Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by crengu75
....
Ada_S, eu am UM pe 02.11.07. Mi-am pus DPN dupa echo de la 12 saptamani. Am vazut si eu ca se poate aduna 7 zile de la UM. Oricum, eu cu cezariana nu voi trece de 1 august, doctorul deja m-a "programat" la cezariana pe 1 august. A zis ca nu trebuie sa intru in travaliu, stii cum e in RO. La noi se crucesc toti cand aud de nastere naturala dupa cezariana, desi in alte tari se practica cu succes. Asa ca nu ma pot lupta cu morile de vant, si unde mai pui ca aici nu face nimeni in oras anestezie epidurala. Deci, asta e , voi naste cel tarziu pe 1 august, daca totul va OK , daca pitica nu se va grabi. ( sper ca nu).

Bebe 2
Crengu 16+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Crengu, mie medicul mi-a zis ca numai dc nu merge travaliul bine imi face cezariana - prima nastere fiind cezariana cu epidurala - asa ca se pare ca Tg Mures e putin inainte la Suceava .
Cezariana pe care am avut-o nu mi-a facut-o "la rece", adica in spitalul de la noi pt cezariana pt sa fii dilatata 3-4 cm - am avut perfuzie sa-mi declanseze; exceptie cazurile in care se face de urgenta pt ca e mama/fatul in pericol.
Mie mi se pare ok procedura asta - medicii ne-au explicat ca dc nu e declansata nasterea atunci e traumatizant pt bebe care nu e "avertizat" - comparatia medicului a fost "ca si cum l-am scoate brusc si l-am arunca in apa rece"

In fine, sa ne vedem cu bine acolo, la marea intalnire cu bebeii

Oana 23+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Crengu, cum sa stai acasa?Incercati si voi sa gasiti un traseu mai scurt, intradevar e cam lung pt o burtica de 6 luni......dar nici sa te lase singura acasa. Faceti turul asta la anul cand v-a fi mai mare si bb2.
Noi am ales Croatia pt ca au preturi foarte bune am gasit cazare la pensiune cu 10 euro pe noapte in unele locuri au si mic dejun inclus. O colega de servici merge in fiecare an aolo, anul trecut au fost in iunie, ei inchiriaza o vila cu bucatarie si mai multe dormitoare si cazarea pt 7 zile pt ea sotul si copilul de 1.5 ani anul trecut a costat-o 140 de euro mi se pare foarte putin.

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Daca stau eu, sta si el acasa. Cum sa plece singur? nu mai mergem deloc si gata.
Dar faza cu Croatia pare super misto. Cum gasesc cazare asa ieftin? Gasesc pe net? Si cam cand pot pleca cat mai repede? Merci de informatie Ada.

Oana Rusu, ma bucur ca la Tirgu Mures se poate naste natural.
Poate ma voi gandi si la posibilitatea asta, desi imi este cam greu , ar trebui sa plec cu ceva timp inainte sa astept sa se decanseze si imi va fi dor de puiul meu drag Cristian. Si asta in cazul in care totul va fi bine,.... stii ca am o pata cu nascutul prematur. Nu ca ma gandesc numai la asta, dar trebuie sa iau in calcul si acesta posibilitate, avand in vedere precedentul.

Bebe 2
Crengu 16+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Crengu, am vazut patutul asta aici pe forum, ca o mamica de la “mai-iunie” a cumparat, sau vrea sa cumpere pentru bebe, si daca imi aduc aminte bine, era din Romania. Tocmai de aceea va intrebam pe voi daca stiti cam cat ar costa acasa. Patutul asta poti sa-l folosesti pana face 1 an bebe, apoi poti sa-l faci si tarc, si scaunel sa-i dai sa manance, si masuta cu scaunel, si ca un fel de bancuta… tocmai de aceea il vad asa practic.
Vorbind de calatorii cu sarcina avansata, eu am fost la 600 km acum vreo 2 saptamani, si sincer, trebuia sa oprim la cel mult 2 ore sa merg la baie, dar altceva nu am avut, nici probleme, asa ca n-ai de ce sa stai acasica. Te mai relaxezi putin.
Eu am inceput sa am din ce in ce mai multicele contractii. Nu mai stau mult pe la munca, sa vad ce-mi zice medicul de familie luni. Oricum, si daca nu ies cu 100% tot iau vreo 800 de euro, asta este, ce sa fac, nu prea mai pot, sunt greoaie rau.

