Mamici ce asteapta al doilea copil (5)
Raspunsuri - Pagina 18
alinusha06 spune:
Mai fetelor se pare ca v-am descoperit cam tarziu ,eu voi naste sapt viitoare marti a 2 fetita
as fii vrut un baietel dar asta este nu am tras lozul ,poate a 3 oara voi nimeri
a mea fetita isi astepata surioara stie ca mamai are un bebe in burtica si o tot pupa,dar sa vedem cum va fii dupa ce voi naste ,apropa voi naste prin ceza se impune ,prima nastere a fost naturala ,si imi este tare frica de ceza,de recuperare.
va doresc nasteri usoare si bebici sanatosi
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 

38sapt
ClaudiaH spune:
'Neata fetele!
Mada, ce mai peripetii!!! Am patit si eu o chestie cu pompierii dar la noi a fost amuzant. Intr-o seara, imi asteptam sotul acasa care de la serviciu trecuse pe la supermarket si cand ma uit pe geam sa vad daca a ajuns cumva, am vazut in fata casei plin de masini de pompieri, erau vreo 4-5 masini mari de pompieri, o salvare, doua masini de politie. In primele secunde m-am albit, era s-o iau la fuga cu asta micu pe scari sa ies afara. In urmatoarele secunde am observat ca venisera pentru vecinul de vis-avis caruia ii luase foc cosul de la semineu. M-am linistit si l-am sunat pe sot sa-i spun despre ce-i vorba sa nu se sperie. Saracul de el tocmai ajunsese in capatul strazii de unde se vedeau masinile de pompieri si toate cele si de unde nu i-au mai dat voie sa intre cu masina. Tocmai venea fugind speriat spre casa. L-am linistit bineinteles desi cand a vazut ca-l sun s-a nelinistit si mai tare. Cel mai incantat de toata povestea a fost Stefan care e fascinat de masinile de politie si pompieri si care a avut ocazia sa le admire de la fereastra vreo juma' de ora. In afara de copii cine-si poate dori sa vada pompierii in fata casei?
Sanziana, imi pare rau ca ai greturi! Nici eu la Stefan nu am avut greturi dar de data asta m-am "bucurat' vreo 3 sapt. din sapt 6 pana in 9. Iti doresc sa scapi de ele cat mai repede!
Danybv, ma bucur ca v-ati petrecut frumos la botez si ca Maria a fost cuminte! Abia astept sa vad si eu pozele poate ma inspir.
Crengu, ce mai face fetita din burtica?
Oana Rusu, pe la voi ce mai e? 
Despre noi... nimic deosebit, diaree in continuare. Sunt deja 6 zile, incepe sa piara din haine saracul, mi se rupe sufletul. Azi mergem din nou la medic sa-i recolteze din scaun. Sper sa fie bine in curand. Cam astea de la noi. V-am lasat, acum, fugim sa ne pregatim pentru mers la medic. Va pup, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
13+
iata minunea 2
danybv spune:
neata fetele 
onyxq , julax , crengu75 , Ada_s , Sanziana27 va pup
pe toate si va doresc numai bine si sarcini usoare fara greturi si dureri.
mada ce peripetii ai avut si tu saracuta de tine dar te felicit ca ai fost o mamica curajoasa

oprescuflore nastere usoara iti dorim si important este sa fie bebelusa sanatoasa , uite un pupic
si o
pentru voi amandoua .
In legatuta cu reteta de Elevit , eu cand eram insarcinata mi-o dadea compensata dat nu in totalitate ci mai trebuia sa platesc eu 14 ron.
Noi suntem bine .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
danybv spune:
ClaudiaH
frumoasa povestea ta cu pompierii , bine ca nu au venit pt voi si ma bucur ca bebe s-a bucurat de masiniile de pompieri .Andrei al meu este inebunit dupa masina de gunoi si in fiecare dimineata cand vin gunoierii sa ridice gunoiul trebuie sa stau cu el la fereastra sa-si admire masina de gunoi si pe muncitori cum incarca pubelele de gunoi .Chiar ia facut sotul un cadou acum 2 zile o masina mare de gunoi sa-l fi vazut ce bucuros era cand a vazut-o si cum facea , imi dadu-se lacrimile cand l-am vazut ce fericit era si este si acum . te pup 
si eu astept sa primesc pozele de la botez dar sa stii ca noi am facut botezul in familie si a fost ceva simplu cu oameni simpli , nu am avut tinute de seara etc .
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
crengu75 spune:
Salutare !!!!!!!!
Sunt la serviciu si sunt tot pe fuga.
Dany, ma bucur ca totul este bine, si asteptam poze de la botez.
Sanziana, ma bucur ca si bebe al tau este bine.
ClaudiaH, bebelina face foarte bine, este cuminte si pe 13 suntem la nenea Iosup la usa.
Flori, bine ai venit la noi. Fetele raman si dupa ce nasc aici, deci nu e chiar tarziu.
Eu ma bucur ca raman mamicile dupa ce nasc, ca mai aflu si eu noutati, imi amintesc de alaptari, etc...
Azi mi-am facut analize si asteptam rezultatele.
Va pup pe toate si la fel, fara discriminari.

