Azoospermie - cap 15 -
Raspunsuri - Pagina 11
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Nusy sunt cu gandul la tine! burtik (de cand asteptam sa-ti zic asa)
Pisix ma bucur ca esti optimista!
Yoana multumesc pt incurajari!
Oricum ar fi, eu tot raman la subiectul acesta, |(chiar daca scriu mai rar) imi sunteti tare dragi!
toate fetele!
EDIT: Miki te rog modifica si la mine in listuta, nu mai e valabil fiv in primavara 2008 si poti trece si noile valori de la spermograma, la doua luni dupa operatia de varicocel.
Eu chiar as vrea sa stiu si la alte fete ai caror soti s-au operat de varicocel ce imbunatatiri au avut.
Pana acum stiu de Marush, vazand ce imbunatatire simtitoare a fost, mi-a crescut si mie speranta.
Chiar, n-ai mai scris, Marush, sper ca sunteti bine, stiu ca urma fiv in Ungaria, te asteptam cu vesti
Ioana
animalutele mele iubite
pisix spune:
ioana_p76 - mai ce mesaj dragut ai scris tu !
Cat despre optimism ...stii cum e, speranta moare ultima !
miki - sincer si eu sper la fel, sa mai avem si noroc, nu doar ghinion ...
nusy - iti dai seama ce misto ar fi sa ai doi dintr-o lovitura ???!!!
Ce mi-ar placea si mie niste gemeeeeeni !
Fetelor, un martisor pt voi, pt ca nu stiu daca mai intru maine
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Yoana multumesc pt incurajari!
Oricum ar fi, eu tot raman la subiectul acesta, |(chiar daca scriu mai rar) imi sunteti tare dragi!
toate fetele!
Ioana
animalutele mele iubite
fata draga noua!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Iyoana spune:
Fete dragi, pentru ca maine e 1 Martie (iar eu nu o sa fiu prin preajma), va doresc O PRIMAVARA FRUMOASA SI UN 1 MARTIE ASA CUM VA DORITI!
iyoana
Iyoana spune:
Pisule asta este sansa ta! Vei profita de ea la maxim, iar Doamne - Doamne te va ajuta sa reusesti intr-un fel!
Macar un dezghetat si tot trebuie sa ai!
EDIT: O prietena de-a mea care este graviduta statea de vorba cu o fata care a reusit FIV in Grecia: ei aveau probleme genetice (cred ca sotul ei, nu mai stiu exact) si din toti embrionii (si avea multi!) nu a fost bun din pct de vedere genetic decat UNUL. Ei, si sa vezi ca ala s-a prins! Acum e gravida si era la dr. Tutunaru,
sa-i urmareasca sarcina.
Asa ca nu inseamna ca, daca sansele sunt mici, nu exista chiar deloc! Tin pumnii...fara majorete!
iyoana
nusy spune:
Wow,dragele mele,ce de urari!!!! Va iubesc pe toate si va multumesc.
Am si valoarea BHCG, este 76 in ziua 10.Asa ca eu cred ca este doar unul(hihihi,MIki,am scapat de ce-mi era frica).
Voi vedea si saptamana viitoare celalalt rezultat,sa vedem cum evolueaza.Va pup cu drag pe toate!
Nusy
Anto_27 spune:
Nusy felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un copil (sau poate 2) sanatosi si frumosi! Ai grija de tine!
O primavara minunata si bb-ei cat de curand urez tuturor fetelor!
Avem si noi si rezultatul spermoculturii, care este ok.
toate fetele!
ioana_p76 spune:
NUSY Felicitari, draga mea! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Valoarea de la test e f buna pt ziua 10. Te cu mult drag!
Yoana, Pisix va si va multumesc!
Cate o si un pentru toate fetele!
Va doresc o primavara minunata!
Ioana
animalutele mele iubite
miki-miki spune:
Nusyc SUPEEEER!!!
Ce martishor frumos ai primit. Felicitari lui dl Nusy , cred ca tzopaie de fericire. Cred ca nu-i vine sa creada. Sa-l anuntzati si pe dr S
Pup tot familionul cu motanic cu tot.
Ioana_p76 o sa modific dar tb sa ma intorc si sa recitesc ce ai scris ca nu mai stiu cifrele.
Pisicutz mi se pare mie sau bioritmul tau e rau? Hai, fii mai vesela ca uite veni primavara cu martishoare frumoase. DD tine unul si pt tine
Miki
Anul asta pui de-un pui
anes spune:
nusy ]asta este intr-adevar o veste mare . Era timpul sa se intample si la subiectul asta lucruri bune! Felicitari! De acum ai alte preocupari (de graviduta).
miki ai vazut ca acesta a fost un capitol norocos! Multam pentru reteta. Pana acum am luat doar una dintr-aceea cu acid folic. Noi nu am facut inca spermograma. Sper pe saptamana viitoare
ioana_p76 , dar este un rezultat super! Gandeste-te ca inmultindu-se numarul total, se inmulteste si numarul celor cu morfologie si mobilitate normala, asa ca LA TREABA!
pisix urmezi tu . Bineinteles ca doctorul si-a luat masuri de precautie informandu-te ca exista riscul sa nu supravietuiasca nici unul. Asta face parte din meseria lui. Fiecare are sansa lui si atat timp cat exista d.p.d.v. medical posibilitatea sa reusesti, trebuie sa incerci. Eu nu ma pot gandi decat la bucuria pe care o vei avea dupa aceea .