Mamici ce asteapta al doilea copil (5)
Raspunsuri - Pagina 16
danybv spune:
Buna dragele mele prietene.Am revenit si noi pe forum dupa 2 zile de absenta.
Sambata noi am avut botezul Mariei care a fost foarte frumos , am avut o zi frumoasa si mai ales calduroasa au fost la Tulcea 15 grade.
La botez : Maria nu a plans deloc decat cand a scos-o din apa in rest a stat tare cumintica .Am scos multe poze si a filmat si un cameraman , abia stept sa ne aduca pozele si cd cu botezul filmat , a zis ca joi ne suna sa ne dea , deci pana atunci asteptam .La botez a fost multa lume prieteni de-ai nostrii dar si cunostiinte iar la local am fost doar 10 persoane adica doar familia sotului , noi si nasii , a fost ceva foarte restrans asa ne-am dorit eu cu sotul si a fost foarte bine .Maria este un pic racita ; stranuta , are nasul infundat cu muculeti si tuseste din cand in cand, am fost cu ea la medic si a consultat-o si mi-a dat medicatie corespunzatoare pt simptomele ei , am cumparat si batista bebelusului care este de nota 10 (cea mai tare inventie ).
MULTUMESC TUTUROR FETELOR CARE M-AU INCURAJAT SI AU FOST ALATURI DE MINE !!! VA PUP PE TOATE SI MA PUN SA CITESC DIN URMA SI O SA REVIN MAI TARZIU .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
sanziana27 spune:
Ada dupa nastere, cand te hotarasti sa dai kg jos, le trimiti prin email la mine, nu le mai promiti nimanui!![]()
![]()
Dany abia astept pozele de la botez!
Azi am fost tare ametita toata ziua, noroc ca a fost o zi superba si am stat 2 ore cu Dragos afara! A rezistat vreo 45 minute la plimbare pe jos, dupa care a vrut in carucior. A fost asa de simpatic s-a dus la caucior si se aseza pe vine, adica imi arata ca vrea sa stea jos!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
sanziana27 spune:
Neata!
haideti la un ceai, ca am o greata de nici gandul catre cafea nu pot sa mi-l indrept!
Ma duc sa fac ordine prin casa, sa spal, sa fac ceva mancare si poate si calc....urasc sa calc!!!!!
Mai revin din cand in cand la calculator!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
Ada_S spune:
Sanziana, 

ce bine ar fi sa fie asa de simplu de trimis kilogramele.
Incepand de azi sunt iar la regim desi nu am nici un chef dar se pare ca incep sa retin apa din nou, in 2 zile am pus 2 kg si acum ma chinui sa imi dau inelele jos pana nu ajung la bijutier sa le tai. Ieri am fost la dr de fam si am primit elevitul compensat (e prima data cand primesc o reteta compensata), deci se poate..........totusi e foarte urat din partea lor ca nu se ofera ei sa il scrie compensat......mai ales ca pe perioada sarcinii ai o serie de cheltuieli si orice economie e binevenita.
Sanziana si eu urasc sa calc........ce zici niste haine pt calcat nu se pot trimite prin e-mail? acum daca tot calci........mie poti sa imi trimiti vasele la spalat ca nu ma deranjeaza.
Si acum o sa imi zica cineva "Ada tu mai crezi in povesti?"
Ada
17+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
danybv spune:
neata fetele.Noi suntem bine , Maria se simte un pic mai bine .
sanziana iti doresc spor la treaba , mie imi place sa calc rufe dar am si o groaza la calcat pantalonii de barbati ....bleahhhh

Ada_s imi pare rau pentru tine ca retii apa in organism , am patit si eu asa in luna a opta de sarcina si era groaznic , nu-mi incapeau inelele , nici pantofii in picioare nu-mi mai veneau
, plus ca am pus cateva kg in plus dar am scapat deja de ele si acum am revenit la kg de dinainte de sarcina.
va doresc sarcina usoara .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, mamici,
Ce mai faceti, puisorii?
Noi suntem binisor, desi ma doare pe jos mult de tot, mai ales noaptea, ei, asta este, de luni de cand oi ramane in concediu am sa incerc sa ma odihnesc mai mult.
la toate.
Pupik de la Onyx si Vlad
31+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
julax spune:
Buna dimineata la amiaza tuturor!nu prea am mai intrat caci am iesit mai mult profitand de vremea buna.
v-am citit,ma bucur petru voi Claudia ca sunteti mai bine,Mariana sper sa fiti foarte bine cat mai curand
Ada,se da Elevitul compensat?nu stiam.care e diferenta de pret?Ca voi merge si eu la medicul de familie sa cer compensat ,ca daca nu cer nu-mi da,daca cer n-are incotro.
Maine merg si eu la eco sa vedem ce face bebe.sunt in 9 sapamani,deci sper sa vedem ceva.
O saptamana super tuturor!
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Fetele, va scriu repede ca nu pot sta.
Elevitul se da gratuit la gravide. Mie mi-a dat Elevit, No Spa si Utrogestan. Poate mai platiti ceva micut, nu stiu, ca mie mi le lua sotul de la farmacie.
Bebe 2
Crengu
17+ cu
si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)
Ada_S spune:
danybv, ce bine ca deja ai revenit la kg dinainte de sarcina, desi nu a trecut asa mult timp de cand ai nascut. Eu la prima sarcina dupa ce am facut cezariana m-am mai umflat ........ timp de 2 sapt abia puteam pasi aveam impresia ca mi se rupe pielea de pe picioare, era intinsa la maxim ........ e o minune ca nu am vergeturi. Apoi in a treia saptamana am dat jos 24 de kg, transpiram ca un calut dupa galop.......ma schimbam din ora in ora ca eram uda de parca facusem dus. Am avut probl cu retentia de apa si inainte sa raman insarcinata faceam tratament pt asta iar pe perioada sarcinii si al alaptatului am oprit tratamentul, poate si asta a influentat.
onyxg, mie nu mi se par normale durerile astea de burta, mai ales ca spui ca te doare tare.........medicul ce a spus, e normal sa doara asa rau?
julax, mie acum dr mi-a facut reteta pe 2 luni, pe luna in curs si pe luna urmatoare dar mi-a zis ca nu le pot scoate decat luna viitoare asa ca nu am mers cu reteta la farmacie. Mi-a zis o mamica ca ar costa in jur de 15 lei cu reteta compensata........ eu zic ca e mai bine decat 45 cat e la noi o cutie. Mergi si tu luna asta sa iti scrie si pe luna asta.
Pupic pt toate mamicile.
Ada
17+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
Ada_S spune:
Crengu am scris deodata
.Nu e gratuit asistenta mi-a zis ca v-a trebui sa platesc ceva la farmacie dar nu stia cat.
Ada
17+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2