Nou stil de viatza (180)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu m-am trezit, admir ziua frumoasa de afara. Bine ca a iesit soarele si s-a oprit ninsoarea.

Anky, mersi de sugestie dar bluzita era singura modelul asta, iar restul modelelor nu erau asa frumoase. As putea sa ma duc inapoi la magazin si sa intreb vinzatoarea daca mai primeste modelul respectiv.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna dimineata! Prezenta sherifa, eu sunt in fata calculatorului cu cafeaua in mana. Nu prea am dormit aseara, pe la 11 a sunat telefonul ca a cazut cumnatul meu, s-a imbracat sotul si a plecat la spital. Are piciorul fracturat si cred ca il opereaza, asa ca azi merg la el la spital. Imi pare rau fetele, ca nu pot ajunge la intalneala, dar nu am timp sa ma misc. Sa faceti poze sa va vedem, ok?
Tzuni esti o scumpa, merci Pastrez nr. tau de tel si ne mai auzim, ok?
Merg sa pregatesc ceva de mancare ptr. cumnat, mai vb azi.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Delia la multi ani surorii tale si petrecere frumoasa.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Crys, multumesc, miine e ziua ei si o vom sarbatori.
Imi pare rau ca nu poti ajunge si tu azi la intilnire...multa sanatate cumnatului si sper sa se rezolve cu bine.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza iubitele....aseara m-am bagat in pat odata cu gainile la 8 si pana pe la 9 m-am jucat cu Marc apoi am adormit bustean, cu becul aprins pana pe la 4 cand l-am stins La 7 jumate am fost drepti, puiul doarme, eu stau cu voi pe net cu cafelutza. Dar ma simt in sfarsit odihnita!
Acusa trebuie sa plecam,il duc pe Marc aici in sat la o grupa de sport, cred ca handbal pentru copii mici(4-6 ani). Din partea mea pot sa stea si in cap, important e sa-i placa si sa-si miste funduletzul E prima data, bine ca am masina, ca e un ger afara de groaza.

Vikinga....mama da' tu stii la ce subiect te afli?? Cum pana mea poti sa fii asa de sadica sa insirui mancarurile alea, de parca le-ai luat de pe cartea mea de bucate preferata???? Abia ce m-am cantarit, am slabit un pic si acu ma ingras de pofta

Zuzi si Tzuni, sa va traiasca decodoarele !!

Va pup dragelor, ma duc sa strang putin pe aici pana se scoala printzu'.

Edit : Distractie placuta la intalneala, sa faceti poze multe cu mamici si cu pitici. Cris, imi pare rau ca nu poti ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Sunt in zona. astept sa se trezeasca Roxa-Boxa si Rolo sa vedem ce si cum....
Criscosty, sanatate cumnatului! Pastreaza numarul si ne vedem alta data, sigur!

O zi frumoasa!

Mephala, ce gatesti bun azi?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

www.youtube.com/watch?v=_tZcIfwcDG4" target="_blank">DEDICATIE pt Delia, acum la inceput de zi.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata si de la mine la o cana de ness.Atat de dor imi era de ness ca mi-am adus o cutie mare de Amigo din tara.
Carmen am vazut ca m-ai trecut la pauza, f bine ai facut, de saptamana viitoare la raportul de marti revin si eu.
In timpul asta cat am lipsit nu m-am mai cantarit, am avut urcusuri si coborasuri, simpteam pe haine ca slabesc,dar afurisita de burta nu vrea sa dispara.
Eu de fel nu mananc dulciuri,dar de cand m-am intors din tara de la inmormantarea bunicului, efectiv mananc cam 1-2 batoane de Kinder Maxi King .Dar tb sa incetez,fiinca in vara tb sa arat bine cand am sa merg in Italia la cresima nepotelei celei mari.
Intalneala placuta si asteptam poze.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

De azi daca mai dau cu bata in balta va rog sa puneti biciu pe mine.

Vikinga eu mare problema am cu dulciurile ca in rest pot gusta ceva si imi trece.

Carmen sunt aici ca trimit olandezu la tuns si sa vad ce mai am de facut.

Anda eu am pus din nou stepperul in pod.

Tzuni poze ne-am inteles ca daca nu ai sa faci menaj la greau.

Cuscra multa sanatate la cumnat.

Tumpi si mie imi place nessul facut cu cola ,dar acuma ma rezum la o cafea neagra.

Delia sa inteleg ca te petreci 2 zile.

Striga ca nu stiu ce nu isi gaseste si parca vad ca e in fata ochilor

Revin sa-l dau afara pe usa intai.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Tzuni, mersi pentru dedicatie, o melodie la fel de frumoasa ca ziua de afara.

Tumpi, .

Gusta, pune steperu' la loc, de ce l-ai urcat in pod?

V-am pupat, ne vedem mai pe seara.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput