Mamici ce asteapta al doilea copil (5)
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
Buna fetele!
Revin si eu dupa o dimineatza cu peripetii.
Deci ma trezesc de dim fata s-a trezit de la 7 ma schimb ma spal deschid geamul la noi la camera merg sa schimb fata deschid geamul si la ea sa se aeriseasca si se tranteste usa de la camera fetei, ei zic na, schimb fata o imbrac si dam sa iesim din camera si de unde usa nu se mai deschidea se blocase.
Si m-am chinuit eu sa trag sa imping sa ceva, am cautat ceva ca sa fie gen ranga sa pot sa trag de usa poate poate o fortez, da de unde frate.
Stau evaluez situatia ma gandesc zic ok vecinul mosnegelul care sta lnga noi nu e acasa ca nu e masina da tre sa apara si cand vine ii cer sa imi dea o surubelnitza sa incerc sa scot clanta cu totul, stau satu vad ca nu da nici un semn sa apara fata deja se plictisea si vine unul sa livreze un pachet si ii zic pe geam care nu se deschide decat sus ca e camera de copil si e termopan un geam mare si unul mititel sus.
Ca altfel ieseam eu pe geamul ala mergeam la geamul de la noi si ma chinuiam cu surubelnitza sau sunam pe Flo ca si telefonul era pe hol nu cu mine.
Si ii zic la ala de la livrari si ii zic nu ai o surubelnitza ca e blocata usa si bla bla bun are ala surubelnitza da nu are scara, ia si se suie pe cosul ala mare de gunoi de gradina da ajungea la acoperisul ala de desupra usii care era sub geam da nu ajungeam sa iau de la el surubelnitza si nici el mai sus nu reusea sa se suie asa ca a trebuit sa sun la pompieri.
Si na stai sa vina aia si au intrat ei pe geamul de la noi din camera le-am zis unde is cheile au descuiat usa de la intrare si au venit sus si au reusit sa desfaca clanta si sa deschida usa fara sa o rupa, adik s-au straduit sa nu rupa usa cat de cat.
Si na le zic ms na imi cer scuze da nu aveam ce sa fac nu pot sta inchisa in camera pana vine barbatul de la munca la 6 seara si ala care completa hartiile cu raportul zice ca pai ce avea??
Si ii zic zic eu as sta ca nus probleme da copilul cum sa il tin de dim de la 7 pana seara la 6 fara mancare si apa??? Auzi la el ca ce avea daca stateam si cica normal ar trebui sa platiti ca am venit sa va scoatem da aveti si bebe si atunci nu va mai taxam, vai ms de favoare dupa ce imi zici ca trebuia sa stau pana la 6 sa vina sotul de la servici.
Na acuma suntem bine putin obosita ma cam doare burta ca m-am catarat pe geamuri a trebuit sa tin si fata in brate si sa ii explic ca e ok si etc da suntem bine.
Na faina dimineatza am avut nu?![]()
Dany ma bucur ca a iesit frumos botezul si ca bebitza a fost cumintzica si Ari a fost cuminte a plans putin cand o imbraca nasa ca deja ea era plictisita de atata dezbracat plimbat de la unul la altul imbracat etc.
Ada si eu am kg destul de dat cadou daca le vrea cineva. Bine ar fi sa se poata.
Si eu urasc sa calc creca din cauza ca mama e maniaca la calcat rufe si sosetele si chilotii ii calca daca poate deci va dati seama, asa ca de la atata cicalit cu calca aia calca aia prefer sa nu calc decat ce e strict necesar hainele stau mereu pe umeras deci nu sunt tare botite.
Onyx ma bucur ca ai rezolvat cu, concediul si de luni esti si tu mai libera.
Iulia tinem pumnii pt maine la eco.
Sanziana speram sa nu te tina mult greturile ca is nasoale.
Noi in weekend am gasit si i-am luat la fata un colacel din ala de pus peste colacul normal de la toaleta am pus si treapta acolo dar nu am obligat-o sa stea pe toaleta sau ceva am lasat-o sa le vada acolo sa se obisnuiasca cu ele acolo si sa vad daca o intereseaza exersam trasul pantalonasilor sus jos si asteptam sa fie fata gata.
Pupici la toate mamicutzele fara discriminare.
Merg sa pun fata la somn si apoi tre sa spal vase si sa fac ceva ordine in bucatarie ca ii vraiste si sa pregatesc papa pt fata pt dupa ce se scoala.
Revin mai incolo.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
crengu75 spune:
Am vorbit cu sotul si intr-adevar a mai platit ceva la reteta. Deci e compensat, dat tot se merita, ca suma nu a fost asa de mare. Mie mi-a dat acum reteta pe 3 luni, ca sa nu mai merg asa des la cabinet.
Bebe 2
Crengu
17+ cu
si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)
Ada_S spune:
Vai mada da ce peripetii .............nu te invidiez deloc si ce nesimtiti cei de la pompieri....poi daca sufereai de claustrofobie ce era de facut........te lasau inchisa sa te apuce crizele cu copilul de fata?

Ada
17+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
crengu75 spune:
Ada, ai dreptate.
Mi-a zis sotul ca mai dat ceva, acum am vazut ca ai scris, eu sunt le serviciu si am scris pe furis, m-am grabit si nu am intrebat mai intai.
dar tot e bine, nu? Decat pret intreg.![]()
Bebe 2
Crengu
17+ cu
crengu75 spune:
Mada, poti pune fata cu pantalonasii si cu pampi pe wc pentru inceput, sa se obisnuiasca. De cateva ori, pana se obisnuieste, apoi treptat, o pui fara , cu fundutul gol.
Pup si eu fetele .
Bebe 2
Crengu
17+ cu
onyxg1998 spune:
Ada, sincera sa fiu, n-am fost la medic, ma gandeam ca poate este ceva normal, ca se intind muschii si de aceea, dar sa le am in fiecare noapte, parca mi se pare ciudat rau, nu?
Cred ca pana la urma am sa merg la spital si am sa le spun despre ce este vorba sa vedem ce si cum.
Pupik de la Onyx si Vlad
31+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
MissJJ spune:
Crengu uite la asta nu m-am gandit sa o pun asa sa vad ce zice. eu le-am pus acolo sa le vada s-a dus la ele sa vada ce e aia i-am explicat ce si cum i-am arata ca is cu winnie si piglet preferatul ei si nu am mai insistat.
Ada mai bun daca se putea nici eu nu chemam pompierii ca nu era ceva grav incendiu sau ceva da daca alta solutie nu era si cum sa zica ca da pai ce avea daca stateati in camera, nici in gluma nu era frumos sa zica asa ceva. Si a mai zis ca e ziua e ok bine ca nu ne-ati chemat la 4 dim.
Ca nici sa zici ca era din vina mea ca eu m-am inchis pe dinautru e nenorocita aia de clanta de 2 bani vinovata.
Da na bine ca a trecut oricum deja se incalzise in camera ca e micutza camera si batea soarele de afar geamul e mic si cat are intra pe acolo chiar daca afara e rece. Da na asta este...
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
sanziana27 spune:
Mada, da peripetii nu gluma!
Vai fetelor, iar mi-e greata de mor! Si trebuie sa mergem si intr-o vizita! La Dragos am avut cred ca numarate cateva senzatii de greata, dar se spune ca semnele de sarcina sunt de bun augur! Asa ca le suport cu stoicism!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
julax spune:
Ada,Crengu,multumesc de informatii.o sa merg si eu la medicul de familie pentru reteta.Ma gandesc la ginecologul nu-mi da reteta compensata,ca e la particular.oricum,e de retinut.Ca sarcina trecuta am dat bai pe materna la greu,dar parca nu se dadea compensat...eu nu iau deocamdata decat acid folic,sa vedem ce zice maine dr.
Mada,dar ai avut o zi...Bine ca s-a rezolvat in timp util
sanzianasi eu zic ca suport cu stoicism,dar abia astept sa treaca perioada asta.Sper sa nu-ti fie totusi prea rau
pe toate!Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
sanziana27 spune:
Am fost si in vizita (a fost ziua nasei azi) si Dragos s-a dat in stamba de a trebuit femeia sa-si mute lucrurile, sa nu platim pagube![]()
![]()
Julax si eu imi doresc sa treaca perioada de greturi, ca-i aiurea rau de tot!
Va urez noapte buna si pe maine la cafeluta decofeinizata sau ceai, dupa preferinte!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]