Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Roxana, Trixera mi se pare destul de "light", eu in cazurile extreme am mai mult succes cu crema Sebamed - Baby extrasoft, e mai grasa.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

IULIA MAYA

SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI IUBITA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Iulia Maya!!!

Draga Amma ma bucur enorm ca operatia a reusit si sunt sigura ca Dumnezeu este bun si ca te vei reface complet iar in 25 vestile vor fi bune. Ma rog in continuare pentru tine si stiu ca totul va fi bine iar tu vei fi langa iubitul tau Lucas.

Tzuna asa cum ti-am mai spus Maria este simpatica foc, eu ma topesc toata cand o vad cum rade cu tot cu ochi.

Daca cineva este curios avem aici poze proaspete

Va pupacim!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

"La Multi Ani " Iulia Maya! Sa cresti mare si sanatoasa! Sa ai mult noroc! Sa aduci multa bucurie parintilor tai!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

LA MULTE LUNISOARE TIMEEA de Absoluta, IAN de Zadi, IULIA-MAYA de Mirandolina. Sa fiti sanatosi si iubiti sa aveti parte numai de bucurii.

Roxana noi folosim gama Stelatopia de la Mustela si chiar ne-a ajutat. Sunt doua creme in gama asta una pentru piele uscata cu probleme mari alta pentru piele uscata dar fara alte probleme. Desi Maria avea pielea rosie si aspra am luat-o pe aceasta din urma si totusi a ajutat-o ca nu mai are nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna feteleeeeee

acum am aterizat si noi acasa am despachetatsi edy doarme langa tati.am fost la timisoara la cumparaturisi edy de aseara a fost la mama ca noi am avut niste musafiri si am plecat dimineata devreme.

sa va zic: EDY ..... MERGE SINGUR!!!!! a inceput de ieri si...azi nu te poti tine dupa el, se ridica de ce prinde si pleaca unde vede cu ochii, daca are de trecut vreaun prag( la mama , ca la noi nu e cazul) se pune in kur sau in patru labe apoi se ridica de ce prinde si pleaca mai departe( din 4 labe nu stie sa se ridice in picioare). ADIO LINISTE DE ACUMA!!! COTROBAIE PESTE TOT, NU STA UN MINUT SI URLA DUPA MINE , DECI SI EU TREBUIE SA MA PLIMB CU EL CA ALTFEL NU E LINISTE!!!!

AICI NINGE DE CATEVA ORE.

AMMA ma bucur pentru tine si ma rog in continuare sa fie OK.

ma pun pe citit ca mai am vreo 3 pagini si daca nu se trezeste Edy poate mai scriu...daca NUUUU...va doresc o duminica placut alaturi de cei dragi.

LA MULTI ANI!!! albinutelor si bondareilor care mai implinesc o luna sau 1 an!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Felicitari noului mergaret EDY!!!!!!!!!!!!!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani !!! Iulia Maya !!!
Sa cresti mare si voioasa, sa bucuri parintii si buneii !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Roxana Matei a avut pielea uscata numai in luna a doua. Am fost la medic si mi-.a dat o reteta sa imi faca in farmacie o crema (am pastrat eticheta caci in 3 zile deja se vedeau rezultatele:

crema Linola 25
crema ph5 Eucerin 25
Urea pura 2

Apoi eu ii pun lui Matei mereu in cadita ulei de masline ... Crema am folosit doar atunci, in rest eu nu il dau cu nimic ...doar daca e rosu pe la fundulet il mai dau cu crema Weleda care iarasi mie mi se pare buna. Am incercat si Hipp si Bübchen si Elmiplant si Cicatrizin de acasa ... Weleda a fost pana acum cea mai buna !

pupice de la noi
Poate va foloseste si voua, incercati

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitari, mergaretului Edy! bine ai venit in club.

Tzuna, de mult vreau sa iti zic: ai o dulceata de fetita.
Nu mai zic ca nu pare slabuta deloc pt ca probabil o sa vrei sa ma impusti.

Lu rares i-am dat cu galbenele...ca aia mai aveam in casa la mom respectiv. A tinut o vreme apoi am vazut ca iar are pielicica uscata, am mai dat odata. Acu seara am dat cu Trixera sa vad de e mai buna desi deja am vazut ca iar parea sa ii fie uscata pielea dupa 10 min... Si rares are pielea si rosie in obraji nu numai uscata.... io nu faceam legatura intre astea....ziceam ca e rosu de la cat se agita dar acu am vazut ca si Mihaiu tot asa face. Daca nu reusesc sa il aduc la liman merg la dr sa vad poate imi da ceva mai personalizat. Acu stau si ma gandesc de la ce o fi? ca pana acum nu am avut pb de genul asta.

Una peste alta pot sa va zic ca io intru in panica....rares mai are putin si face un an. UN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN voi va dati seama?!?!?!?!?! ce ma fac? incotro apuc?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput