Nou stil de viatza (180)
Raspunsuri - Pagina 19

CRISCOSTY spune:
Eu ma retrag, ma sui in varful patului si caut un film bun la tv, daca nu la nani. Noapte buna! Pe maine.
Crys si Dany

gusta spune:
Si eu ma retrag si ne auzim maine la cafea.
Noapte buna la toata lumea pa.
Marilena si Mara Augusta

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Fetelor, mie bona mi s-a oferit sa faca in casa curat si sa ne gateasca. Oare sa accept? E o tipa curata, ordonata, are recomandari bune.... Voi ce spuneti?
Tzunella
Tzunimic si drag si scump si MARIA
Biata femei....s-o fi oferit cand a vazut ce mananci de cand cu Daneza...

ZIETGEIST
Zuzilici

anky spune:
Gusta,ai avut un meniu delicios pe ziua de azi.
Criscosty,vizionare placuta la film.
Anca,mami de doi nazdravani

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mai fetelor,mie mi-a venit decodoru cu trandafiri si un parfum!![]()
Tzunimic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Ha! Ha! Decodorul tau are aceleasi gusturi cu sotul meu ca si eu am primit tot parfum si trandafiri...

ZIETGEIST
Zuzilici

anky spune:
Delidana,daca iti place bluzita,tine-o pentru tine si mai cumperi una pentru sora ta,eventual alta culoare.
Rolo,Tzuni si Roxana,sa va distrati bine miine la intilneala.
Meniul de azi
M.D
2 felii piine cu ou
cafea
P
copanele de pui cu salata
C
2 felii de piine cu becel si nutella ,mi-a fost o pofta de dulce.
Cred ca se trage de la tiramisul Marilenei
Anca,mami de doi nazdravani

Tzuni spune:
Helloooooooo!
Criscosty, io n-am vazut unde ai scris ca vrei sa vii si tu! Pai haide! Esti binevenita! Trimit pe PM nr meu de mobil si suna-ma dimineata sa-ti spun detaliile intalnirii, ok?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

vikinga spune:
Guten abend mädelsDe martea trecuta nu m-am cintarit si cred ca o sa fac o figura buna martea viitoare! Am probat niste jensi vechi si imi vin strimtuzi dar ce mai conteaza:) Intru in ei, asta e deocamdata important.Gusta super tare meniul tau:)) Eu cu pofta de dulce stau binisor, nu in asta constau abaterile mele, doar cine stie asa o data la 3-4-5 zile si f putin si atunci cu o lingurina de miere de obicei imi trece. Eu cedez la mincaruri bune, la o brinza frantuzeasca din aia grasa si cu mucegai(numa' mucegaiul e bun din ea pt dieta mea
), bineinteles brinza sa fie pe o buacata de piine taraneasca aburinda asa, salivez la cirnati facuti in casa, la pateuri de gisca ori de orice fel care au 50% grasime, la peste gras afumat, mai ales intr-o salata de cartofi cu ceapa, masline si cine stie ceva maioneza, de ce nu:)), la friptura la cuptor stropita in vin cu ceva cartofi in ulei de masline si rosmarin. Sa mai zic
? I-am facut sotzului pene cu somon, in unt, cu putin usturoi, cu putina smintinica si apoi parmezan. Un gust divin
, mama si el au mincat pe rupte eu m-am carat departe de locul crimei:) Ei astea-s torturi pt mine, mincarurile calorice, grase si gustoase. Si macar de as minca la fel ca o furinca, asa o farfuritza mica cum am mai vazut la prietene gingase, ei nuuuu, eu maninc bine sa-mi priasca
Bine macar ca nu-s si cu dulciurile ca exact asta-mi mai lipsea
. Cu toate ca pofta de dulce se mai duce cu un mar, ori un fruct dulce, tot e ceva. Pofta de tochitura moldoveneasca cu brinza de oi galbena de grasa si cu mamaliga alaturi n-are cu ce sa se duca never ever
. Am incercat cu salata verde chiora si cu brinza de veci si daaa a fost delicios de bun
Liris merci de muzica imburicata, ce ochi verzi frumosi are baiatul
. Si chiar asa vreau si eu pe pm poze cu puiul tau, bitte
. Dau si eu la schimb:)Mephala puii mei mai stau cu mama cind mai sunt eu plecata, ea este aici din august, o sa plece in martie. Nu muncesc inca, am folosit timpul liber pt mine
. In rest cu copiii. Cred ca de la anul o sa ma reintorc la job, muncesc impreuna cu sotzul, avem o mica-ma rog medie sa zicem- afacere, el e bossul si nu stiu daca am asa o tragere de inima sa ma reintorc
. Aldo are 4 ani, Nadja are 10 luni jumate.Ruxij, mai sunt abateri, la tine nu a fost chiar f mare, si s-a intimplat pt ca esti bolnavioara. Cind ai sa fii iar in forma o sa mearga bine si dieta. Sunt niste pastile in america pe la voi, o amica a slabit cu ele, in mod uniform, frumos, fara probleme, ori ma rog fara probleme imediate, fara efect yo yo, aici nu se gasesc, ma gindeam cine stie cind esti la shopping daca poti sa te uiti pe cutie sa vezi ce substanta activa au si sa-mi zici si parerea ta. Parca specializarea ta are legatura cu chimia, asa imi amintesc. Sa-mi amintesc numele lor, eventual las linckul mai tirziu, daca il gasesc. Va salut pe toate, scuze de am uitat sa raspund cuiva. Un weekend fara abateri va doresc!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

carina spune:
Salutare,
Acum m-am asezat si eu. Cum maine muncesc iar si pitica are petrecere de dimineata am vrut sa le pregatesc mancare pe maine si sa mai strang pe aici.
Marilena: frumos meniu
Eu azi:
salata de fructe
frigaruie de pui cu pilaf si salata de varza
file de pangasius la cuptor cu legume
o felie de tiramisu
-260 de cal pe banda 30 de minute.
Fetele asteptam poze de maine de la intalneala. Sa va simtiti bine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

mephala30 spune:
Buna dimineata!
Vikinga, multumesc pentru raspunsuri, eram curioasa...gata, nu te mai intreb nimic.
hai, cine s-a trezit si-mi tine companie?