Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetelor,

Vela, bine ai revenit! Cum te simti? In afara de foarte ocupata, cum mai esti? Ce a zis Vladut de surioara, cand a vazut-o pentru prima data?
Cum ai nascut? Povesteste, please!!!
Fetele, fata mea inca este cu capul sus pe stomacul meu, sa speram ca se intoarce in curand si sa nu fie nevoie de taiere!
pe toate.

Pupik de la Onyx si Vlad

31+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Am fost si noi la eco.am 9 saptamani si o zi si bebe e dezvoltat exact cat pentru 9 s si o zise misca de zori.i-am auzit inimioara
saptamana viitoare facem cateva analize,sper sa fie totul bine.
dany,noi am facut botezul acasa,adica cumetria cum se zice,vreo 15-17 persone,tinuta de zi si ne-am simtit super.Asa ca chiar nu conteaza numarul,ci atmosfera si mai mult evenimentul in sine care e unul crestinesc
Vela sa fie din ce in ce mai usor cu bebe
claudia,sanaatte multa.sper sa reveniti la normal cat mai curand.Si eu ii dau 2 pliculete/zi cand ii administrez antibiotic si nu au fost probleme.Bine de stiut pe viitor
Onix,se va intoarce,ai sa vezi,ca parca cam acum ar trebui.Va fi bine,fii optimista
Ana,sanatate multa si tie si sarcina usoara in continuare
si pe celelalte mamici pe care nu le-am nominalizatIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Julax ma bucur ca bebe e bine! Asa sa fie pana la 40 sapt.

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!
Intru doar sa va salut, ca sunt pe fuga!
Mada, peripetiile fac viata picanta!Bine ca s-a terminat cu bine!
Va pup pe toate, fetelor!

Mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata fetele!
Vela, ma bucur ca sunteti bine si ca printesa e cuminte. Asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi.
Julax, sper ca pana la sfarsit sa aveti parte numai de vesti bune la ecograf. Numai bine la burtica!
Onyx, tin pumnii sa se intoarca micuta si sa fie bine pentru amandoua.
Ana_a, imi pare rau ca esti racita!!! Ai grija de tine si mai bine ia-ti o zi de concediu si pune-te pe picioare ca nu-ti face nimeni statuie la serviciu. Insanatosire grabnica!

Noi... suntem bine. Slava Domnului! Stefan si-a revenit deodata. M-a surprins efectiv. seara scaune apoase si a doua zi nici un scaun, apetit normal, vesel. Oau! Doamne ajuta! Eu simt ca plutesc de bucurie. Sper sa nu mai avem parte prea curand de alte belele. Acum trecem la cura de ingrasare. In rest, noi asteptam un week-end friguros si cu ploi (asa s-a anuntat), vom avea si musafiri, incepem sa reintram in normal. As vrea sa ma duc sa-mi cumpar ceva haine ca nu mai am decat o pereche de pantaloni care sa-mi vina bine la burtica. As mai vrea si ceva bluze mai lungute care sa-mi acopere putin burtica ce creste. Plus ca tre' sa cautam ceva papuci de casa pentru Stefan ca nu-i mai vin ceilalti, ma rog... ar fi multe de cumparat. Pana acum n-am putut pleca din cauza diareei si s-au cam adunat nevoile. Dar incet, incet o sa le facem pe toate. Acu' va las, va pup si va urez o zi super!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
14+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Buna dimineata, la toate fetele,
Claudia, ma bucur mult ca Stefan este mai bine, sper sa nu mai ai probleme.
Vlad al meu a cam inceput sa tuseasca, bine ca maine am programare la medic si eu pentru concediu si el pentru o consultatie. Sa speram ca-i da un sirop bun, ii mai dau eu din cand in cand un siropel.
Si eu sper sa se intoarca bebelina, as vrea mai mult sa nasc natural decat cezariana, sincer.

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Sanzianapentru urari.eu sper sa fie bebe bine si dupa 40 saptamani.stiu ca si tu iti doresti asta
Claudia si pe tine si ma bucur mult ca stefan e bine.
onix,din nou sper ca va fi asa cum iti doresti
O zi frumoasa tuturor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Va trimit un link catre ceva pe care pe mine m-a "topit". Downloadati fisierul si o sa ascultati o declaratie de dragoste frumoasa . Mie mi-a creat o stare super.http://rapas.wordpress.com/2008/01/05/te-iubesc-pana-la-doamne-doamne-si-inapoi/Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Am reusit sa pun cateva poze Alexia.
Am sa mai pun in curand.
Pa.

Mergi la inceput

Vela,
Ce grasanica si frumoasa este Alexia ta!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate la toti ai tai! Draga de ea !!

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput