Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 18
radcarmen spune:
La multi ani Eliana Ioana!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai o viatza minunata!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
elpower spune:
La multi ani Eliana Ioana! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa-ti faci parintii fericiti in fiecare minut!
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
ghibuadina spune:
Neata,
am o durere de mijloc de nu mai poci...dorm dezvelita noaptea si cu usa la camera deschisa, cred ca m-a luat vreun curent.sotu' saracu ar avea el grija de mine, dar nu putem de gandacul mic.
Fetelor, imi vine sa mor ca s-a invatat sa doarma in pat cu noi.daca o pun la ea in patut doarme un pic si se trezeste in miez de noapte urland.daca o aduc intre noi, doarme linistita.
CE MA SFATUITI SA FAC???
LORADIN, RAISAFUDULU, asa e si alexia, ii e teama sa mearga, dar in momentele bune, cd o chemam la noi si vrea face lejer peste 10 pasi.Dar ii e teama sa plece ea singurica prin casa.Nu trebuie fortati, ei cd se vor simti in stare, or sa plece de n-o sa ne putem tine de ei si sa vedeti atunci distractie, ca n-o sa-i mai putem controla, or sa cotrobaie prin toata casa si trebuie sa fim tot dupa ei.asa ca nu va mai faceti pbl...
karra80 spune:
ELIANA IOANA
Sa ai parte numai de bucurii , sa fii sanatoasa si sa-i faci pe parintii tai sa fie mandrii de tine!
Fetele a caror pitici inca nu prin casa nu va faceti griji ca in cateva zile isi dau drumul...winnicu inainte sa plecam in Austria mergea doar asa daca se tinea de mobila si intre mine si tati o puneam noi sa merga si facea max 10 pasi si cand ajungea la noi se arunca in bratele noastre...si apoi in max o sapt adica dupa ce am ajuns in Austria a imnceput sa mearga sg sa numai vrea sa fie tinuta...la incep mai cadea dar acuma merge super bine.....deci nu va faceti griji ca la varsta asata totul se intampla asa de repede.....bucurati-va ca dupa ce merge numai aveti liniste....cel putin la mine Winnie nu sta in loc un minut..decat cand doarme si seara daca e prea obosita.....in rest ea toata ziua cred ca face km intre camere...daca merg la baie vine dupa mine...asa de timida isi bada capul pe usa si cand ma vede rade de numa.....la fel si la bucatarie...mergem dimi si facem cafeaua amndoua....papica de dimineatza la fel.....ca nu o pot lasa sg...in tarc nu vrea sa stea decat daca ii gasesc ceva cu ce sa o tin ocupata.....e ca un scai de mine.....
Va dati seama ca atunci cand a incep sa sg prin casa am lasat-o in camera pe jos cu niste jucarii si am mers la baie sa bag haine in masina la spalat si in timp ce programamm masina m-am trezit ca ma batea cineva pe picior ....cand m-am intors si am vaz langa mine era sa mor......
A inv sa cada isi pune mainile in fatza si cand cade pe spate se lasa in fund sg.....mai da si rateuri dar mai rar si mai mult cand trece sg pragul......
Si acuma sa se laude si \cioara adica IO cu al ei pui.....ce ziceti de fotomodeala mea? ce frumos sta ea la pozat.....
Azi dau si de sunt happy ca ne-au venit amndoua masinile in aceeasi zi...si a mea si a sotzului.... ni s-au term 2 leasinguri si facut alte 2.....Acuma asteptam tel de la firma sa le putem lua....nu ma asteptam mai alesc ca fordul sotului treb sa vina in Martie......Azi sunt happyyyyyyyyyyyy!!!!!gata ca se cere printzesa in brate sa butoneze si ea....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 12
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
gabi78 spune:
La Multi Ani! Eliana Ioana!!!!!
Sa cresti mare si sanatoasa si sa le aduci multe bucurii parintilor tai!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
paxela spune:
Eliana sa cresti mare si sanatoasa sa ai parte de mult noroc si fericire
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
karla32 spune:
Buna dimineata!
Mai apar si eu pe aici...din ce in ce mai greu... Mi s-a stricat computatorul acasa iar de la serv nu mai am timp decat sa va citesc.
