*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

lalaD, exact covorasul ala de activitati il aveam pt bruno! oglinda i-a placut multa vreme, si chestia aia de dat cu piciorutele il amuza teribil:) cu urlatul...same here:(

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Miri la noi nici azi nu se intrevede o zi vesela . Iti urez ca macar la tine sa fie mai linistita
Centrul de activitati imi place de mor , sper ca in timp sa il incante si pe Andrei la fel

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

virgo bine ca s-a terminat cu bine

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala, pt incurajare, urmeaza 2 sapt teribile in care invata sa doarma. trebe sa-l lasi sa urle un pic. asta imi explica moasa ieri, de fapt imi reamintea. evident ca imi vine sa ma iau de cap, dar tot n-am ce face, asa ca ma fac ca nu aud 10 minute, dupa care daca-l iau in brate adoarme instant pana-l pun in relax...si laprimul parts, da-i concert...

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Virgo, multumim lui Dumnezeu ca totul a avut un sfarsit fericit dupa cat ai suferit.

Miri, chiar nu stiu ce sa zic: la inceput, cand ma vedea cu Alma in brate, musai ii trebuia: apa, pipi, sa-mi arate "something". Apoi, voia s-o schimbe, sa-i dea lapte. Ea face I love you mangaind pe cap si ii facea Almei cu unghiile. Vrea mereu sa o imbratiseze, dar are un fel foarte durrrr, adica te strange in brate pana da cu tine de pamant. Vrea sa dea mana cu Alma, dar o strangeeee de manutza rau. Imi e tare necaz ca ma rastesc la ea (mai ales cand o vad ca face intentionat, dupa ce ii atrag atentia). Incerc sa ii acord Mayei toata atentia, sa iesim amandoua (desi ma simt vinovata fatza de Alma), cand stau cu Alma ma simt vinovata fatza de Maya. Offf, aiurea mai e. Acum, de cand am inceput serviciul, am luat-o pe Maya la noi in camera si am pus-o pe Alma cu mama ca as fi chiauna la birou daca m-as trezi noaptea.
Ma crizez ca orice zic, ma contrazice, eu zic o vorba, ea comenteaza cu 20, totul e NU. Nu stiu cum sa ma mai port cu ea. Noi nu am atins-o niciodata, recurgem la pedepse, dar zau ca-mi vine sa-i dau 2 peste poponica aia, desi stiu ca nu as avea nici un succes.
Tu cum faci cu baietii tai?

Iar m-am intins ca o placinta.

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

lala, pt incurajare, urmeaza 2 sapt teribile in care invata sa doarma. trebe sa-l lasi sa urle un pic. asta imi explica moasa ieri, de fapt imi reamintea. evident ca imi vine sa ma iau de cap, dar tot n-am ce face, asa ca ma fac ca nu aud 10 minute, dupa care daca-l iau in brate adoarme instant pana-l pun in relax...si laprimul parts, da-i concert...

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Offf Miri ...chestia cu lasat sa urle a mers la Bogdan care zic eu ca a fost un bebe independent. Andrei in 2 minute se invineteste si se ineaca de plans. Nu poti sa il lasi sa urle in halul in care o face. Si zau ca eu sunt o mama care nu se lasa impresionata usor. Dar chiar nu poti sa il lasi , iti vine sa chemi doctorul Sper sa se mai maturizeze un pic si sa inceapa si el sa fie mai cooperant.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ufff, Miri, asta facem si noi....invatam sa adormim singurei...am ture de vizita din 10 in 10 minute....intre care mai urla, mai sta...si asta de azi dim...
sper sa treaca repede....zici ca tine doua saptamini treaba cu invatatul?

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor eu am avut in dimineata asta o tura de contractii regulate dureroase (destul de intense) la 10 minute... Dar... s-au oprit... au durat cam de la 8 la 9 dimineata... De atunci am mai avut cateva sporadice, neregulate...
Eu credeam ca gata incepe balul, cand colo, bb tot nu vrea sa iasa azi se pare...

Tinna 39s+5z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 2 zile ???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Salutare zuzici.

GINA sanatate multa iti doresc, draga noastra. Refacere rapida si ma bucur ca operatia a decurs ok, fara probleme. Imi pare rau ca n-am stiut/putut sa te ajut cu nimic.

ALINUSH LA MULTI ANI!! lui Luca-nazdravanul.Sa creasca mare si frumos, sanatos si norocos si sa o asculte pe mami.

OTILIA FELICITARI pentru bebe Daniel. Refacere rapida, laptic pe-ndestulate..si un bebe sanatos, voios si papacios.

TINA ce faci?? Nasti saptamana asta?? VReun semn ceva?? Cand mai mergi la doctor?

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

39+ sapt
Vali

AMR : 1 WEEK ???!!!

Honey , iti doresc o nastere usoara, cum o fi ea sa fie, naturala sau cezariana! Se pare ca noi am ramas printre ultimele gravidutze de la odiseea asta (ma rog, ma refer la zuzicile care sunt cat de cat active pe forum)...
Eu am maine la 17.45 programare la dr. la cabinet, si mai vad care e treaba cu nasterea... Asta daca nu se hotaraste bebe pana maine sa iasa de buna-voie...

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 2 zile ???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Olgutzika

Fetelor, va transmit o parte din mesajul scris aseara de Roxana Claudia la randunici:

IN JURUL OREI 19.00 S-A NASCUT BEBE YANNIS DE SIMONETTE, 3200G, APGAR 8, UN BEBE SANATOS VOINIC, CUMINTE SI FRUMOS!!!

Ii asteptam pe amandoi acasa, sanatosi! Nasterea nu a fost tocmai usoara ( reiau citatul ) : "Se pare ca Simo a avut o nastere dificila, epidurala i-a fost montata abia la dilatatie 4, a suportat dureri fff mari, iar inspre finalul travaliului i s-a redus doza de anestezic deci a inceput sa simta tot! Pe masa a stat cam 45 minute pt ca bebe s-a blocat chiar la iesire si a fost mare tambalau...moasa sa o ajute, doctora era si ea disperata, Simo la capatul puterilor...Acum se simte bine, insa este f obosita"

Bebei sanatosi si mancaciosi, dragelor!!!

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Felicitari Simonette si recuperare rapida!!! Bebe Yannis, bine ai venit pe lume sa-ti faci parintii fericiti!

AMR 2 zile ???

Mergi la inceput

LA MULTI ANI AncaSoare!!!

AMR 2 zile ???

Mergi la inceput