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Buna fetelor!
N-am mai intrat de mult. Eu am mai facut ceva investigatii printre care si triplu test. Voi avea 39 ani cand voi naste asa ca mi-a iesit risc crescut la Sindrom Down din cauza varstei. Altfel, ca pacient, valorile au iesit foarte bune. Asa ca am recomandare de amniocenteza si m-am programat deja pt.29.02 la Medlife. Am fost cam tuflita la inceput, dar acum mi-a trecut si am incredere ca va fi bine. asta e, daca vreau copil la batranete! Realitatea e ca nu ma simt deloc batrana, poate de-asta am si insistat atat pt. bb2.
Eu pe bb asta din burtica l-am simtit bine de tot cam toata sapt.16 dar acum, e tare apatic. M-am dus si la echo sa vad daca ii mai bate inimioara si.... era Ok. La voi cum e?
Va pup si sper sa vin cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Mada,ma bucur ca esti bine si esti prinsa cu treburi...
Aici, in Ro medicii isi cumpara fel de fel de dimplome, ca e la moda.Uite-asa am ajuns eu la unul care avea vreo 4 si n-a fost prea bine...
Mess,las' ca va fi bine.In strainatate femeile nasc mult mai tarziu decat noi, romancele.Daca la noi, dupa 35 de ani e considerat tarziu, acolo la varsta asta abia incep...sa se casatoreasca!
Pup toate fetele!!!

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

câteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Am invatat... ca nimeni nu este perfect...
Pina cind nu te indragostesti.
Am invatat ...ca viata e dura...
Dar eu si mai si!!!
Am invatat ... ca sansele nu trebuie niciodata sa le pierzi.
Acelea pe care le pierzi tu le prinde din zbor o alta persoana.
Am invatat ca atunci cind porti pica si amaraciune fericirea se duce in alta parte.

Am invatat...
Ca ar trebui mereu folosite vorbe bune...
Pentru ca miine poate va trebui sa le retragi.
Am invatat ca un suris e un mod economic pentru a-ti imbunatati aspectul.
Am invatat ca nu pot sa aleg cum ma simt...
Dar pot mereu sa fac cite ceva.
Am invatat...ca atunci cind fiul tau nou nascut iti tine degetul in micul lui pumn... s-a lipit de tine pentru toata viata.

Am invatat...ca toti vor sa traiasca in virful muntelui...
Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

Am invatat ...ca trebuie sa te bucuri de calatorie si sa nu te gindesti doar la scopul ei.

Am invatat .. ca e mai bine sa dai sfaturi doar in doua situatii...
Cins sint cerute si cind de ele depinde viata cuiva.

Am invatat ca cu cit irosesc mai putin timpul... mai multe lucruri reusesc sa fac.

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

câteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Crengu, vorbesc azi cu colega mea si o sa cer nr. de tel si tot ce poate sa imi dea in leg cu locul unde merg ei, ce stiu e faptul ca trebuie sa faci rezervare cu o luna mai devreme ca altfel nu gasesti loc. Pt noi am cautat sejur la hotel cu masa inclusa deoarece locul nostru de munca achita 65% din valoarea biletului numai trebuie sa cumpar printr-o anumita agentie, e un pic mai complicat. Am cautat pe google traseul pana acolo si cu ce se poate vizita si unde se poate dormi ieftin ca nu as vrea sa ma fortez si asa am dat de aceste pensiuni. O sa iti trimit un PM cu ce am gasit pana acum.
onyxg, ai grija de tine, incerca sa te odihnesti cat mai mult.....imi fac griji pt tine.....nu stiam ca e asa rau. Medicul ce a zis, din ce cauza sunt contractiile?Ai si dureri?
mess4u, eu nu cred ca esti batrana deloc, cum zice si mariaanna acum asa e la moda, eu stiu cateva mamici care au copii de liceu si acum s-au apucat sa faca copii din nou. In leg cu miscarile bebelusului si eu patesc la fel sunt zile cand misca incontinuu si apoi cateva zile cand aproape deloc sau si daca misca putin nu mai sunt sigura ca e bb, dar mi-am propus sa nu imi fac griji.
mariaana si eu am primit azi acest mesaj, dar nu l-am trimis mai departe........e pe bune?chiar apare numele iubitului?
Da ce activa sunt azi, oare ce am patit?

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by Ada_S

Da ce activa sunt azi, oare ce am patit?

BB2

e bine sa fi activa!Sa tineti topicul nostru pe prima pagina, ca daca ar fi dupa mine...
Eu stau tare prost cu timpul, daca s-ar inventa zile cu 36 de ore si dupamese pline de energie si timp liber

In fine,
crengu, si eu am astfel de scurgeri, chiar ma gandeam si eu sa nu fie scapari de lichid amniotic da mai apoi m-am gandit ca daca medicul mi-a zis ca am colul ok nu am de ce sa imi fac griji.Acu dupa ce au raspuns si fetele, chiar nu-mi mai fac griji

mess4u2000 asa si eu cu miscarile lu bebel, ba sunt zile cand tot timpul il simt, si zile in care insist si stau atenta sa vad daca misuna ceva Dar in special seara cand este liniste si stau linistita si eu in pat il mai simt ca da cate un ghiont dar nu se agita foarte tare.

Ce frumos ca vorbiti de concedii....off astept si eu acel concediu de vis pe care ni l-am propus...dar se lasa asteptat, ba nu ne permitem, ba avem copil mic...Mai asteptam un pic si pana la urma vine el si concediul.Pana atunci ne petrecem verile la Colibita la cabana de munte, langa lac si tot e bine . Mie nici nu-mi place marea, sunt asa mai de munte in schimb parca as merge macar o data la catva ani! asa doar sa stau 3-4 zile nu mai mult....In schimb visez la schi in Austria ...uhuhuh

Patutul din linkul acela este interesant intradevar, mie mi sa parut micut, oricum, majoritatea se pot adapta in forma asta, si eu am avut asa patut sa nu ma tot ridic la copil si a fost super ok.

onyxg, ai grija de tine!Sa te odihnesti! Si pentru orice ti se pare suspect sa anunti medicul!!

Va doresc o zi buna si sa auzim numai de bine!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele.imi cer scuze ca nu v-am mai scris dar sunt tare trista de 3 zile si nu pot sa-mi revin .Tocmai am aflat ca mama mea este bolnava , iar tatalui meu nu-i da Patronul drumul sa vina la Tulcea sambata pentru botez , deci parintii mei nu vor fi la botezul Mariei .Imi pare asa de rau ca nu-i am pe ai mei langa mine mai ales ca ei sufera enorm ca nu vin , de cate ori vorbesc cu ei la telefon abia se abtin sa nu planga.Asta este viata , cu bune si rele ea merge inainte.De asta am si lipsit de pe forum , nici n-am avut puterea sa stau la calculator.
Va rog sa a iertati ca nu va raspund la mesaje acum , ma voi apuca de citit din urma si va voi raspunde pe viitor.
In rest la noi in familie totul este bine , Maria doarme foarte bine seara , observ ca nu mai are colici deocamdata si asta este foarte bine iar Andrei este un nazdravan si jumatate.
VA PUP PE TOATE SI VA DORESC NUMAI BINE SI SA AVETI SARCINI USOARE IN CONTINUARE

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput