Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna burtici si mamici pe unde sunteti?

MIKYCRIS, multumesc pt intrebare, eu sunt tot asa...... bebelusul misca tot mai mult, tot aceleasi cosmaruri noapte de noapte si raceala incepe sa ne treaca asa ca totul e ok.

Crengu si Turcia e super ok, am 2 perechi de colegi care an de an merg in Turcia in Antalia si sunt foarte multumiti. Mai vedeti voi, ofertele abia incep sa apara.

ClaudiaH cum mai sunteti, Stefan si-a mai revenit, a inceput sa manance?

Mada, cum stai cu numele, ati gasit ceva?Noi avem 3 nume pe lista si un nume pt numele al doilea............. dar m-am luptat cu google-ul pana mi-au iesit ochii din cap. Tare mofturos sotul asta al meu nu ii placea nimic si astea le-a ales pe cand deja imi dadeau lacrimile de nervi si i-am explicat ca eu nu pot dormi noaptea pana nu am macar cateva nume pe listuta apoi putem alege mai tarziu unu din ele...dar noi nu aveam nici macar un nume ............normal ca ma stresam.

Restul fetelor nu semneaza condica azi?E tare mare linistea pe aici

Ada 17+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

am trecut sa semnez condica pe ziua de azi!
AdaS ma bucur pt bb miscaret si ca raceala isi face bagajele sa plece!nu o mai lasa sa revina caci nu aveti nevoie de ea!bebelina asta a mea e mai miscareata decat a fost DELIA la aceeasi varsta de sarcina si poate de aceea am crezut ca e baiat si mai ales ca mai mult sarat mananc,duciuri nik!ei,asta e,sanatoasa sa fie ea ca tot a noastra este!
mersi pt felicitari .
21+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

CamiM multumesc frumos!
DELIA a ales numele surioarei ei.acum realizez ca si mie imi place.
Crengu75 abia astept sa mergi la eco de 20 sapt.ai luat decat 1kg?BRAVO!!!asta e fff bine-felicitari!!!
21+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Danybv azi aveti botezul MARIEI-DOAMNE AJUTA sa iasa totul asa cum vreti voi!
21+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Multumesc pentru urarile de sanatate pentru puiutul meu! sunteti niste dragute!
Acum Stefan e un pic mai bine; nu mai vomita insa are in continuare diaree si trebuie sa tina regim. E dificil ca nuintelege de ce nu poate sa bea apa pe saturate (trebuie sa bea cate 5-10 ml la 5 min. ca sa nu vomite; daca bea un pahar plin vomita in 5 min.)si avand febra si diaree plange mereu dupa apa. Azi a mancat ceva paine uscata, piure de cartof cu morcov si ceai cu paine, altceva nu are voie nici azi nici maine. Dar bine ca nu mai vomita si isi ia cu placere solutiile electrolititce impotriva deshidratarii ca altfel trebuia sa mergem la spital. Off, nu mai trece o data perioada asta cu virusi si microbi de toate felurile.
Am insa un motiv de bucurie: am citit intr-o carte despre sarcina ca in sapt. 15 copilul incepe sa-si suga degetul insa bebe din burtica mea deja isi sugea degetul la 13 sapt. deci e dezvoltat mititelul cu toata raceala si gripa mea.
Ada_s, sper ca voi sunteti bine, e tare neplacut cand copilul e bolnav. La noi a fost bine pana cand a inceput sa mearga la gradinita si sa ia contact cu copiii; acuma isi trec microbii unii de la altii. Apropos de Croatia, si noi ne gandeam sa mergem acolo. Sa-mi trimiti si mie te rog, pe pm ce informatii mai ai tu despre tema. In Turcia nu vrea sotul meu sa mearga sub nici o fomra. Pe aici sunt multi turci si zice ca e satul de turcii din Germania. Asa ca ne ramane Croatia, Grecia si Italia pentru vara asta. Mai vedem, mai cautam informatii.
Crengu, stai bine cu kilogramele. Luasem si eu un kg dar acum cu gripa si toate cele l-am dat jos. Sa dea Dumneazeu sa luam in greutate numai cat trebuie iar copilasii sa fie sanatosi!
Vela, ma bucur ca sunteti acasa sanatoase. Asteptam sa auzim vesti cat mai bune de la voi. Sa ne spui cum a reactionat Vlad, cum s-a obisnuit cu ideea. Multi pupici de la noi!!!

Gata, fug. Va pup pe toate, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
13+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Danybv, imi pare rau ca aveti probleme, un gand bun pentru voi

Claudia, la Stefan, sa se faca bine cat mai repede!

la toate mamicile

Cam rar reusesc sa scriu - din pacate - insa dorm tare rau de 2 sapt, n-am avut probleme de-astea cu Paul, asta e, fiecare sarcina in felul ei. Asa ca servici-familie si cam atat, ma stradui sa ma culc devreme sa reusesc sa prind ceva ore si de somn odihnitor, chiar daca e chiar "misiune imposibila" in cate o noapte...

Ma bucur ca reusesc macar sa citesc si sa fiu la zi cu ce se mai intampla - la mamicile mai harnice care tin subiectul cald

Azi m-am "rasfata", am vizitat o prietena buna care era tot numai ea cu pruncii - are un baiat si o fetitza - pe motiv de sot care lucreaza - am pus copii la un loc, am baut cate o cafelutza (fara cofeina!) si am stat de vorba, am reusit sa si culcam pruncii - aproape in paralel - asa ca m-am relaxat putin

Weekend placut in continuare!

Oana 23+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Buna ziua mamicute.........tot plecate la plimbare? inseamna ca e timp frumos pe la voi si profitati.

OanaRusu, ma bucur ca ai scris..........te intelegem ca esti obosita dar ne lipsesti......ne tot gandim la tine daca totul e ok daca scri asa de rar. Nu-i nimic te iertam poate daca vine vara o sa fie mai usor......... cel putin eu tot asa ma amagesc.

ClaudiaH, tare greu cu bolile astea, te gandesti ca e mai bine la gradinita si cand colo se complica treburile si mai tare. E mai rau pt tine ca esti si graviduta si nelinistea in astfel de situatii e mai mare. Sper sa va faceti bine cat mai repede. Iti trimit pm cu ce am gasit eu pe net in leg cu Croatia.

Danybv, cum a fost botezul?

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna dimineata!

Ce mai fac fetele? Nimic nou?
OanaRusu, fain ca te-ai relaxat. Noi nu avem prieteni cu copii din pacate, trebuie sa cautam sa facem rost de unii. Adica, in tara avem vreo doi dar aici... nu prea.
Danybv, Mada, Onyx, ce se mai aude pe la voi?
Noi suntem in revenire oarecum. Stefan e oarecum mai bine dar mai avem drum lung pana la refacere completa. Slabeste saracul ep zi ce trece de mi se rupe inima cand ma uit la el dar... trecem noi si peste astea.

Va urez o duminica superba! Pupici!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
13+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Am fost la control vineri, s-a confirmat sarcina de 6 saptamani (doar sacul s-a vazut) si m-a mai chemat peste 2 luni, ceea ce mi se pare tare mult, dar voi mai merge pana atunci la alt dr. Ma simt destul de bine, am fost aseara la o nunta si acum ma simt putin ametita si am o usoara greata, numai miros de fum de tigara am in nas!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]

Mergi la inceput

Crengu, nici eu nu pot manca dulciuri, cu Alvin in primele luni de sarcina mancam cate o prajitura de 2 ori pe saptamana pana ce am inceput sa ma ingras si am trecut la regim. Ma bucur ca nu te-ai ingrasat, eu din pacate deja am pus 6 kg, oarecum ma asteptam mai ales ca nu mai fac asa multa miscare datorita restrictiilor impuse de medic.

ClaudiaH, ma bucur ca Stefan e un pic mai bine........inca un pic de rabdare si trece totul. Tu cum te simti?

Sanziana27, felicitari pt sarcina.Nici eu nu as avea rabdare 2 luni pana sa vad cum bate inimioara bebelusului. Mai asteapta si tu 3 saptamani si mergi la un alt medic sa ii vezi inimioara.

BB2

Mergi la inceput