*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (145)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri ce bine imi pare ca ti-a iesit glicemia buna!! peste doua saptamani am si eu intalnire de gradul 0 cu dr meu ..

monica sunt in asentimetul lui miri .. si eu as da cu ea de pamant!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irlandeza, Patricia este absolut superba! Iar tu arati foarte bine. Sper ca nu mai ai nici un fel de problema si ca te simti bine. Te mai asteptam sa mai scrii cand ai timp. Pupam fetele!

Doc, asa cum a spus si Miri, cred ca o dadeam de toti peretii. Norocul ei cel mare cred ca este ca esti tu docdecap si foarte stapana pe nervii tai. Si bine faci ca te comporti asa.

Miri, ce mai vezi mama peste 1 an? Uterul??? (sau n-am dormit eu suficient azi noapte? Ma bucur mult ca ai glicemia ok. Asta inseamna ca nu trebuie sa-ti mai faci probleme dpdv alimentar sau tot trebuie sa fii cu grija la ce si cat mananci?

Sa vedeti treaba. Au venit soacra si cumnata in vizita azi la noi sa ii aduca si ele cadou lui Luca. Si soacra...acraaaaaa, de-as fi preferat 1 kil de lamai in locul ei. Imi spune ca pe ea nu am invitat-o la ziua lui Luca la Mc!!! Una la mana am invitat-o sa vina cu celalalt nepot si ea a zis ca nu vine pt ca e prea mic el sa manance hamburgeri; doi la mana....era petrecere pentru copii!!!! Asa i-as fi zis vreo doua, dar m-am abtinut. Si evident ca a inceput cu "pune-i caciulita"; "de ce o imbraci in costumasul asta asa de inchis la culoare?" "aaa, in curand o sa incepi sa-i dai mancarica" etc. Uneori ma intreb de ce nu-i spun cateva si scap de grija. Si ce ma enerveaza este ca fii-su' ii gaseste scuze tot timpul. Ufff..

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, cum se face controlul de 6 sapt., la mama ? Ecografic sau manual ?

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 6 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

MIKI BABY,
cum e cu trainingul asta???? a zis si moasa ceva dar zau daca am priceput!!!! Vreau si eu sa pot dormi noaptea. Azi noapte la 00:30 l-am luat in pat la noi si a dormit pana la 6 dimineata! Eu tot rupta am fost ca am dormit stamba si carcita sa nu strivesc puiul in somn!
Benji nu adormea pana acuma inainte de 01:00 indiferent cand si cum si ct dormea ziua. Si acu urla!!!!!!
Avem 4,9kg si ce credeam eu ca e tuse nu e chiar tuse!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Cred ca se invata in brate!!!! OF! Cum sa car in brate non stop 4,9kg?
In plus nu e bine?!!!!! Acu dupa urlete in leagan ca ii pica suzeta din gura( la san nu mai sugea doar molfaia sfarcul prastie sa-l faca) e cuminte la mine in brate la comp.....Eu ce fac?Ca asta e o chestie noua, adormea la san si apoi frumos in leagan-daca avea chef de somn ca ieri nu a avut! Iaca doarme profund cu mainile atarnand....daca il var in leagan sigur se trezeste!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Irlandeza, Patricia e un bebe absolut SU-PERB!!
Controlul de 6 sapt. se face si manual si ecografic (cel putin aici), pt. ca-ti ia secretie pt. ex. Papanicolau, iar la eco vede ce si cum e cu uterul.

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

fetelor multumesc tuturor de sfaturi.
miri, problema este ca nu prea pot sa o las sa planga. stam la socri momentan si cum o aude ca scanceste putin hop vine soacra-mea sa o ia in brate si sa-mi reproseze ca o chinui.uffff ca abia astept sa ma mut!
TINNA si STOISOR felicitari pentru puiuti. sa creasca mari si frumosi

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ellenuta si Miri v a multumesc pt raspunsuri.

Dana si Albert Aaron 20.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Miri ma bucur ca ti-a iesit bine glicemia.Voi pana la cate luni vreti sa alaptati?Albert face miercuri 2 luni si eu as mai alapta inca 1-2 luni.

Dana si Albert Aaron 20.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ven, mersi. E nasol testul Pap.( sau controlul manual) ca eu mai simt inca durere pe dinauntru, nu cred ca s-au inchis taieturile acolo.... doar pe dinafara.

Si multumesc fetelor pt. aprecieri la adresa Patriciei. E o scumpa cand adoarme seara cu sticluta in gura si lapticul pe barba.

Si eu sunt mai bine, ma mai doare doar laba piciorului stang, dar destul de putin. Inca mai iau antiinflamatorii din cand in cand. Sunt pe drumul cel bun. Ma speriasem ca ma asteapta scaunul cu rotile.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 6 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput