Colectia de toamna-iarna 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mada, si pe mine m-a bushit plansul la filmulet. dar imi vine sa te iau de urechi, mai fata, pune mana si manaca, ia un sedativ usor (numa' UNU si usor!!!), bea niste suc de fructe + morcovi daca n-ai chef sa inghiti si-ti sta mancarea in gat si bea muulta apa, ca din ce zici esti deshidratata ca o pruna uscata. (scuze de limbaj, da' nu-mi place sa te vad asa, ca tin la tine )
si nu te izola, ca-ti faci rau. stresul scade cu cat povestesti pb tale mai mult (asta am observat io cand a murit tata - se mai dilueaza durerea)
pup pe toata lumea
drum bun, mihaela , ada si mie o punga cu aer de elvetia sa-mi ajunga pan' la toamna (cand plec si io - cu plozii, of corz)
canuta, io zic sa te duci acasa, sa incui usa, sa te bagi in pat nsi sa nu te mai ridici pana maine... si doar ieri a fost marti 13, nu azi )

AI HEIT VALENTAINS DEI

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Offfffffffff, Aura, ce de ghinioane!!! -ici si o calda imbratisare de imbarbatare!!! Vacanta placuta!!

Madaule, pune mana si mananca ceva, ai grija de tine, mamico draga! Doamne ajuta!

Xandra, lasa ca va luati revansa cand se intoarce sotul de la Constanta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Mai am o ora si plec de la serviciu spre casa s afac bagaje si sa trimit copilul colet la Tragoviste cu mentiunea pe bagaj ca nu accept ramburs decat peste 10 zile. Dupa ce plec de aici ma voi duce sa ii iau lui George o pijama cadou de ziua indragostitilor, asta ca sa vad cat a imbatranit si ce cadouri am ajuns sa ne facem....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna ziua!
AURA, sper ca s-au terminat ghinioanele pt. tine, ca ai avut destule!
MIHAELUTAT, intru si eu in randul celor care iti ureaza drum bun si distractie maxima la schi!
MADAU, nu am scris nimic de cand ne-ai marturisit problemele tale pt ca eu am avut pe cineva drag care a trecut prin ceea ce treci tu. crede-ma ca citeam postarile tale si erau, din partea sotului tau, EXACT cuvintele pe care ex-cumnatul meu i le spunea surorii mele. Si el s-a mutat sa se gandeasca,( dar probabil cealalta femeie nu l-a prea lasat),si pentru ca din casatoria lor nu a rezultat niciun copil ,care sigur ar fi contat enorm, a hotarat repede ca divorteaza, fara a-i spune surorii mele de ce. Ea nu a aflat de ce a fost parasita decat cand un prieten de-al lui i-a spus ca era vorba de alta...macar tu stii de aventura si ii dai sansa sa regaseasca drumul spre familie...de ce scriu asta:sora mea a slabit aproape 10 kg in luna in care il astepta sa se intoarca, a fost deprimata mai mult de o jumatate de an,DAR si-a revenit. ii e bine acum si nu regreta prea mult marea iubire pierduta... situatia ta e diferita pt ca tu o ai pe MIRUNA pt care lupti, si tocmai de asta si el va tine seama. ai grija de tine si vorbeste cu prietenele, cu rudele, nu incerca sa treci singura prin asta , pt ca e fff greu.ma rog lui Dumnezeu pt voi, sa va fie bine si sa redeveniti o familie de nota 10.
sanatate multa tuturor si sa ne dea Dumnezeu dragoste si fericire atat cat putem duce...
ANDA, Serban are aceeasi pasiune pt masini, si el recunoaste marcile dupa machetele care stau in fiecare zi in "parcarea "de pe covor.masinile murdare si vechi de afara sunt "rable", iar restul sunt frecate zilnic cu hainutele lui pt a li se pune benzina de la proprietarul Petrom (cred), aka SERBAN. el stie si care sunt: sasiul, portiera, rezervorul si orice alta parte a masinii...
Sotul meu e Valentin... ma duc sa fac ceva bun de papa...va pupam!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Mihaela, drum bun sa aveti si partie numa' buna de schiat!!!!!!!!!!!

La fel, Aura, sa va ajunga voucherele si vacanta faina sa aveti!!! Mai, da' ce-i cu atatea ghinioane pe tine? Ptiu-ptiu, sa fuga de tine.

Madau, emotionant filmuletul. De-ar avea efectul dorit.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Gata fetele am spalat putina. va pup pe toate si sper sa va gasesc mai bine, mai frumoase si mult mai linistite.
Pusy
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mihaela plecasi? drum bun si barbati tineri si vanjosi pe partie. sa-ti care echipamentul!
in rest am o stare ... idem Corapina. sa-ti iasa hair-stileala!
Madau s-a intors ratacitorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Ili e tot mai bine, dar mi-a dat mie viroza, ma doar gatul de mor. Am recurs la leacuri babesti - ciorba calda si tuica fiarta - sa vedem daca merge Asa ca nimeresc greu tastele deci o las azi mai moale cu scrisul. Va pup!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Se pare ca s-a terminat tot.....asa de induiosat a fost. Nu stiu unde e sansa pe care a promis-o...a ajuns la concluzia ca n-o merit. Asta e..acum ramane sa traiesc toata viata cu stigmatul ca Miruna nu are o familie din cauza mea. E cel mai mare blestem pt mine, nu stiu cu ce am gresit pe lumea asta, imi vine sa ma iau la tranta cu Dumnezeu...ce am facut oare de merit asta?

Am sa iau o pauza pt moment, simt ca ma sfarsesc efectiv, tot universul meu si toate visele s-au naruit, aveam casa pe care ne-o doream de atatia ani...aveam tot...acum nu mai avem nimic.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sigur ca da, Madau bineinteles ca trebuie sa o iei de buna, vina e a ta si numai a ta!
Din cauza ta se destrama familia, ca tu ti-ai gasit o alta femeie.

Fa bine si baga-ti picioarele in apa rece, da-ti o pereche de palme la nevoie si trezeste-te! Trebuie sa mergi inainte in viata asta, cu el sau fara el!

In special pentru Mirunica dar nu numai pentru ea! TU meriti sa fii fericita!

------
Bineinteles ca te inteleg cat esti de disperata, tot universul se cladea in jurul a voi 2. S-a surpat caramida de la baza constructiei; probabil si eu as fi la fel de disperata ca si tine, poate si mai si. Dar de-asta suntem alaturi de tine, noi, mai lucide (ca suntem nemplicate direct): sa te tragem de maneca: desi ti se pare ca Universul se naruie, totusi trebuie sa mergi inainte!

Mergi la inceput