*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna fetelor.am venit si noi ieri acasa.sa va zic ca am avut 51 cm si apgar 9.am nascut la spital elias cu dr cristian andrei.a fost natural cu epidurala.pe scurt: a fost bine,am o ruptura mica de perineu,maine scoatem firele,am nescut la 17.13 min,bebe nu prea stie sa apuce sanul motiv pt care avem rani si nu putem papa decat muls la pompa si dat cu bibe.nu prea imi convine dar pana gasesc mameloane de silicon ne descurcam asa.aseara ne-am trezit din ora in ora sa cerem papa...
va multumesc pt incurajari .va pup si ma duc sa citesc din urma cat pot.

gabrittza 40sapt+Daria Maria
AMR ... nu se stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Dana, alapteaza cat poti de mult , daca ai lapte. Chiar si un an. E f. bine pt. bebe. Din pacate la mine laptele e din ce in ce mai putin si ai dau si supliment.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 6 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

HURRA!
Benji a dormit o tura la mine in brate la comp, intai pe spate apoi pe burtica si acu m-am indurat sa il pun in leagan dupa ce a intrat in somn ultra profund-zic eu. Asa sa fie, ca mereu dupa ce il laud pe aici se suceste si face exact invers.
Irinouka, dupa ziua in care am zis ca doarme mult a doua zi nu a inchis ochii peste zi decat in reprize de 30 min de 3 ori!
Acu: felicitari TINA S...... sa fii fericita la patrat acum cu doi baietii mai ales cu unul iubaret nevoie mare!
La fel STOISOR felicitari si numai de bucurii sa ai parte cu bebelusul tau!
Apoi zuzelor ce inca mai asteapta le urez nastere usoara cand le-o pica bebelusilor bine: sa vina sanatosi pe lume, ca mamicile o sa uite relativ repede prin ce au trecut! Eu am o vaga idee despre cele 36h si din cand in cand mai recitesc jurnalul acelor zile. Oare de ce? Poate ca sa imi aduc aminte ca a fost greu dar a trecut si la fel o sa treaca si faza de inceput cu Benji, nesomn, colici, etc.
Miri,
noi duminica facem 8 saptamani, incepem reeducarea? sau educarea? Eu acu la final/inceput de faza m-am prostit si aseara l-am luat in pat la noi desi facuse baie si la noi in dormitor zic eu ca e racoare. Invelit in paturica calduta si apoi cu un colt de la plapumioara mea a dormit 5 ore juma! La 6 papa pe saturate -cam 1 h a durat -si a mai dormit pana la 9!!!! Moasa zice sa nu il mai las sa doarma ziua asa mult. Dar imi e mila sa il trezesc.....Si sunt total nepregatita: sacul de dorit caldut e mare si cel subtire e prea subtire si cu maneca(tre imbracat). Cel tricotat de bunica lui cred ca e de folosit la inceput. Dar o sa aiba precis mainile reci si numai cu caciulita de bumbacel o sa am curaj sa il culc in patut..... pana acuma a dormit in leagan in living! Aici insa merge uneori seara tv-ul (cand tati nu se joaca la comp sau vine un film bun) si ma gandesc ca il incurajeaza sa stea treaz pana tarziu! In dormitor l-as pune la 22:00 in patut sa doarma cat poate si cu o trezire pe noapte sa o ducem spre sase luni incolo.....ce ziceti?

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Adio somn profund!!!!! A durat fix pana s-a terminat! Acu oare sa iesim afara ca e cer plumburiu si sta sa ploua??????

Ceska, mamica de Benji

Mergi la inceput

Si inca ceva... maine am avea de facut o excursie mai lunga de 2,5h cat a fost cea mai lunga de pana acuma....implica luat in scoica din masina si umblat prin mall dupa chestii plus cumparaturile de rigoare pt bebe unde tati nu se baga.... ce fac daca incepe sa urle????? ca nu cred ca pot sa sper ca va fi cuminte sau va dormi 3-4 ore taman cand vreau eu sa ies in lume???? inca nu a fost cazul sa ii schimb pampersul in public(locuri special amenajate) sau sa il alaptez desi am zis ca nu o sa-mi fie jena....cum faceti voi cele care iesiti mult si des cu bebe in lume?

Ceska, mamica de Benji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dana ideal e sa alpatezi cat poti tu de mult! e bine ptr bebe! eu va trebui sa ma intorc la job prin august-septembrie si adio alaptat .. asta daca rezistam pana atunci .. vedem

gabritzza bine ai revenit acasica! cum e bebe? cum a fost la elias??

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

FELICITARI, TINAAA! SA FIE SANATOSI SI FRUMOSI BAIETII TAI SI SA VA FACA FERICITI!
Nu mai stiu cine zicea de bebe ca scoate noaptea sunete din gat si geme. Asa face si Thea, iar tati cand a auzit-o prima data cica: "de ce face ca Iliescu?" Am crezut ca mor de ras Cred ca-i doare burtica sise screm, cand fac asa.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rozina spune:

Buna fetelor
Felicitari tuturor mamicilorsi bineinteles viitoarelor mamici.
Eu am intrebat pe 5 februarie cum arata dopul gelatinos ca am avut asa pierderi o secretie gelatinoasa incolora si fara miros specific, miercuri seara trebuia sa merg la control, pe site mi-sa spus ca nu am pierdut dopul gelatinos, mai m-am linistit seara am stat cam ana la ora 24:00 treaza bebele meu se trezea mereu la ora 01:00 si bineinteles ma trezea si pe mine. In seara aia nu simteam ca nu ma ajung la toaleta dar nu pot sa spun ca aveam dureri pur si simplu ma simteam mult prea grea sa ma misc in special ma dureau incheieturile de la solduri. La ora 05:15 m-i sa rupt apa au inceput contractile mai serioase pe la 07:00 am sunat la moasa la ora 08:30 si la ora 12:02 l-am nascut pe ingerasul meu iubit Ralph Gabriel fara de care nu concept viata fara el. Si nu pot sa cred cat de repede am uitat de dureri. Data mea calculata erea pe 25 februarie dar el sa grabit si a venit cu 19 zile mai devreme cu 3280g luncimea nu a vrut sa stea la spital si acasa am masurat noi avea 50 cm. La ora 15:00 aceeasi zi am fost acasa. Voi reveni merg la bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

STOISOR FELICITARI SA CREASCA MARE SI SANATOS!
Gabritza bine ai revenit si crestere usoara!
Mai avem putine gravidute, asa-i?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ceska, nu inteleg pentru ce iti faci griji legat de iesitul la o plimbare mai lunga. Iti este tie jena sa alaptezi in public sau in Germania este la fel ca in Romania si oamenii te privesc ca pe cine stie ce aratare? Daca este cazul nr. 2 poti face ca mine. Am alaptat intr-o cabina de proba dupa ce am cerut acordul in prealabil vanzatoarei. Iar de schimbat...ori in carucior, ori in masina, ori...deloc, ca doar nu stai toata ziua. Parerea mea. Hic!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput