Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Laura Oana- cat e de frumos Edy !
Si Ian are o placere imensa sa deschida hubloul masinii de spalat, se mai baga cu capul inauntru cand nu sunt atenta. Am pus banda adeziva pe usa si da cu unghiuta sa o dezlipeasca.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LA MULTI ANI ELIANA! SA CRESTI MARE SANATOASA SI FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ELIANA

Astazi avem 10 luni,crestem si noi va ajungem noi din urma

Nu mai stiu ce sa-i dau de mancare,abia astept sa facem un an sa mai schimbam meniul,ea nu este mofturoasa .

si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Eliana sa fii sanatoasa,frumoasa si sa ai o viata plina de reusite !

Kitty o pup pe Giulia mergareatza ,bravo ei,in cel priveste pe Raul foarte bine ca a ripostat,al meu ieri nu a mai apucat,ca s-a aruncat unul in spinarea lui si s-a infipt baiatul meu drept cu capul in perete asa ca mi-a venit acasa cu capul spart.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

LA MULTI ANI ELIANA!!!
Lauraoana ce scump s-a facut Edy!Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!

Marta noroc cu astia micii mai reusim si noi sa slabim, si, mai mult, vedem viata mult mai frumoasa...

Karra80 nu e bun linkul cu poze....Sa dea domnul sa le stapaniti sanatosi si voiosi(masinile).

Madymulta sanatate lui Razvan.Si eu mi-as dori sa scriem ca inainte, dar multe mamici nu au timp sau pur si simplu nu mai vor...Ma intristez cand vad ca doar trimit mesaje de la multi iar despre puii lor nimic...pacat, eu una deabia astept sa aflu despre toti cate ceva...

Kitty sanatate !

Noi suntem bine, ne plimbam peste tot prin casa, am invatat sa ne dam jos din pat singurei, vrem sa ne si urcam la loc dar asta nu ne iese si atunci incepem scandalul...Suntem prea ambitiosi iar cand nu ne iese ceva sau mami nu ne lasa cu un obiect facem scandal mare
Am urmarit-o pe mami ca mereu ma striga Aaa-di si atunci o imit si eu, dar imi iese doar Aaa-da..

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Eliana Ioana

Felicitari mergaretilor, sanatate multa bolnaviorilor si putere mamicilor.

Radcarmen - bafta multa la doctor. Eu sper sa scap de operatie pt fimoza, dar ramane de vazut.

Kitty - sanatate multa bunicii tale. Ne si pentru ea.

Martutza - felicitari lui Victor, baiat mare, care cere papa cand ii e foame.

s-a trezit tero. revin

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

http://s192.photobucket.com/albums/z133/mc_winnie/Austria%202008%20si%20Luna%2012/?action=view¤t=P1090034.jpg

poate acuma merge

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

LA MULTI ANI ELIANA IOANA!!!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa asculti de mami!

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Da, merge acum...Scumpa mai e Winnie!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

bvc

Mergi la inceput