Mamici ce asteapta al doilea copil (5)
Raspunsuri - Pagina 13
MIKYCRIS spune:
neata fetelor!
crengu75 iata ca am ajuns si cu multe vesti.
ieri am fost la eco morfo la nenea Iosup si voi mai avea o fetita.
bebelina mea e fff sanatoasa,are 441gr si o va chema DILARA.
rog fetele sa imi treaca si mie un carut roz-numele bebelinei DILARA si voi naste pe 30 iunie.fetita mea DELIA e tare incantata ca va avea o surioara.
mada
.

toate fetele si multa sanatate voua,la copiasi si la bebei.
21+
MIKYCRIS
MissJJ spune:
Buna fetele!
Iulia bravo ca ati reusit.
Tineti-o tot asa.
Si a mea de cateva nopti doarme toata noaptea de adormit ea de la 9 luni adoarme singura adik mergem o punem in patutz bea lapticul o mangaiem putin ii dam mutunachi si carpa ei ii ziceam noapte buna si plecam din camera daca protesta mergeam la ea ii ziceam uite mami e noapte afara gata nani si intr-un final se linistea sg, acuma nici nu mai e cazul sa protesteze singura vrea la nani.![]()
Cami aha asta ma gandeam ca la kg e destul de grelutz 18 kg eu am mai vazut un model ala de la jane powertwin e mai usurel dar putin mai lung si e cu trei roti da pe ambele le-am vazut in poze nu in magazin o sa vad daca le gasesc sa le si testez sa vad care mi se oare mai bun. Aici ei cel mai bun zic ca e techno xt ala dublu de la maclaren dar noi avem xt si nas vrea xt, acuma om vedea.
Vela multi pupici ma bucur ca ati ajuns acasa si va asteptam cu poze.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
crengu75 spune:
Miky, cat costa eco la 20 sapt.si cat te-a tinut inauntru? Ti-a placut la Iosup?
Bebe 2
Crengu
16+ cu
, mami lui Cristian(30.05.2003)
mariaanna spune:
Buna, fetelor!
Ma bucur ca sunteti toate bine!
Miky, felicitari pentru bebelina...sa creasca mare si frumoasa!
Ada, habar n-am daca e pe bune mesajul...Eu am incercat dar nu merge.Mi-au placut versurile insa...
Vela, si tu esti o draguta si o mamica super!
Mada, Crengu,Mess, Cami,Julax,Oana si toate celelalte, as vrea sa va adresez la fiecare cate ceva, dar ar insemna sa ma repet.Sunteti toate la fel:niste mamici grozave care-si iubesc nespus puisorii si va admir.
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Noi avem o perioada.... sa dai cu basca de pamant nu alta. Acum Stefan s-a pricopsit cu gastroenterita. Mi-a vomitat toata noaptea, apoi diaree, dureri de burtica, apoi iarasi febra, e varza saracul, e complet epuizat; nici azi nu poate sa manancae nimic, abia diseara putam incepe cu cateva sticksuri dar numai daca nu mai vomita pana diseara. Am fost azi-noapte cu el la urgente si dimineata la medicul pediatru. Suntem sub tratament si supraveghere dar... asa m-am saturat sa-l vad bolnav... Offf ca nu mai scapam o data!!! Ma duc acum sa-l culc putin si sa dorm si eu ca azi-noapte n-am dormit nici unul.
N-am reusit sa citesc tot din urma. O sa recuperez mai tarziu putin. Va pup pe toate pana atunci!
O zi faina!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
13+
iata minunea 2
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
In sfarsit, am reusit sa intru, am avut de munca, inca mai am, dar o pauza nu strica.
fetele, va multumesc pentru incurajari.
Abia astept sa vina luna martie, intru in medical, vroiam sa intru de saptamana viitoare, dar ma gandesc ca atunci salariul n-ar mai fi intreg si as lua mai putini bani dupa nastere, mai ales ca o sa avem o gramada de cheltuieli. Asa mai rezist o saptamana si gata, pe 3 am programare la medicul de familie sa vedem ce fel de medical imi da, daca pe boala sau risc laboral. As vrea sa fie pe risc laboral ca iti platesc 100% daca nu, 75%. Vedem, va tin la curent cu treaba asta.
In rest, suntem la fel, bebelina se misca o gramada, deja mi-a facut ficatul mingie, durerile de spate si de burta, tot mai sunt prezente, asta este, ce sa le fac.
Tot astept sa ma cheme de la spital endocrinologul lui peste marinat, ca nu m-au sunat pana acum si au trecut 10 zile deja. Nici nu ma mai intep, nu mai am ace si ma costa 7 euro 25 de ace pe care le termin in 4 zile, si nici nu stiu daca intr-adevar am probleme cu zaharul!!
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Ada_S spune:
Ana-a ieri am fost activa si azi sunt varza......de dimineata incerc sa va scriu si nu reusesc.
danybv, imi pare tare rau ca parintii tai nu pot merge la botez......dar nu te intrista, cu sufletul vor fi alaturi de voi.
vela, bine ati venit acasa, asteptam sa va acomodati apoi sa ne pove tot tot cu lux de amanunt si nu iti face probl in leg cu talentul de orator ca intelegem noi, unde nu........punem intrebari
.
Cami, e super caruciorul si are si un pret accesibil
.
julax, ni se achita 65% din valoarea biletului si 50% pt membrii familiei. Avem un plafon pt strainatate, anul trecut a fost de 140 de euro/persoana/zi dar maxim 14 zile. In tara ni se achita si transportul, in strainatate nu decat pana la granita, dar avem noroc caci deobicei cumparam pachete turistice cu avion inclus asa ca se deconteaza tot. Si mai am noroc caci si sotul are acelasi loc de munca altfel nu beneficiam pe perioada CIC-ului deoarece am contractul de munca suspendat, asa mie mi se deconteaza 50% ca sotie de angajat
, dar si asa e bine.
MIKYCRIS, felicitari pr fetita

, foarte frumos nume ati ales.......ma bucur ca totul e in regula.
mariaanna
ClaudiaH, uite un
de la noi desi si noi suntem bolnaviori de luni, las ca o sa treaca incet toate...incearca sa te odihnesti putin.
onyxg, o sa rezisti cumva inca o saptamana, sper sa primesti concediu cu plata 100%.
Ada
17+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
MIKYCRIS spune:
AdaS ma bucur ca iti place numele bebelinei.nu noi lam ales ci DELIA.noi am fost socati la aflarea vestii ca e fata asa ca DELIA a fost in culmea fericirii si cu numele pregatit.tu ce faci?
mariaaanna multumesc frumos!
crengu75 eu la eco am dat 3 milioane lei vechi.cat am stat inauntru?,pai nu stiu pt ca eu am fost tare socata ieri cand am aflat ca e fata si nenea Iosup a avut fff multa rabdare cu mine,a mai reluat inca o data totul pt mine atunci cand a vazut ca mi am mai revenit.e un om tare de treaba si nu a comentat nimik ba chiar a venit cu ceva sfaturi in ajutorul meu si era tare multumit de bebelina mea ca toate masuratorile au picat fix.ba chiar ia placut ca nu am luat mult in greutate-adica pana in 3kg.bebelina mea are 441gr.in mare cam asta e!tu ce faci?cum merge?
21+
MIKYCRIS
crengu75 spune:
Buna fetelor!
Miky, eu sunt bine, astept cu nerabdare si eu echo de 20 sapt. Nici eu nu m-am ingarsat prea mult, am luat pana acum 1 kg.Sper sa ma mentin. Nu tin nici o cura, pap ce-mi doresc.
claudiaH, insanatosire grabnica puiutului tau.
Ada_S, super ca va achita firma parte cdin costul biletelor.Noi luam in calcul acum si Turcia, cu avionul, ca ne-au mai dat niste prieteni cateva idei. Vedem pana la urma ce vom face.
mariaana , de ce ai avertisment?
pup fetele.
Bebe 2
Crengu
16+ cu
, mami lui Cristian(30.05.2003)
CamiM spune:
Salut!!
Azi gogosica mea din burtica mi-a pus gand rau: m-a atacat diminteata cu o serie de lovituri( cred ca se antreneaza intens
) a continuat cu o portie zdravana de arsuri si una si mai si de contractii.. acum stau in pat si ma intreb ce urmeaza..
Vela bine ai revenit!!
pentru bebe Alexia.
Crengu merci
. Multa sanatate puiutului bolnavior.
MikiCris felicitari pentru bebe fetita!!

Frumos nume, ai o papusica foarte inspirata acasa..
Ada_s multumesc
.
Claudia multa sanatate lui Stefan!!
Mada asa e cel mai bine sa vezi in magazin carucioarele si sa le incerci. Noi am incercat in magazin si alte modele dar tot erau cam greute si cele cu trei seturi de roti nu incapeau in portbagajul masinii noastre( erau prea lungi), la noi asta era conditie obligatorie sa incapa cumva in masina. Pe asta nu l-am probat in magazin ca il aveau numai pe internet dar aveam posibilitatea sa il returnam in caz ca nu ne era pe plac. Tinem pumnii sa gasiti ceva care sa vi se potriveasca.
Mariaanna multumim
, esti draguta tare.![]()
ici pentru burticoase si un weekend super!!
Cami
29+
&
Sofia - 8 mai 2006