nu mai enumar ca ma prinde sefa.
Bebe 2
Crengu
17+ cu
si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)
ClaudiaH spune:
Danybv, nici la noi n-o sa fie prea multa lume caci pentru cei din Romania e putin cam departe iar aici nu avem prea multi prieteni inca, deci o sa vina nasii, ceva parinti si vreo 2-3 perechi de pieteni de aici. Si sincer, cele mai faine petreceri sunt cele mai restranse, sunt mai intime si toata lumea se simte mai relaxata. Noi si nunta am facut-o doar cu vreo 100 persoane; n-am vrut pe nimeni altcineva in afara de prieteni, parinti, unchi si matusi bineinteles si de nasi. S-au cam suparat multe neamuri atunci pe noi dar... am zis ca e nunta mea si o fac cum vreau. Si toata lumea s-a simtit grozav, inclusiv noi caci n-am avut prea multa bataie de cap si ne-am distrat de minune avandu-i doar pe cei apropiati alaturi. Cine are nevoie de tanti Floarea care sa comenteze vrute si nevrute? Asa ca astept poze sa ma inspir si s-o vad pe micuta Maria crestinandu-se. Pupici si sanatate!
Crengu, ai perfecta dreptate, si eu abia astept sa mai povesteasca fetele care au nascut cate ceva, ma refamiliarizez cu vechile probleme pe care le aduce un bebelus si totodata invat de la ele cum e cu doi copii caci asta ne-asteapta pe toate la un moment dat. Asa ca ma alatur tie si ii urez bun venit noii mamici Oprescuflore! Sa ne spui cand sa pregatim galeria pentru nastere. Abia asteptam sa aflam noi povesti si noi experiente ale unei mamici cu doi copii. Bucura-te ca vei avea doua fetite sanatose! E cel mai important. De cezariana nu-ti fie teama, multe femei trec prin asta si e ok pana la urma; nu e chiar lipsit de dureri si riscuri dar trebuie sa fii increzatoar ca totul va fi bine.
Noi... am fost la pediatru, l-a vazut pe Stefan, ne-a reintarit faptul ca trebuie sa tinem regim alimentar si ca nu trebuie sa oprim cu medicamente diareea; ne-a dat un recipient sa recoltam din scaun sa ducem proba la laborator dar precum maseaua dusa la dentist deodata nici Stefan n-a mai avut nici un scaun. Asa ca acum se termina programul la cabinet si el nu mai face caca. Sa dea Dumnezeu sa isi revina! Daca nu... maine dimneata recoltam. Va pup si va urez sanatate si numai bine!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
13+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Flore imediat iti tii puiuta in brate. Eu am avut o cezariana si m-am refacut rapid, as dori tuturor mamicilor o refacere atat de rapida si usoara cum am avut eu dupa operatie!
Claudia eu folosesc Biotics baby pt reglarea tranzitului pe Dragos (e bun si in caz de diaree si constipatie) aici mi l-a recomandat ori de cate ori va fi pe tratament cu antibiotic care ataca flora stomacului!
Crengu deja eu am emotii pentru 13 martie!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
danybv spune:
ClaudiaH sanatate multa lui bebe.noi ne-am simtit bine la botez fiind putini am putut sa vorbim cu toata lumea . 
crengu75 
si pup si eu toate fetele .

danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
ana_a spune:
Buna fetele!
Noi mai rar pe aici...nu prea am timp, De ieri am racit si eu, am o durere cumplita de cap si parca sunt batuta cu bota, ma dor toti muschii, cred ca am facut si o sinuzita, nu stiu ce este dar sunt tare apatica. Ma mir ca m-au suportat azi la job...abia vorbesc, prefer in soapta ca daca vorbesc mai tare imi rasuna creierii ![]()
Stefan este si el indispus, cred ca si vremea e vina, este cald dar o caldura inselatoare cu un vant aspru si rece, soare cu dinti
. Dar in curtea noastra deja au iesit ghioceii!Si sunt atat de frumosi si dragalasi!In fiecare an ma fascineaza cum cresc ei asa albi si firavi! Anul trecut abia razbeau sa iasa din gheata, anul acesta au avut noroc ca nu a fost zapada si le-a fost mai usor sa se arate!![]()
Prichindelul din burtic este bine, miscaret! Sa vedeti ce se agita si el cand il aude pe Stefan vorbind in jurul meu, sunt convinsa ca aude el ceva pentru ca vocea copilului este mult mai pitigaiata si mai usor de receptionat
Stefan incet incet se obijnuieste cu ideea de a avea un fratior, a zis sa-i punem numele Calin, inca nu ne-am hotarat dar acu...daca vrem sa implicam si copilul in treaba asta poate va ramane si numele de Calin.
V-am citit aseara in timp ce Stefan se juca cu mousul de la laptop, adica cam asa pe sarite, dar am vazut ca toata lumea este ok, Mada, ma bucur ca sa terminat cu bine intamplarea cu usa blocata! si danybv, ba bucur ca a fost frumos la botez, si eu o sa am un botez restrans, asa imi place mie, noi il vom face la catolici dupa care o masa in familie doar noi si nasi copilului.Asa a fost si la Stefan si asa vreau si de data asta.
Cam atat despre noi, mai revin cu vesti de la ecograf saptamana viitoare.
Va pup in grup organizat si sa auzim numai de bine!!!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
vela spune:
Salutare mamici si gravidute!
Greu revenim la normal, e mai greu pana ne acomodam cu noua situatie.Alexia e o dulce, e cuminte, mancacioasa si doarme foarte bine, dar eu ma descurc mai greu.Dureaza pana o spal , pana o schimb, dupa aia ii dau sa manance, dupa ce termin cu ea incep cu mine (toaleta completa de cate ori merg la baie, din cauza cusaturilor), mai strang prin casa, mai ceva de mancare cat de cat sa nu moara familia de foame si asa trece ziua fara sa-mi dau seama.
M-am apucat de multe ori sa citesc din urma si cand ajungeam sa scriu se trezea Alexia si ma opream asa ca am ramas tot mai in urma dar recxuperam nici o problema.
Am intrat macar sa va salut si sa stiti ca suntem bine.Am cateva raspunsuri de dat, mi-am notat sa nu uit.
vela
40+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)