Azoospermie - cap 15 -
Raspunsuri - Pagina 14
iuca spune:
Anes nu imi vine sa cred. Ma bucur mult ptr voi,
FELICITARI Iti doresc o sarcina usoara, la termen si un sanatos.
ptr toate fetele
aspiranta la - din august 2005
vio
pisix spune:
bitzy - stii ce cred ?... Ca nu ar fi exclus ca sotul tau sa fie afectat de astenie.Sunt multe persoane care se simt astfel primavara. Dar barbatii cum se simt putin rau, cum dau vina pe pastile :-)
anes - multumesc-multumesc-multumeeeesc ! Am savurat povestirea ta si mi-am imaginat totul ..cat de frumos ...e minunat, incepe o etapa asa frumoasa pentru tine !
Promit sa ma mai uit dupa tine la Odisee ! :-)
Anto _27 - incerc sa nu ma entuziasmez prea tare dar ...ar fi o treaba pe cinste !!! Cand mai faci un test ? Iti pumnii si-ti doresc din toata inima sa nu fie amenoree
mikilinaaaa - iti dai seama ca tu ai dat o mana de ajutor la Bb anes ? of doamne, esti o comoara !
iuca - hei-hei, ce mai faci ?
Iyoana - hm, cred ca vei fi uimita de toate vestile bune de aici
Eu sunt in Z3 de Diphereline, parca imi par mai dureroase injectiile da nu moare nimeni din asta. Nasol e ca am inceput iar cu starile de rau, insa azi mi-a fost chiar foarte-foarte rau. Insa acum mi-e mai bine... Cred ca de la mesajele proaspetelor noastre mamici/ potentiale mamici
iuca spune:
pisix am o perioada mai proasta acum, dar sper sa imi revin cat mai repede si sa fiu iar optimista. Sper din tot sufletul ca acest FIV sa fie unul norocos pentru tine
vio
pisix spune:
iuca - vreun motiv anume sau asa... pur si simplu ? Adica poate e tot de la astenie. Eu am fost tare aiurea, dar vad ca mi-a trecut.
Te gandesti si tu la FIV, am vazut ?...Asta e motiv de bucurie, e important sa faci pasi in directia Bb
anes - stii ce magandeam ?... ca nu ar strica pana ajungi la dr sa iei niste utrogestan si evident, acid folic
iuca spune:
pisix vad numai copii in jurul meu la prieteni, la rude si oricat de drag imi e de ei, ma doare sufletul ca noi nu avem iar uneori am impresia ca nu o sa reusim. Sunt cu capu' rau.
Inca nu ne-am hotarat unde vom face FIV-ul. Saptamana aceasta mi-a promis dn. Iucu ca o sa faca FSH si TSH iar apoi sa fac o programare la un dr endocrinolog la Bucuresti la care sa mergem cu rezultatele. El are probleme si cu tiroida. Tot atunci cand venim o sa faca si inhibina b.
vio
Iyoana spune:
Anes FELICITARI din toata inima!!!!!
EXTRAORDINAR!!!! Chiar ca am ramas paf! Sa mai zica cineva ca nu exista minuni!
Ma bucur enorm pentru micutul sau micuta psiholog / psiholoaga, sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire, sarcina usoara si la termen!
Ce de vesti bune acum!!!
Chiar Pisule, ca am ce citi, ma si miram cum de ati scris 3 pagini de ieri pana azi dimineata! Anes era de vina!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Iyoana spune:
Anes, draga, reusita voastra m-a facut sa cred si mai tare in beneficiile produselor naturiste, si iti multumesc pentru asta!
Asadar, Mikisor, stiu ca ai mai scris de 1000 de ori, dar poate imi zici si mie ce sa-i dau sotiorului meu, ca sa avem sanse mai mari la biopsie, tinand cont de urmatoarele:
- el a suferit de o boala renala destul de grava, in urma tratamentului imunosupresor se banuieste ca a survenit azoospermia
- rezultatul spermogramei este azoo, 0 pe linie!
- este foarte reticent la a lua pastile de orice fel (cam ca toti barbatii de pe forumul asta... ..dar la asta nu ai tu ce sa faci, eventual sa nu-i dau prea multe!
- vom incepe procedurile de FIV + biopsia prin toamna, cel mai probabil. Asa ca nu stiu cu cate luni inainte de interventie trebuie sa-i dau tratamentul si nici cat timp sa ia acele pastilute.
In urma tratamentului indicat de tine, voi lista de pe net toate indicatiile despre fiecare pastiluta in parte, sa-i dau sa citeasca, poate va fi totusi de acord..
Eu ma gandeam tot la Multi Maca si, poate Tribulus...Tu ce zici?
Nici nu stiu cum e mai bine: sa asteptam sa facem biopsia, vedem cum e si de-abia apoi sa facem un tratament, sau sa nu pierdem timpul, banii si...ovocitele mele , cu o incercare zadarnica, si sa incepem de pe acum cu un tratament naturist?
Multumesc frumos!
iyoana
Iyoana spune:
Anes de ce i-ai dat tu sa ia L-carnitina? Am citit despre ea si am vazut indicatii privind tonusul, boli cardio, dar nu si fertilitatea....
iyoana
Anto_27 spune:
Pisix ,nu te entuziasma prea tare in ce ma priveste, pentru ca nici eu nu prea mai am curajul, dar cine stie? Nu stiu daca e bine sa mai fac un test sau nu pentru ca la noi, din cauza amenoreei si a proastei sitautii a sotului, toate testele au insemnat bani si sperante irosite; e drept, ca ne-am protejat cu strasnicie pana la inceputul lunii ianuarie, iar acum ne pare rau
Aproape ca a devenit o obisnuinta pt mine sa nu am CM in lipsa pilulelor (pe care nu vreau a le mai iau) si de aceea, nu ma mai grabesc spre teste decat daca voi avea semne serioase; sunt in asteptarea surprizei placute! Pana atunci, vreau sa imi intretin optimismul cu vestile bune pe care le astept de la tine si de la toate fetele de aici!
ioana78 spune:
Ciao fetelor!
Se vede ca vine primavara...vin berzele ! Pentru proaspetele mamici NUSY si ANES sincere felicitari ! Sa aveti o sarcina usoara si bb sanatosi!
Va pupicesc pe toate!