Azoospermie - cap 15 -
Raspunsuri - Pagina 13
ailemac spune:
Nusy iti doresc o sarcina usoara si doi bebelusi frumosi. Unul sa semene cu tine si unul cu dl. Nusy, ca doar amandoi ati muncit.
anes spune:
Fetelor, dati-mi o palma sa imi revin. Am facut azi doua teste de sarcina si au iesit pozitive! NU POT SA CRED! Dimineata am facut unul (Sure Check), iar cand am ajuns acasa (acum 30 min.) inca unul, ambele aveau doua liniute. Nu stiu daca pot sa ma bucur inca. Maine mai fac un test apoi ma programez la control.
Voua va datorez acest rezultat (mai ales lui miki ). Niciunui medic pt. ca sotul meu nu a fost la nici un control, iar spermograme, abia a facut doua. Urma sa mergem saptamana asta sa mai faca o spermograma. Chiar sunt curioasa. Cu siguranta iesea mai buna si asta datorita naturistelor, singurele pe care le-a luat sotul meu. El este cunoscut de voi ca fiind foarte refractar in privinta medicilor si analizelor, chiar daca era vorba de copilul sau.
Acum ma dor putin sanii si am o mica jena in dreptul ovarelor, in rest nimic, este prea devreme.
Va pup si aveti toata admiratia mea pt. ca dintre toate, noi am facut cale mai putine investigatii. Sotii vostri sunt niste eroi suportand atatea investigatii.
P.s. sunteti primele care afla pt. ca imi astept sotul sa vina de la serviciu sa ii spun direct.
Din cand in cand mai trag cu ochiul la cele doua teste sa ma conving ca sunt reale si cele doua liniute se vad foarte clar.
nusy spune:
Anes: felicitari!Esti graviduta!!! Yeee!!!Am tras piciorul...mai trag inca,sa stiti!
Pisule: inca nu am dat vestea nimanui,asteptam sa mergem intai la eco,pe 10 martie si apoi le spunem.Rezultatul la BHCG nr.2 il am pe joi-vineri si la fel si cel de azi(BHCG nr.3).La odiee inca n-am intrat tot din cauza de "Toma necredinciosul".Sa vad eu,cu ochii mei la eco ca totul e bine si apoi..e timp!
Miki,Andra,Copilutz: speciali!!!!
Va pup pe toate!
Nusy
andrutzza spune:
Felicitari anes. se pare ca primavara a inceput bine. Doamne Ajuta. reusite tuturor. va pup.
bytzi spune:
Anes super veste ,sa te ajute DD sa fie totul bine.Vedeti fetelor ca am anceput primavara cu reusite si-a andreptat DD fata si catre noi .Pisix te asteptam cu aceeasi veste "mult succes".Miki ti-e ati doresc tot ce e mai bun pe lume si mult asteptat.Miki sa-i scot si se+zi si l-arginina?are ceva ca mai bea cate un sprit ?L-arginina ajuta la spermatogeneza toate fetele scumpe
pisix spune:
anes - am ramas paf ! Sincer doua teste pozitive inseamna BEBEEEEEE !
Mai ales ca nu ai nici un tratament care poate influenta rezultatul
Felicitari, sa ne spui reactia sotului, sincer ma dau in vand dupa astfel de povesti, poate si pt ca eu am facut pt mine atatea scenarii de acest gen ...
nusy - esti incredibila, eu in locul tau cred ca informam si oamenii de pe strada asupra starii mele
Of, vreau si doua liniuteeee
Anto_27 spune:
Anes , felicitari! Super veste ne-ai dat! Ma bucur mult pt tine si pt Nusy ! Sa aveti sarcina usoara si sa veniti acasa de la maternitate cu bb-ei sanatosi si frumosi!
Sper ca vestile bune nu se termina aici, cine e la rand?
Imi doresc sa va calc si eu repede pe urme, nu am mai avut CM din 23 ianuarie, dar, acum 2 zile, cand am facut un test, ai iesit negativ; eu pun lipsa CM si pe seama amenoreei mele, care a revenit pe pozitie, poate... sau, cine stie ?
Si credeti*ma ca aman din septembrie anul trecut sa incep un tratament cu Urinex si Uricol, pt pietricele la rinichi, pt ca stiu ca ar face rau in cazul unei sarcini; in fiecare dimineata ma gandesc daca sa incep tratamentul sau nu, ca mi l-am si cumparat, insa nu le incep... am eu o presimtire.
-icei si la toate fetele
anes spune:
pisix si eu am ramas paf. Vorbeam de una singura "nu pot sa cred, nu pot sa cred!" spuneam cu lacrimi in ochi. Despre tine eu pot sa spun sigur ca veti avea BB pt. ca nu am mai intalnit o asemenea determinare ca a ta. Stiu ca suferi enorm.
bytzi, andrutzza, iazminn, va multumesc mult!
Sa va aduca DD ziua in care sa va simtiti cum m-am simtit eu azi!
Fetelor, aseara, am constatat cu mirare ca nu mi-a venit menstruatia. Am numarat zilele, eram in ziua a 29-a (CM-ul meu are 25-26 de zile). Asteptam sa inceapa prima zi de CM ca sa iau BU pe perioada sangerarii. Azi dimineata am oprit la farmacie inainte de a merge la serviciu si am luat un test. L-am facut la serviciu. Stupoare pozitiv! Vorbeam de una singura in toaleta de la serviciu. Nu am mai fost buna de nimic si ma asteptau infractorii la usa.... Nu am spus nimanui. Eu sunt genul care trebuie sa impartasesc celorlalti bucuriile. Mi-a venit foarte greu. M-am urcat in masina si am plecat la un laborator din oras sa fac BCG-ul. Tipa de la receptie ramasese stupefiata, nu auzise de asa ceva. L-a chemat pe colegul ei care mi-a spus ca la acel laborator nu se face . M-am enervat si nu m-am mai dus la alt laborator. Cand am ajuns acasa, am mai facut un test care a iesit mai intens colorat. Apoi v-am scris voua. Abia l-am asteptat pe sot sa-i spun. L-am intampinat cu un zambet atat de larg si de fericit ca m-a intrebat de ca sunt atat de vesela. I-am spus si a cam ramas masca. Nici nu a stiut ce sa zica. I-am aratat cele doua teste... Bucuria lui, ca nu ii mai bag sub nas pastile si nu mai face spermograme.
Oricum, suntem foarte fericiti, iar mie nu imi vine sa cred. Cu ultima spermograma de 4,5 mil/ml... ce sanse sa avem! Sunt convinsa suta la suta ca Multi Maca si L-carnitina, impreuna cu celelalte au ajutat in mod considerabil si acum avem normospermie. Va dati seama ca nu face spermograma ca sa se convinga, desi eu tare as vrea.
Asta e...tot.
miki-miki spune:
Anes felicitari, felicitari , felicitari!!!! Super, super, super!!!
Tare as vrea sa stiu cati gigei are sotul tau acum. Ma bucur tare mult pt voi ca v-ati realizat visul. Sarcina usoara si la termen!
Bytzi sotul tau are tensiunea mare si bea cate un spritz? Despre l-arginina citii ceva interesant ca ar face bine celor cu pb cardiace dar la voi e invers. La inceputul tratam, s=a simtit bine nu? Acum s-a declansat ac stare de rau nu? Ar tb sa vezi ce a intervenit de s-a schimbat starea asta. L-arginina cate mg are? Cate ii dai pe zi? Nu scoate decat L-Arginina (deocamdata ) si neaparat spritzul ala.
Miki
Anul asta pui de-un pui