Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna mamici cu burtici!

Danybv uff!! Imi pare tare rau ca parintii tai nu pot veni la botez, stiu cum e; noi am facut botezul aici si nici parintii mei nici ai sotului nu au putut veni, le-am dus lipsa tare mult..
Multa sanatate mamei tale si capul sus, trebuie sa fii tare de dragul Mariei.

Mariaanna am fugit la nani ca la mine era deja trecut de miezul noptii ..

Claudia felicitari pentru "uriasul" din burtica!! Tinem pumnii sa iasa bune rezultatele la analize.

Onyx ai grija de tine, incearca sa te odihnesti cat mai mult. Si eu mai am dureri de burtica din cand in cand. Sper sa fie totul ok pana la urma.

Mada uite www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=6K00INC3&CategoryID=2" target="_blank"> caruciorul asta l-am cumparat. Cum am zis eu voiam ceva sa poata sta si Sofia cand oboseste si sa nu se simta data la o parte plus ca se poate pune si scaunul de masina in el ca sa nu o trezesc pe bebelina cand mergem undeva si adoarme in masina.A si ce mai imi place mult la el este faptul ca are manerele sus ( ca si eu si tati suntem inaltuti si nu am chef sa merg cocosata).

Certificatul de nastere aici ti-l dau pe loc daca il faci la consulat.. noi asa am facut cu Sofia.
Cat priveste wrapul il recomand din toata inima, noi am avut un carrier la Sofia si asa de bine a fost, era mult mai calma cand o purtam in el, de data asta vreau sa iau si un wrap pentru bebe asa am si eu mainile libere.

Mess4u tinem pumnii la amnio !! Eu zic ca o sa fie bine, aici stiu atatea mamici peste 40 de ani si copii sunt ok.

Ok va pe toate si fug sa pun pe Sofia la nani ca e trecut de pranz.

Cami 28+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cami aha am vazut acuma modelul, da e nou ca pana acuma nu l-am vazut. Cel putin in magazine nu l-am observat. Cum e e comod e usor de manevrat? Ca la kg are destule 18 kg am vazut pe site da asa la manevre cum merge? Ca m-ar tenta si pe mine unul dublu ca fata inca mai doarme in carutz asa e obisnuita si daca tre sa ies eu cu amandoi sigur nu rezista cu treapta din aia o sa vrea si ea tot in carutz. A meu nu prea vrea da eu tot stau si ma gandecs cum ar fi mai bine sa impacam ambele tabere.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cami, Mada si eu am luat Graco duo sau tandem stroller cred ca se cheama...dar l-am folosit doar in vacanta intr-o tara cu climat cald,ca aici e prea frig pentru bebe in asa ceva iarna...(ultimii 2 copii sunt nascuti iarna)

A, si inca o chestie: bebe nu prea incape multe luni acolo in pozitie culcata,dar nu conteaza ca ei cresc repede...
Avantajul cel mai mare observat de mine a fost ca este in lungime,nu in latime,se stringe si se face potrivit de mic,deci mai simplu de incaput in locuri mai inguste.(cum ar fi lift,mijloace de transport,trotuare inguste,etc)
Scuze ca m-am bagat aici peste subiectul vostru...

Mariana 20+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ce active ati fost azi!!
dany,imi pare rau ca ai tai nu vor fi la botez.Lasa ca faceti fotaografii,filmati si cand pot veni o sa incercati sa-i introduceti in atmosfera.Bine ca e linistit bebe,ca stii ce greu e cand sunt agitati ,mai ales noaptea.
Mess4u,si eu zic ca va fi bine.daca mananci sanatos si nu te suprasoliciti,va fi ok.Sarcina usoara
Cami,eu inchei seara ,tu incepi dimineataSuper caruciorul
Onyx,ai grija de tine si de bebe!
Mariana,e frumos ce-ai scris.Eu nu primisem nimic,deci e bine ca ai postat
Ada,chiar ca e ieftin ce zici de cazare.si la voi achita 65% din valoarea biletului orinude ati vrea sa mergeti,adica si in afara?Ca e ceva...
Ana,vine el si concediul mult visat,ai sa vezi
Crengu,mai e pana vei naste,dar e bine ca te pregatesti din timp.Si eu am fost cu Alex la Tg Mures si intradevar medicii mi se par superok .Poate se rezolva totusi mai aproape,ca pare cam complicat la prima vedere cu drumul...
Mada,nu te-am uitat
Sper ca n-am omis pe nimeni
Oana,Irina,Vela,Claudia si pe voi!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mariana cum sa ne suparam pe tine?
Mai aici dpdv al frigului nu e tare frig eu ma gandesc la a mea ca ea mereu doarme in carutz inca si uneori o sa trebuiasca neaparat sa ies din casa cu amandoi si sa stea bebe in carutz si ea sa mearga pe treapta sau pe langa nu stiu cum o fi. Ca ar fi mai simplu asa cu treapta din aia, da nu stiu daca e ok sau nu ca ea inca e mica si nu merge tare mult pe jos.
Iulia.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada se pare ca nu avem somn,eu scriu mai des seara ca nu ma "bazaie"Alex
hai sa va mai spun ceva daca tot am apucat sa scriu
E prima seara cand alex adoarme singur dupa ceva timp.In ultimele 2 luni trebuia sa stea cineva cu el in pat pana adormea (dura uneori si o ora si mi se parea cam mult),dupa care sa fie mutata in patut ,dar de saptamana asta am adoptat o noua tactica:i-am pus o steluta care proiecteaza imagini pe tavan(nu am mai folosit-o tot de vreo 2 luni) si l-am asezat in patut.10 minute cat a durat spectacolul a fost cumintel dupa care mrrr la mine sa-l iau in pat.i-am explicat ca ursuletii care dansau s-au culcat si mama se culca si ea si i-am spus si lui sa faca nani nani.S-a culcat ,s-a mai ridicat ,i-am mai pus placa cu stai linistit ,mama e aici si pana la a adormit.In urmatoarele seri nu a mai cerut in pat,s-a culcat,s-a mai foit,dar a adormit fara alte interventii.In seara asta am fortat norocul:l-am lasat singur la spectacol,urmand sa merg dupa daca ma solicia.Din fericire a adormit singurel.Poate ca e cam devreme sa ma bucur,dar...ma bucur
O noapte linistita tuturor!
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR!!!
Suntem acasa, am venit ieri si suntem bine.Multumim de felicitari.
Un pic sa ne acomodam cu noul program si punem si poze si o sa incercam sa spunem si povestea nasterii asa cum o sa ne pricepem mai bine, ca aptitudini de povestitor nu prea avem, dar o sa incercam.
Pentru incurajarea gravidutelor sa stiti ca la 2 dimineata mi s-au fisurat membranele, la 5 am fost la spital si la 7 fara un sfert Alexia s-a nascut, o minune de copil, cel putin asa o vad eu ca-i a mea.
Fetelor va multumesc tuturor pentru felicitari, dar nu va suparati daca ii multumesc in mod deosebit Marianei, -esti o draguta Mariana si nu mai insist pe tema asta.
O sa revin dupa ce termin de citit tot din urma.Nici nu stiu cu ce sa inchei??!! Noapte buna? sau Buna dimineata?? Oricum toate cele bune.

vela40+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Mada caruciorul e foarte usor de manevrat, eu cand am vazut cat e de greu ma si gandeam ca trebuie sa impingi la el gramada dar nu e asa. Tot asa ma gandeam si eu ca Sofia la plimbari mai lungi mai adoarme,in plus in asta sta comod si are si aparatoare de soare ceea ce la noi este indispensabil.

Mariana cum sa ne suparam, chiar iti multumim de parere si chiar mai asteptam idei. Cam tot ce spui tu am citit si eu in review-uri , la noi nu se pune problema de frig, iar eu tocmai pentru ca e mai ingust l-am ales sa pot umbla prin magazin de pilda cu el si sa nu trebuiasca sa alerg dupa Sofia care pleaca de nebuna..

Iulia cam asa e .... Merci A!! si felicitari pentru baiat mare ce ai. Sofia noastra doarme singura dar nu adoarme singura, ne trebuie mami si poveste si cantecele si mangaiat, ehe.. treaba complicata.

Oana cum te mai simti?

Va dulce pe toate si o zi super!!

Cami 28+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna dimineata mamici!
Poftim la o cafeluta sau un ceiut, fiecare ce vrea. Eu mai beau cate o jumate de cescuta mica de cafea la serviciu.

vad ca ati scris tare mult.
Vela, felicitari inca odata pentru printesa, bine ati venit acasuca.

Cami, este foarte frumos caruciorul si mi se pare practic.

Mariaana, ne bucuram ca treci pe aici, doar e subiectul deschis de tine si abia astept sa te vad din nou si sa fie totul bine.
Iulia, te felicit si eu pentru baiatul mare, este un pas important.

Dany, imi pare rau pentru parintii tai. Uite un .

In rest toate bune, ne gandim la concediu, vom mai intreba si pe la agentii pe unde este mai cald sau pe unde incepe caldura mai repede, ne orientam si dupa pret , si dupa distanta....in fine, vom analiza si vom decide. Mie imi face placere sa ma gandesc la concediu si aceste "cautari" ma binedispun. Si daca nu vom reusi sa plecam, il vom mai duce pe micut la vara la iarba verde si la piscina.

Cu miscatul bebelusului si eu simt la fel, citeodata parca nu simt nimic, cateodata parca mi se pare ca nu mai am burta, fix cum spuneti si voi. Sotul imi zice sa nu ma stresez, caci totul este bine. M-am mai linistit cand am vazut ca mai sunt fete ca mine, deci este normal.

Pupam toate fetele, sanziana, ignatica, claudiaH, onyx, mada, irinaL, OanaRusu, Ana, AdaS, .

Mai treceti pe la noi CristianGoji, Miki, mess4u, boariu30.

Azi am mai liber la serviciu deci am timp sa va mai scriu.

Bebe 2
Crengu 16+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari. Si eu simt ca o sa fie bine la amniocenteza, Doamne ajuta! Eu intru des si va citessc, dar scriu mai rar, asa ca probabil o sa va spun ce am mai facut cu investigatiile sapt. viitoare. Felicitari celor ce au nascut deja, iar celorlalte - sarcina frumosa si usoara.
Pupici

Camelia 19+ si Mihai 3.10 anisori

Mergi la inceput