Azoospermie - cap 15 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Nusyc ti-am zis ioooo !!!
Aveam io asheee o presimtireee ...... ca va fii bineeee ..!!

Uraaaaaaa!!!
Imi vine sa te pup de mii de ori!!!
Bravo mamicooooo !!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Fetelorla multi ani astazi de martisor si sa va daruiasca DD cel mai frumos cadou sau macar cativa

o primavara frumoasa si plina de reusite
Nusy felicitari anca odata si sa te ajute DD sa ai o sarcina fara probleme si sa aduci pe lume un sanatos
Mikisor
Pisix mult succes DD sa aiba grija de tine si te asteptam cu aceeasi veste .
ici la toate fetele.

Mergi la inceput

Fetelor care ma puteti ajuta:sotul meu ia de 20 zile trat asta :panax ginseng 1 fiola zi,omega 3- 2 zi,L-Arginina 1/zi,se+zinc 1/zi,multi maca pana acum am luat de la innovatics pe celelalte 2 luni mi-am cump de le FLP,noi le luam pt a aj organismul ,poate reusim sa scadem FSH,si sotul meu le-a luat fara nici o prob dar acum zice ca nu se simte chiar bine e f obosit cand aj seara acasa daca se pune pe canapea adoarme imediat,el mai are si tensiune ,si nu prea mai are chef seara de nimic (stiti voi)ce ziceti o fi din cauza trat ,sant prea multe?dau vreo reactie adversa an combinatie?Miki tu ce zici?sotului tau ai reusit sa ai mai scazi FSH?sa ai mai scot vre-un medicament?o fi de la ele?
va rog sa ami spuneti si mie daca a mai patit cineva asa ceva
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Cine ma ajuta? Trebuie sa fac inseminare artificiala de la o banca de sperma. La ce clinica particulara sa merg si la ce medic ? aveti idee cam cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bytzi , ma mir ca se simte asa. Uite , faceti o saptamana doar cu omega 3 si multi maca si vezi dc isi revine. Panaxginseng este energizant nu ar tb sa dea reactia asta, L_arginina ar tb sa-i dea chef de .... Probabil ca sunt prea multe , inainte ati luat maca simpla iar asta de la FLP e mai complexa si de aceea probabil ca e prea bombardat organismul. Dupa ce isi revine ii reintroduci intr-o zi panaxginseng iar in alta zi l_arginina. Seleniu si zinc nu-i mai da.
Ce simptome mai are? Il doare ceva?

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna dimineata, fete dragi !

Am intrat sa va salut si sa va doresc o saptamana minunata !

M-am trezit cu gandul la nusy, care probabil inca isi savureaza noua bucurie ... Nusy, sa intri sa ne spui si noua:
1. cum a fost sa dai asa o veste celor care va iubesc?
2. cum a iesit bhcg-ul nr 2 ?
3. de ce nu ai intrat la Odisee, la mamici de noiembrie-dec. ? Fetele inca fac recrutari :-)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Nusy FELICITARI ma bucur mult ptr tine, iti doresc o sarcina usoara si un sanatos si frumos.
Fetelor va doresc la toate o primavara frumoasa, cate un si o

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Miki saru"mana -- anca nu i-am dat maca de la FLP ca mai am pe 10 zile de aia de la innovatics,ti-am zis ca ai era bine pana acum de asta am banuit ca e de la trat,vineri a zis ca la tinut la inima ca antr-o "ghiara" si mai are si tensiune,trat cum se ia anainte de mese ca el le lua dupa (3dim,1 pranz,3seara +ginseng dim),acum a zis ca le mai ia o sapt sa vada cum ai mai este daca nu ...va spun ca mi s-a spulberat si ultima speranta..sa-i scot acum se+zn (am luat 20 zile)Omega i-o dau ca are colesteron mare,trigliceride la fel...te pup si multumesc

Mergi la inceput

Simonete banca de sperma este la Giulesti unde este cl de stat si se ocupa dr Moisa iad este 250 ron si fac mai multi dr(dr.Marinescu,Niculescu,,Dracea,Bucur,Moisa,Cristescu,Ion Ionut,Cocei,Hodovan...) si la Sabyc unde este cl particulara si este mai scump 600 ron daca nu ma ansel sa ma corecteze cine stie mai bine .Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bitzy scoate-i L-arginina. Cred ca aia e vinovata . Zici ca de ob are tensiunea mare? Sa-i iei capsule de usturoi pt ca regleaza tensiunea.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput