Azoospermie - cap 15 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iyoana vad ca vrei bb. L-carnitina e buna pt mobilitate, asta rec si Damian si mai e buna si pt slabit.
Un tratament scurt ar fi din 3 produse. Aloe2Go un plic dimineata pe stomacul gol si nu tb sa manance nimic o ora(contine suc de aloe si antioxidanti printre care si suc de rodii). Alo2Go e f bun si pt rinichi, Multi Maca 2/zi si Pro6 2/zi(contine un amestec de 6 vitamine si minerale f bune pt sanatatea prostatei). Aloe2GO poate fi inlocuit cu Aloe Berry care e ceva mai ieftin. Tratamentul poate fi tinut mult timp, cu cat mai mult cu atat mai bine dar este cam costisitor. Dc te intereseaza procurarea lui la pret de depozit da-mi de stire pe PM sau mail .Dl Anes a luat Multi Maca si Pro 6 . Maca a luat mai mult timp dar din Pro6 cred ca a luat doar un borcan.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Multumesc nusy , asa este. Eu voi trage picorul pentru urmatoarea candidata.
pisix inca nu sunt constienta de ceea ce mi se intampla. Intr-adevar incepe o noua etapa. Nu stiu ce sa zic despre progesteron. Acid folic iau pt. ca Omega 3 de la Dopel Hertz contine si asta printre altele.
iuca la fel credeam si eu, ca nu vom reusi. Eram foarte pesimista, desi un strop de speranta mai aveam. Credeam in tratamentul naturist.
Iyoana ti-a raspuns miki referitor la tratament. Ei trebuie sa ii multumesti pt. tratamente si pentru ca ne-a redat speranta . Asa este, doar ca Pro 6 nu a mai apucat sa ia decat jumatate de borcanel . Despre naturiste, sunt convinsa ca au rezolvat situatia la noi. Nu ne mai protejam din anul 2004. Norocul nostru a fost ca desi numarul gigeilor era mic (4,5 mil./ml), erau foarte vioi (60%) si cu morfologie normala (85%). Naturistele, sunt sigura ca au imbunatatit atat numarul cat si restul valorilor. A fost de ajuns unul foarte vioi...
ioana78 , o barza se pregateste in curand si pentru tine.
Anto_27 noi asteptam inca vestea cea buna!
miki,

Fetelor, ganditi-va ca timp de trei luni (noiembrie, decembrie, ianuarie ) am facut pauza de pentru ca mi-am injectat un autovaccin contra E-Coli (infectiile mele urinare!)si era contraindicat pt. o eventuala sarcina (ha-ha, asta era problema, dar, oricum ne-am protejat). Urmatoarea luna, februarie eram gravida . In acest timp de pauza, i-am dat sotului tratamentul de la miki, chiar daca nu l-a luat foarte consecvent. Mai sarea cate o zi-doua.
Problema este ca ma hotarasem sa facem inseminare artificiala luna viitoare. Deja citisem subiectul cu pricina si trebuia sa ma hotarasc la ce medic mergem. Nu a mai fost nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

iuca - si revistele sunt pline de vedete gravide/cu copii, de exercitii pt gravide, etc
Ei si ? Or fi o data si pentru noi astea ....
Anto_27 - bine, atunci asteptam impreuna o surpriza placuta
anes - si eu sunt pregatita pentru o barzo-aterizare
miki - scuze, am uitat sa-ti raspund azi, am avut o zi infernala
Iyoana - sa ne punem pe treaba !!!

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Pai sa ne punem, sa ne punem pe treaba!

mikisor multumesc frumos pentru raspuns ! hai ca ma apuc de citit si de convins sot . Auzi, dar toate naturistele astea nu au cum sa "declanseze" aparitia in ejaculat, nu? Decat ne sporim sansa la biopsie, corect?
Iti dai seama ca eu nici nu indraznesc sa visez la o revenire a functiei in ejaculat...

Pisule esti pe Diphereline acum? pentru cat timp?

Anes cred ca esti inca in nori!! Asteptam valorile Beta Hcg!

Va pup pe toate si mai vorbim!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

A propos de documentare, imi puteti da si mie un link despre Pro6? nu gasesc nimic pe net..e tot de la FLP?

multumesc, pup fetele

iyoana

Mergi la inceput

Stati asa ca am gasit PRO 6 de la FLP!
Mikisor am vazut ca asta se recomanda in special barbatilor peste 40 ani si e mai mult pentru prostata...Ia zi mataluta ce fac bulinele astea la , ca fac ele ceva din moment ce mi le-ai recomandat tu... Nu de alta, dar parca il si aud pe barbata-mio: Asta e pentru prostata, eu nu am probleme cu prostata!
babuta!

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana Prostata produse lichidul ala in care se misca gigeii. Ac contine mai multe substante printre care si fructoza care hraneste .... Deci e f imp ca prostata sa fie sanatoasa. A facut un control la prostata sotzulache al tau? Intradevar barbatii peste 40 ani au pb cu prostata dar nu e litera de lege. Verifica adresa de mail pt ca ti-am trimis ceva art.
Fetelor ,dc sunt pb cu volumul de sperma cu atat mai mult tb sa le dati Pro 6
EDIT: Prostata este o glanda sexuala masculina care inconjoara primii centimetri ai uretrei. Ca si veziculele seminale, prostata face parte din glandele seminale, accesorii care fabrica plasma seminala, din care se formeaza sperma.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

[quote]Originally posted by Iyoana

mikisor Auzi, dar toate naturistele astea nu au cum sa "declanseze" aparitia in ejaculat, nu? Decat ne sporim sansa la biopsie, corect?
Iti dai seama ca eu nici nu indraznesc sa visez la o revenire a functiei in ejaculat...

Miki
sunt si eu curioasa de raspunsul ptr Iyoana plus as vrea sa te mai intreb, naturistele astea nu scad si FSH-ul?

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Fetelor asta e intrebare de nota 20. Depinde de cum raspunde la tratament, noi vrem sa crestem sansele la biopsie dar dc rasp f bine la tratam pot sa apara si in ejaculat. FSH-ul scade dc rasp bine la tratament, adica dc are loc spermatogeneza.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

In primul rand, Anes felicitari din tot sufletul!Iti doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos!
Nusy la fel iti doresc si tie, draga mea!
Miki am citit mesajul, te pup!

Fetele, o vreme n-o sa mai intru, nu sunt in apele mele si am ajuns (cam tarziu) la concluzia ca mult rau mi-a facut toata perioada asta de doi ani de cand tot umblu prin doctori, am facut inseminari, fiv-uri..fara rezultat..trebuie sa mai traim si pentru noi..am uitat sa traiesc fara sa am mereu gandul la toata suferinta asta prin care trec pentru a reusi sa am un copil..si nu e bine deloc.
Va pup cu drag pe toate si vreau sa aud numai de bine. O sa citesc ce scrieti si cand ma voi simti mai bine o sa revin.
va imbratisez pe toate!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput