Nou stil de viatza (180)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor, ca dimineata era cand v-ati trezit voi.
Imi pare rau, dar eu d-abia astept sambata si duminica sa mai lenevesc in pat. Iar ieri am avut o zi maraton: sedinta de la 9.00 la 17.00 (annual meeting), zi de salarii si celelalte . Am ajuns acasa la 20.00, rupta.

Vestile nu sunt f. bune: Dianei nu i s-a inchis colul, asa ca luni se intoarce la spital sa-i faca serclaj. Partea buna este ca doctora inclina spre serclaj ca ar fi mai sigur. Eu merg luni sa-mi fac niste analize de inceput, si marti la fel, iar miercuri ma internez, urmand ca joi sa fie ziua cea mare. Mi-am anuntat seful, care sincer nu ma steptam sa fie receptiv. Dar este si el om, mai ales ca are o sotie si 5 copii (din care 2 fete) Asa ca saptamana viitoare sa-mi tineti pumnii. Nu imi este teama, dar sunt un pic derutata pentru ca este prima mea operatie, anestezie. Habar nu am ce inseamna.

Apropo, daca stie careva, cam cat se cotizeaza la medici (anestezist, chirurg)? Am sa pun o intrebare si aici pe forum.

Tzuni, Rolo, Roxana petrecere frumoasa si asteptam poze de la intalnire.
Delidana petrecere frumoasa de ziua surorii tale, La multi Ani! cu sanatate si fericire. Sa ne povestesti ce bunataturi ati mancat.
Marilena sanatate multa printesei tale. Cred ca bantuie in toata Europa o gripa nenorocita (la mine la servici am vreo 3-4 care au concedii medicale).
Zuzi peste ocean cum stati cu gripa?
Tumpi bine ai revenit si la cat mai multe kilograme in jos (adica sa slabesti).
Carmen ce mai gatesti bun in week-end? Ca eu cred ca mai repede ma hranesc cu meniurile tale, decat cu ce mananc eu.
Apropo, ieri am mancat:
- 2 covrigi
- o salata de cartofi orientala (de la McDonald's)
- o minibagheta de graham (de la Belforna)
- niste spaghete cu ciuperci si sos tomat

Salutari la toate fetele, un week-end cat mai placut (bine ca a iesit soarele, ca ieri cand am vazut ca ninge m-am ingrozit).

Azi am sa merg la niste cumparaturi (imi trebuie una alta si pentru spital si pentru casa) si pe la ai mei.
Am sa revin diseara.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

subiect nou, 181

Mergi la inceput