Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by Elena.2006

Da, merge acum...Scumpa mai e Winnie!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

multumim

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani Eliana

Sanatate multa si sa aduci numai bucurii parintilor !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaani, Eliana!!!!

Felicitari Giulia mergareata!
Felicitari Razvanelu' vorbitor si coborator din pat!
Felicitari Ana, coboratoare si ea!
Felicitari Victor, un barbatel hotarat care stie sa spuna ce vrea!

Pupam frumusata de Winnic si Edy ciufulit si pletos.

Sanatate Tzuna, Adina, Kitty, bunica lu Kitty.

Carmen, sper sa rezolvati repede toate bubele gasite de dr.

Karra sa stapaniti sanatosi masinutele si sa stii ca e maaare minune ca a venit una din ele mai repede. ...si deja premolari?! mai are cineva din stup premolari?

Kmi, parca e coincidenta....rares tocmai a produs si el 2 zone de astea mai uscate pe corp, asta dupa ce a avut si fatza f uscata. Io am mai zis si acu cateva zile ca ii iau Trixera si vad ca il scot la liman cu ea. Pe fatza e mai bine, il dau de 2-3 ori pe zi si vad ca nu mai e asa uscat. Pe corp inca mai are zonele uscate. Nu stiu ce o fi si tare as vrea sa nu se mai repete.

Karla, iti mai dau o idee: leaga motanul de premergator, apoi lipesti o fasie de scoci pe spatele motanului, pui pe luca in premergator si ai....distractie garantata.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Continuam..........

Loradin - pt Ana, care stie sa se dea singura jos din pat. Si o rugam sa doarma si ea noaptea si daca gaseste reteta sa i-o dea si lui Raul Nu ma trezeste de 100 de ori, doar o data si bine - la 5 jumate. Mai adoarme dupa o ora, dar nu pt mult timp.

Mady - felicitari si lui Razvanel ca se da singur jos din pat.

Karra - sa le stapaniti sanatosi!

Karla - incerc sa-mi imaginez ce era la tine cu luca in cutie.

Vazut poze noi. Pupam toate albinutele si bondareii SUnt tare scumpi toti.

Si ca sa nu ne mai certe Marta, anuntam si noi ca am pus poze noi. Nerecomandate mofturosilor.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

andrei coboara si urca in pat singur

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by coolutz

andrei coboara si urca in pat singur

,
andrea si andrei(6april2007)

Felicitari!!! M-am uitat pe poze, da stie sa faca atatea...nu numai asta...mie mi-a placut Aici

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Sara buna!

Am vazut o fetitza fashneatza - Winnicu - care are un zambet strengaresc. E o dulceatza de fetitza!!!

Ane manca-l-ar mama de papaciosul de Raul ce guritza mare casca. Se vede ca nu face nazuri la mancare.

Coolutz felicitari lui Andrei ca stie sa urce si sa coboare frumos din pat. Vlad in loc sa puna in aplicare ce l-am invatzat...sta si se milogeste la mine plangand. Bravo Andrei!

Va doresc noapte buna!

PS. Daca nu ati observat cumva...s-a dat startul la aniversari non stop. De azi incepand avem sarbatoriti in fiecare zi, cu mici exceptii.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

off mititica, gata a iesit dintele 3 mai e 4 sa sparga dar a iesit pe toata latimea nu e de mirare ca o doare, si noptea trecuta nedormita, poate macar asta o doarme....... desi la cum e celalat... speram si noi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ROXANICI, imi aduc aminte ca si Rares a avut dermatita. Noi am scapat, nu mai avem deloc. Trebuie dat cu Trixera imediat dupa baie, sa fie chiar umed pe corp. Ce folosesti la spalat? Noi am avut toto pentru dermatita Klorane, Mustela. Acum am luat Uriage care mi se pare bun. Dar este special pentru dermatita Mustela. La Mihaita nu a fost asa avansata si am avut mare grija in alimentatie sa nu faca alergie. Tot timpul ce am introdus nou, am introdus mai tarziu decat trebuia. Eu m-am speriat cand am vazut un baietel cu dermatita care i se luase pielea de pe el, asa alergie facea.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani pt domnisoara Eliana! Sa fi sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!!

Felicitari pt Toti piticii!!!
Sunteti frumosi, inteligenti si haiosi iar noi, parintii vostri trebuie sa fim mereu fericiti cu asa comori!!!

Mergi la inceput