*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Rozina felicitari Asa de repede v-au dat drumul acasa?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

a fost binisor la elias.nu pot spune ca a fost chiar dezastru,dar se putea si mai bine.dr si moasa au fost de nota 20.asistentele unele erau super ok altele iti venea sa le dai una in cap.la fel si la alaptat unele expilcau si stateau cu noi,altele ne lasau cu ochii in soare si veneau imediat sa ia copii din brate.o sa pun curand si povestea nasterii dar nu prea sitiu unde.

gabrittza 40sapt+Daria Maria
AMR ... nu se stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Tina felicitarti traiasca, ca si asa sperai sa nasti in acest capitol si iata ca s-a intamplat

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze bubulina

ce mare sunt

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

CESKA, in primul rand copilul trebuie sa aiba doua spatii diferite in care sta..pt zi sufrageria, de exemplu, si pentru noapte dormitorul lui, patutul adica. Trainingul se bazeaza pe un program bine stabilit, cu care copilul trebuie sa se obisnuiasca. Astfel, in fiecare seara ii faci baita,pus pijamaua, alaptat( cand de obicei saara adoarme) si pus in patut. Lumina sa fie stinsa in camera. IN timpul noptii cand se trezeste sa manace, nu aprinzi lumina( eu am lumina aprinsa pe hol si las usa deschisa ca sa vad), nu il scoti din camera sa-l alaptezi( eu o duceam de ex in sufragerie si am uitam la tv...ceea ce era total gresit), si foarte foarte important, nu vorbesti cu el cand se trezeste( stiu ca suna aiurea, dar e foarte important). Il alaptezi, il tii in brate..eu dupa ce alptez seara si daca nu adoarme, o pun in pat cu suzeta in gura si adoarme singura, dar poate dura..asta e...nu se invata peste noapte. Dimineata, la 9-10 cand se trezeste, il schimbi in haine de zi, incepi sa vb cu el si-l duci in sufragerie. Eu o pun pe Saara de obicei pe o salteluta cu activitati, pe covor, cum vezi in pozele pe care le atasez si unde sta singura si se uita in camera, la jucarii destul de mult. Acolo sau pe canapea doarme ziua sau daca ai un landou ceva. Acelasi lucru trebuie facut in fiecare zi pana se invata copilul.

La cumparaturi eu ma duc tot timpul cu Saara si doarme aproape tot timpul in carut si cateodata dureaza mai mult de 2,5 ore. De schimbat eu o schimb in toaletele speciale pentru asta si de alaptat tot acolo. Sunt foarte misto! Daca incepe sa tipe, ii pui suzeta in gura...la noi functioneaza.

Te pup.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

hai ca am uitat sa atasez pozele :)))

http://www.flickr.com/photos/timonyyssonen/2264855655/in/photostream/

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by miki_baby

hai ca am uitat sa atasez pozele :)))

http://www.flickr.com/photos/timonyyssonen/2264855655/in/photostream/

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

superbe poze , de fapt superba este Saara

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Si inca ceva... maine am avea de facut o excursie mai lunga de 2,5h cat a fost cea mai lunga de pana acuma....implica luat in scoica din masina si umblat prin mall dupa chestii plus cumparaturile de rigoare pt bebe unde tati nu se baga.... ce fac daca incepe sa urle????? ca nu cred ca pot sa sper ca va fi cuminte sau va dormi 3-4 ore taman cand vreau eu sa ies in lume???? inca nu a fost cazul sa ii schimb pampersul in public(locuri special amenajate) sau sa il alaptez desi am zis ca nu o sa-mi fie jena....cum faceti voi cele care iesiti mult si des cu bebe in lume?

Noi iesim si cate 4-5-6 ore cand avem de facut cumparaturi. Ne mai plimbam.... Si Patti doarme f. bine in carucior 3 ore. Apoi ai dau sa pape si ai schimb scutecul si iar ne plimbam...... Pana acum i-a placut de fiecare data.
Iar daca mergem fara masina, stam cate 4 ore afara,

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 6 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rozina spune:

Scuze pentru scris dar sunt atenta la sunetele ingerasului meu care doarme acum. Robert(tatal) a fost cu noi de la inceput el a taiat cordonul ombilical si nu stiu ce m-as fi facut fara el acolo. Daca as putea schimba ceva in Romania primul lucru ar fi ca tati sa fie mereu cu mamele de la inceputul travaliului.
Sunt mai fericita ca ori cand si nu ma satur sa il privesc. Va pupic pe toate si multa sanatate pentru toti bebelusi si mamicile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce frumusete e Saara, o comoara. E o scumpa.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 6 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rozina spune:

Da Laura aici daca totul este bine cu mama si bebe iti dau drumul acasa in 2-3 ore apoi vine in fiecare zi o asistenta la tine acsa si sta cu tine te invata sa alaptezi sa il schimbi sa ii faci baiata cam tot ce trebui sa sti la inceput. Este foarte important spun ei ca mama sa se simta bine si nu te poti simti mai bine ca la tine acasa si sa fiti toti impreuna adica si cu tati. Asa merg treburile aici si eu pot sa spun ca am numai cuvinte de lauda la adresa lor.Au fost o echipa de 3 persoane Robert (tati) Moasa si o asistenta. Si eu vreau sa scriu povestea nasteri dar deocamdata nu prea ne impacam bine cu timpul. Voi reveni am nevoie de multe informati pt alaptat ce este bine sa mancam si ce nu.

Mergi la inceput