine si pe urma ai tot timpul din lume sa -l ingrijesti cum stii tu mai bine . sanatate multa si ai grija de tine , fii tare .

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bravo mamici , avem capitol nou aici

Oana 24+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Claudia LA MULTI ANI lui Stefan, sa-ti traiasca si sa fie sanatos, la fel si tie Mess4u2000 LA MULTI ANI lui Mihai, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Am vrut sa scriu mai mult dar uite ca s-a trezit Alexia, am stat mai mult pe net sa caut un remediu pt mucusorii Alexiei.Va pup.

Mergi la inceput