Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna fetelor!

Imi pare rau ca nu pot sa raspund dar sunt tare obosita si am o varza in cap la ora asta...am intrat sa va spun ca ieri, in ziua cand a facut 11 luni, i-a iesit si stefaniei primul colt...de vazut nu l-am vazut ca tine gura stransa si nu ma lasa sa-i fac nimic, dar clantane de pahar cand bea apa

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Salut toate mamicile de aici, va citesc aproape tot timpul de cand aveati burtici dar nu scriam pt ca de obicei nu imi prea place sa comentez dar acum vreau totusi sa o intreb ceva pe Ane2200 am vazut filmuletele cu puiul tau este o dulceata mica si grasuta, nu-mi vine sa cred cat de mancacios este, felicitari la amandoi. Acum intrebarea este daca ai putea sa-mi spui cine canta si poate cum se numeste melodia, am auzit-o odata si mi-a placut foarte mult iar acum am auzit-o din nou la tine, te rog mult poate poti sa-mi spui cine canta.
Multumesc mult!
Am si eu un baitel mare de acum de aproape 10 luni.
Multa sanatate la toate mamicile de aici si copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani Alexandru !!!!

Sa cresti mare si sanatos !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU DE MARI_LU!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La multi ami! Alexandru de Mari_lu! Sa cresti mare si sanatos!

La Multi Ani, VCarmen! Sanatate si multe bucurii sa iti aduca puiul tau!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Alexandru de Mari_lu!!!
Sanatate, fericire si noroc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

Multa sanatate sarbatoritilor de azi - vcarmen si alexandru!

multumim pt aprecieri...sa stiti ca andrei e de mare ajutor in casa ...da cu matura, aspira, spala si mai nou ne ajuta si la facut mancare
dar si cand face mizerie .....e dezastru

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by paxela

off mititica, gata a iesit dintele 3 mai e 4 sa sparga dar a iesit pe toata latimea nu e de mirare ca o doare, si noptea trecuta nedormita, poate macar asta o doarme....... desi la cum e celalat... speram si noi

Felicitari Delia! Speram ca urmatorii sa iasa fara probleme.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

neatza fetele

Nu prea am mai scris din lipsa de timp dar sa stiti ca de citit mai citesc din cand in cand.Felicitari albinutelor si bondarasilor umblareti si multa sanatate celor bolnaviori.Albinuta mea merge toata ziua dar tinuta de mana sau cu ham-ul singurica nu prea vrea ii este teama, pana isi da seama ca e sg face cativa pasi dar dupa ce si-a dat seama o ia de=a busilea, va merge ea cand e pregatita.
Bine ca s-a incalzit afara sa putem iesii fara grija.Fetelor nu organizati nici o intalnire sa sarbatorim puiutii la implinirea primului an din viata lor?
La Multi Ani sarbatoritilor!
Pe 4.03 facem si noi un anisor si tb sa rupem turta sa luam motu si ce mai tb.Spuneti-mi si mie ce tb sa fac tb sa mai cumpar ceva la nasi?Se mai mere la biserica? Turta aceea chiar e o turta care tb rupta sau asa se zice?Fetele care au albinute si stiti mai multe sau deja ati trecut prin asta astept sfaturi.
pt bolnaviori si sarbatoriti

Mergi la inceput