Adina, Luca a dormit cu noi pana acum 5 zile! Deja nu mai puteam. Dormea cu capul pe ta-su si cu picioarele fix pe fata mea...asa ca am luat masuri...Ptr ca nu vroia sub nicio forma in patut (adica se trezea dupa 10 minute urland ingrozitor) am dat laterala jos, am lipit patutul de pat si e perfect! E putin mai jos decat patul mare dar e... altceva! In prima noapte si-a rotit ochii, s-a fatzait, nu intelegea ce si cum, s-a trezit pe la 2, a vazut ca sunt langa el dar tot era nemultumit. S-a cocotat pe mine, a trecut intre noi si a adormit instant cu un zambet satisfacut pe mutritza. Din a doua noapte s-a dus singur la locul lui...si acum e in regula. E un pat cu prelungire, dar nu ne mai chinuim.
Ieri i-am luat analizele repetate saptamana trecuta. Nu a fost oreion ci un virus paragripal...Nu prea ma bucur ca eu am avut copilul umflat la urechi si habar nu am de ce!
Luca!!!!!!!!!!!M-a rupt! Are o energie infioratoare. De cateva zile l-a apucat statul in cap. Una doua isi ridica fundul, intinde picioarele, se sprijina in maini si in cap si sta asa minute bune! Ma si sperie! Nu sta locului o clipa. Ziua doarme putin iar noaptea cu intreruperi - ba vrea apa, ba sa se joace, ba e nervos, ba e vesel...M-a zapacit. A facut si el deja cativa pasi singur dar ii este teama. Il mai tin cu hamul. Dar daca nu are chef se lasa si merge in patru labe. Nu are vocabular. Cate un mam din ce in ce mai rar, ghi-ghi si baba. Si e foarte simpatic cand il apuca cate un ashi, ashi, ashi!
Iar eu mama nebuna...Aseara l-am pus intr-o cutie si l-am tarat prin casa. Chiuia si batea din palme. Ii place viteza si sa iau curbe (cu scartait de roti si scrasnit de frane!!!!!) pe urma am pus motanul in cutie si cutia am legat-o de premergator. Am luat-o razna. Era o harmalaie de cred ca m-au aflat cinci strazi!
La multi ani sarbatoritilor!
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
laura_oana spune:
buna fetele
sunt rupta de somn abia vad tastaura, nu am dormit cred nici macar o ora azi noapte, nu stiu ce are edy de cateva nopti ca sunt la pamant ....planage pana se trezeste sau se matzaie, apoi tipa da in urlat si apoi plange in toata regula.nu mai pot de somn .
am reusit sa pun 2 filmulete si o poza cu edy ..nu stiu de ce filmuletele au iesit mai intunecat probabil ca sunt pe hol facute si mai trebuia sa aprind un bec.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
EDY la masa de pranz
eu sunt un smecher!
ce interesant
va pup si mai scriu daca imi revin de starea asta de somnolenta TOTALA!!!!
CE BLEAGA SUNT MAI ERA UN FILMULET .....ASA MERG SINGUREL
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
Zadi spune:
La multi ani Eliana !!!
Sa cresti mare si sanatoasa, fericita si norocoasa, sa ai grija de parintii tai si sa le aduci numai bucurii.
Karla- Bravo ! E superb sa te pui la mintea lor si sa ii vezi cat sunt de fericiti.
Eu am din ce in ce mai putin timp pentru mine, sau mai bine zis deloc timp pt. mine personal dar mai reusesc sa va citesc si sa mai scriu cate ceva. La noi nu sunt schimbari majore, adica Ian merge foarte bine tinut doar de o manuta sau tinut de la spate de bluza (imi e lene sa ii pun hamul in casa pt. ca stiu ca dupa aia trebuie sa fac ture si cu Ingrid care vrea si ea acelasi lucru ).
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
karra80 spune:
Am uitat sa zic.... ne iasa si nou premolarii jos....traiasac Orajelul ca atfel nu stiu ce faceam.,......s-a trez urland intr-o noapte si cu calgel. nurofen nu i-a trecut....prietena mea din America venise de vreo 3 zile da nu am apucat sa ne vedem sa-mi iau minunatul gel si atunci noaptea la 12 a sunat-o sotzul si a mers sa-l ia...cum i-am dat cum a adormit .....saraca ce mai urla..... si acuma am vaz ca e umflata si alba gingia jos....deci ne asteapta nopti grele...saracii de ei cat tre sa se mai chinuie......
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 12
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie