Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxano io ce sa mai zic... ca noi mai avem si mai putin pana fac un aaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!
Cand a trecut??? Acu' ma vaitam ca mai trebe sa-i tin in burta si nu mai poci de dureri de coaste Si ca ma joc pana pic de somn, pt. ca altfel n-am cum sa adorm... ce vremuri... nu mi-e dor de ele E mai bine acu, cand bantuie prin casa, decat atunci cand ma chinuiau in interior...

Mihaiu meu are obrajii asa (si Andrei alte dati) cand e bolnav... si am facut legatura cu pielea uscata si rosie din cauza mucilor, intinsi peeeste tot... Si dr. a zis la fel cand l-a vazut, ca probabil mucii sunt cauza...
Acu voi oti avea alte motive...

Bravoooooooooooooooooooooo EdY

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Loradin, si Timeea bea o sticla cu ceai sau apa peste noapte le-o fi sete si lor; eu ii puneam sticla in drept cu mainile si cand se misca prin patut o gasea si singura si-o ducea la gurita , poti sa incerci si tu cu Ana ; acum insa o pun in coltul patutului fara capac si dimineata o gasesc tot goala

Amma , ma bucur ca esti acasa la familia ta, sanatate multa!!!

Am vazut in sfarsit zambetul lui Rares intr-un filmulet, mai stii Roxi cand ziceai ca Rares nu zambeste cand era mic? si am mai vazut ceva : are gropita in obrazul stang?? o pupam atunci si daca nu, tot il pupam nu scapa!

referitor la pupacit, a mea copila este taaaaaare zgarcita la treburi de astea de iubareala daca ii zic sa-mi dea un pusi ma impinge , se fereste iar cand mai aud pe la ai vostrii... ce as mai vrea si io

Am vazut si ochisorii albastri a lui Vladut, o dulceata

Tzuna, ce lunguta mi se pare Maria, cat are ? si o frumoasa binenteles ce dulce rade ea acolo cu mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza fetele....incep cu a spune Amma sa fii sanatoasa si binenteles ca vom fi langa tine mereu!!!!

LA MULTI ANI IULIA MAYA DE MIRANDOLINA!!!

NU PREA MAI AM TIMP SA INTRU K M-AM TOT OCUPAT DE FAC ,IERI AM AVUT 2 EX AZI INK ALTE 2....SI AZI E SI ZIUA SOTULUI MEU,CARUIA TIN SA II UREZ LA MULTI ANI SI SA II SPUN IL IUBESC DE MULT TARE SI CA FARA EL NIMIC NU AR FI!!!!

NOI SUNTEM BINE,FACEM NUMAI NAZDRAVANII E UN SANTAJIST SI JUMATATE!

VA PUP PE TOATE SI VA DORESC MULTA SANATATE!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,

In primul rand pupicei mergaretzului de Edy! Ai baiat mare Laura!

Pentru ca am cam ramas in urma cu progresele puilor vostri vreau sa-i felicit acum pe toti si sa le urez multa sanatate!

Noi am avut o noapte grea,cu f multe treziri.A plans cu niste lacrimi de crocodil de nu am stiut incotro sa o apuc.Nu stiu ce are! Abia am impacat-o.

Si acum sa incep seria de intrebari!

As dori niste pareri de la voi privind hamul! Voi folositi? Care este cel mai bun! Dau oricat numai sa fie bun! Ieri seara am cazut lata.Nu mai sta o secunda.Vrea numai pe jos.Ba mai mult se duce la usa de la dormitor si incepe sa dea cu palmele in usa sa-i deschid sa ne plimbam prin toata casa.As vrea sa ma duc astazi sa il cumpar dar nu stiu de care.

Cu olitza cum faceti? E cazul sa incep sa o invat?

Este cineva care a trecut puiul pe lapte pasteurizat?(adica la modul sa scoata definitiv laptele praf)?

Cat despre ziua Anei am vrut initial sa o fac acasa insa toata lumea a inceput sa ma sune sa ma intrebe.Unde ii serbezi ziua? Si cum s-au adunat 20 de persoane ne-am hotarat sa mutam balamucul la restaurant.
Pentru cele care serbeaza ziua puilor la restaurant: am o mare dilema nu stiu daca sa o iau si pe Ana cateva minute la restaurant.Ma gandesc ca este fum si galagie.Initial m-am gandit sa o iau dar ....chiar nu stiu...

Gata ! Fug la ea! Va pupacesc si va doresc o zi linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

hai ca iar am chef de vorba....

Mady, bafta la examene si La Multi Ani lu sotu iubit!!!

Loradin, cum adica sa nu iei si pe Ana la aniversarea ei?!?!?! adica pt mine e de neconceput. Partea cu fumul si galagia o inteleg, dar..... io la ce anivesrari de bebelani am fost la restaurant, au fost rezervate mese la nefumatori si cine era fumator inrait, din respect pt bebe fugea afara. Nu?!

ia vedeti aici ce priceput e rares la mers prin casa. Dupa ce dispare din cadru puteti sa inchideti ca nu se mai intampla nimic, io am mai filmat sperand ca se intoarec

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani sotul lui Mady!!!

Loradin io nu vad cum sa o sarbatoriti pe Ana si ea sa nu fie prezenta. Va fi petrecerea ei si ea va fi vedeta zilei.

Bravo mai Rares! Foarte frumos umbla, e baiat mare de acuma. Dar vad ca pe duamna suzy nu o lasa din gura.

Duminica faina!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

toate fetele, albinutele si bondareii

Multumim de urari !!!!

Ian la 11 luni arata asa: 10.300 g si 76 cm. Cantarit si masurat de mine. La masurat mi-au iesit 78 cm lungit pe jos si tinut de taica'su si de mine, iar in picioare langa sifonier mi-au iesit 76 cm. E cam pe acolo. Vom vedea cand vine medicul lui in vizita. Greutatea e pe stomacul gol golut pt. ca nu se mai trezeste deloc noaptea URA. Avem toti incisivii.
Am facut multe poze dar trebuie sa le descarc si le voi pune si in webshots.
E cumintel, dar face si el nazdravanii adica scotoceste in dulapuri, trage, deschide usa masinii de spalat care e pasiunea lui, se catara. Insa daca ii spun ca nu are voie nu se supara, e ascultataor. Iar daca il iau din locul unde consider ca nu trebuie sa stea nu comenteaza. Vorba lui taica'su: el seamana cu mine, docil si maleabil. Pe cand Ingrid seamana cu el: vulcanica si incapatanata.

Eu am inceput sa dorm destul de bine noaptea.
Am observat o schimbare dupa cea de-a doua nastere in sensul menstruatiei, adica am dureri foarte mari inainte, menstra e abundenta si dureaza cel putin 5 zile cu foarte mult... si inca vreo doua (intelegeti voi ce vreau sa zic). Iar cand sunt la ovulatie ma doare in zona lombara adica si la ovare si la rinichi. Si inca ceva, imi apar multe cosuri fara nimic in ele, adica niste ridicaturi din piele foarte dureroase inainte de menstra. Ma dispera pt. ca eu nu am avut probleme din astea nici in adolescenta daramite acum la 32 de ani...i-am spus ginecologului si mi-a raspuns:" Doamna la cum aratati n-ati zie ca ati nascut, ci ca sunteti adolescenta, asa ca e un element in plus". Adolescenta pe naiba.Nu stiu cum sa imi mai tratez fata caci am ramas si cu semne maronii de la porcariile astea.
La voi cum e?

Loradin- eu am hamul sotului meu de cand era mic adica de 38 de ani. E unul bun de la Chicco si pe care l-am folosit si la Ingrid si e inca in stare foarte buna. O pupam pe Ana.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Felicitari Edy mergaretul....bravo

Roxana ma bucur ca ti-a mai revenit cheful de vorba....bravo Raresu acum i-ai demonstart mamei ca poti face chiar foarte multe si esti ditamai flacaul,,,explorezi toata casa

Ela tu ce mai faci?ce mai face teuta..mai zii si tu
vorbe si mai pune pozici ca sa o mai vedem

Valabil si pentru Iunia...ce a mai facut mandra ta ...o fi ajuns la master deja

Sa va zic de Raisa ce face nou....nu merge...dar iubeste...mai mult pe mine...i-am zis intr-o doara o data Raisa o iubesti pe mami?...si vine la mine , ma escaladeaza si incepe sa ma pupe cu zgomot si apoi ma si linge nitel...mie mi-au dat lacrimile si de atunci se intampla destul de des...imi trece toata supararea ca mananca ca o randunica..ieri am mancat mancare de teci cu carne de vita si i-am dat ne pasat...si a mers...tot putin dar a mestecat ea singurica

Fetelor avem o problewma stiu ca s-a mai discutat....noi nu stim cu incaltamintea ce sa facm....nu prea ii gasesc ce ii terbuie....marimea potriviat si nici nu prea stiu care sunt mai bune alea cu intaritor la spate ...sa fie piele peste tot ????

De pe La redoute a comandat cineva incaltaminte???cum este???

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

ALBINUTE si BONDARI care poarta numele de TEODOR/TEODORA!
ASADAR pupacim albinute si bondari de mamici:
TZUNA
MIREL@
CARMENFR
ROXANICI
ELPOWER
ANAALINA
TANYA
ROXYGEO

SA VA TRAIASCA PUISORII!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

In primul rand va multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa maimuticii mele. E o scumpica si o iubim la nebunie. Desi e micuta nu a parut niciodatta slaba pentru ca e mai micuta de inaltime si pentru ca are carnea f moale nu stiu cum sa va explic. Am vazut la alti bebei ca au carnita tare mai ales pe picioare.... Maria e "pufoasa". Si daca ar manca mai bine, daca nu ar sari mesele si nu ar vomita nici nu m-as stresa cu greutatea ca per total ea chiar arata bine. Si medicii imi zic la fel pana sa o cantareasca.

KMI- gaza are 73 cm si in jur de 8.400-8.500 kg acum, mai exact vedem miercuri.

ROXANICI- e fenomenal Rares cum bantuie prin casa. E asa dragut... In primavara venim la Brasov si-o punem de-o intalnire.

OBRAJI USCATI SI ROSII- am mai scris, nu stiu daca e si cazul vostru (RARES de Roxanici) dar Maria ii are asa de la frig si vant. Nu am ce-i face. Ea nu sta cu fular la gura/fata si nici nu mi-am propus sa-i pun asa ca dupa 1 ora si jumatate prin ger, plus balele de rigoare se inroseste si are pielea uscata. Daca o dau cu crema pe fata inainte si dupa ce vin de afara e mai ok daca nu e de rau. Dar cum prindem cateva zile mai caldute cu scapam de problema... Asa ca eu nu ma mai stresez. I-as cauta insa o crema de fata mai grasa pentru perioada asta. Astept sugestii.

In schimb are niste bubite mici, mici de tot, rosii pe burtica.Le-a avut si acum 3 saptamani, am crezut ca sunt d ela niste cerealel de care nu-i mai dadusem, le-am scos, bubitele au trecut si acum au reaparut. Nu stiu de la ce. Pediatru ei mi-a spus ca sunt un fel de urticarie de la mancare. M-am gandit, am reanalizat agenda cu ce mancna ea si nu-mi dau seama de la ce ar putea fi mai ales c anu mai dispar deloc. Ce as putea face? Pediatru mi-a spus sa-i dau Peritol dar nu i-as da ca i-am mai dat o data vreo 5 zile (atunci pt agitatie si greva foamei) , a fost f agitata si plangacioasa, nu a mancat mai bine, nu a dormit mai bine si in a 3-a zi i-au aparut si niste pete rosii pe piele care i-au disparut imediat ce am intrerupt tratamentul. Asa ca nu vad de ce i-as da din nou. Fac rau?

Draga ZADI- eu sunt la prima nastere asa ca pentru mine e mai bine. Adica menstruatia tine la fel ca inainte 4+2 zile, dureri mai deloc (inainte era groaznic in prima zi cel putin) si e f regulata (asa era si inainte)cel putin pana acum.

LORADIN- in legatura cu hamul... eu zic sa nu dai f mult pe el. Din cate am vazut eu sunt cam la fel. Important e sa fie bine facut sa nu se rupa ca in rest... Oricum il folositi doar vreo 2-3 luni,nu?
OLITA- nu stiu cat de important e sa o pui de pe acum pe olita ca ea oricum nu se va cere prea curand dar pentru ca ai un copil atomic ca al meu ti-as recomanda sa-i cumperi deja ca sa se obisnuiasca sa stea pe ea. Maria in primele zile nu statea nici 2 secunde pe olita. Se arcuia toata, se tinea de marginea olitei si se rasturna cu ea... baga mana inauntru si evident nu facea nimic. Acum insa sta linistita (nu o tin decat 2-3 minute maxim)e incantata cand face ca o laud cum pot eu mai bine si stie deja pentru ce este. Practic daca are de facut face imediat. Pentru pipi o pun imediat ce se trezeste si pentru kk cand se screme. Acum a ajuns sa faca ceva de cate ori o pun si folosim numai 2 scutece pe zi. Zic eu ca e bine pentru toti.

Felicitari lui EDY mergaretul si altor bebei care au reusit performanta asta in ultima vreme. Maria inc anu are curaj. Se pare ca si de ziua ei tot in 4 labe va intampina musafirii.

Draga Raisa nu fi suparata pe vrabiuta ca nu mananca. Mai ales daca te iubeste asa frumos. Cred ca fetele noastre au nevoie de mai putina mancare decat ceilalti copii. Si eu mi-as dori sa manance mai bine , sa aiba si ea masa de pranz macar de 120g daca nu mai mult. Azi de ex a mancat la 6.30 laptic (150 ml), la 9.30 a luat 3 lingurite sia- facut greata, a vomitat si am plecat la biserica unde a mancat 1/2 de eugenie dupa Sf. Impartasanie (chiar o fi rau daca duminica o las sa guste chestii pe care eu nu i le-as cumpara mult timp de acum incolo gen eugenii, napolitane?) si a dormit, s-a trezit la 12.30 zic eu ca rupta de foame dar de unde... A mancat 40g de peste si 25 g legume si era cat pe ce sa vomite. Urmatoarea masa la ora 16.30 -150g iaurt cu mar si 1 cupa cereale. Mi-e groaza pentru ziua de miercuri cand tb cantarita.

RAISA- incaltaminte- deocamdata in casa Maria merge desculta, adica in sosete. Afara o scot cu cizmulite de piele dar nu prea o dau pe jos c anu vrea sa mearga tinuta si se lasa in 4 labe. Ghetutele sunt de piele dar nu cred ca era musai. Pentru cand mai creste as vrea insa sa-i iau cu piele macar in interior ca sa nu-i transpire piciorusul. Si cred ca mai important e sa fie marimea potrivita decat ceva scump. Asa ca am de gand sa-i iau multe perechi care sa-i vina f bine.

STEFIMIC- multumim pentru urari. Eu o sarbatoream (de fapt vorba vine ca e zi de post atunci) pe 29 august. Dar daca e si azi e mai bine ca nu e zi de post si daca vrem motiv de petrecere....

Cam asta ar fi tot. Va urez o duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput