Colectia de toamna-iarna 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Madau, sper sa iti revii in fire cat mai repede posibil. Incearca sa te aduni, si sa fii puternica pentru amandoua. Viata voastra trebuie sa mearga inainte. Nu te lasa prada disperarii, o sa treci peste toate astea pentru ca trebuie sa o faci. Noi te sustinem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Canuta, ce zi cu ghinion. Pana la urma de unde ti-a venit durerea aceea de cap si lesinul? Ai probleme cu tensiunea? Ai grija de tine, mai ales daca zici ca mergi la schi. Merge si Dimitrie?

Mihaela, calatorie placuta si sa va distrati la schi. Ce va invidiez. Si io as merge in vacanta...dar nu pot.

Ina, draga zici ca au fost 35 de grade sub zero la voi. Dumnezeule, nici nu imi pot imagina. Asa 25-28 grade la minus am prins si eu pe aici pe la noi acu cativa ani dar 35 mi se par muuulte. Si ai grija si de tine. Incearca sa dormi mai mult, sa te odihnesti.

Madutza, ce face burtica lui Orlando? Mai ai probleme cu el? Kriszti mi-a facut iar 2 zile de pauza la kk, abia azi dimi si-a dat drumul. Cred ca ne va lua o buna bucata de vreme s revenim la normal.

Lavi, ce face tatal tau? Ce zic medicii? A depasit perioada critica? Tu cum te descurci la noul job? Iti place mai mult decat la facultate?

Feli, ai grija sa nu te imbeti de Valentine's Day.Sanatate maxima si tie si Ilincai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,nu te mai invinovati degeaba ,nu-ti dai seama ca da vina pe tine ca sa nu se simta vinovat ca te-a parasit??Dupa tot ce ai scris pina acum ,nu merita o lacrima ,eu zic sa-ti gaseste puterea necesara sa mergi mai departe ,un barbat care-si lasa familia atunci cind ii e mai bine ,cind ar trebui sa se simta un om implinit nu cred ca va revenit la sentimente mai bune ,ce-ar trebui sa mai faci pentru a-ti salva casnicia ??Eu consider ca ai facut tot ce se putea ,daca el da cu piciorul la atitea ani ,la un copil ,nu merita nimic ,nu marita sa suferi.
Lavi ,am primit emailul ,merci mult ,o sa-mi fac o programare cat de curind .
Mihaelutat ,drum bun si distractie placuta !
Mandy ,acum face kk normal ,nu-i mai dau Lactuloza dar si-a revenit ,face zilnic .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy si Mandy nu face deloc mai bine; de o luna si ceva e intr-o situatie foarte proasta, operatiile nu i se inchid pe interior, practic e intre viata si moarte . O zi mai bine, o zi mai rau. Nu mai intru in detalii ca nu vreau sa stric atmosfera pe aici si chiar nu are rost. Eu si sora-mea ne-am impacat intr-un fel cu situatia dar suntem foarte triste.

Singurul care mai spera si mai incearca diverse chestii e medicul chirurg care l-a operat.

Eu intru aici sa ma relaxez si sa mai discut de altele. Stiu ca voi toate ne doriti binele si ii urati sanatate, nu mai e cazul s-o spuneti!

Mandy cu job-ul ma bucur ca m-am incumetat si am facut miscarea, simteam ca ma inabus dincolo, nu mai era nicio provocare pt mine iar ce ar fi trebuit sa fac (cercetare) nu aveam conditii, in special umane

Si era nasol sa te amuzi de propriul tau salariu: merge o luna, merge 2... dar pana la urma te saturi de atata amuzament.

Aici sunt in perioada de adaptare, fac cunostinta cu proiectul; trebuie sa devin om de baza; sunt cu ochii pe mine... ce sa zic, astept sa ma acomodez eu cu ei si ei cu mine si sa devin eficienta.

Avantajul e ca imi place ce am de facut; imi place ca proiectul e organizat bine, nu e o varza generala pe acolo, lucrurile sunt sub control.

canutza pana la urma de la ce a fost sangele din nas si lesinul? Chiar ca nasoala zi!

madutza ce fain ca si-a revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau draga, imi pare rau ca s-a intamplat asa !
Nu te mai invinovati ! El da vina pe tine ca sa "se spele el pe maini"! Foarte urat din partea lui! Tu trebuie sa te imbarbatezi, sa faci un "dus rece", sa tragi linie si sa mergi inainte pentru ca ai o viata inainte impreuna cu Mirunica si ai sa vezi ca nu e asa de negru! Noi suntem alaturi de tine si te imbratisam cu mult drag! Daca ai chef sa scii, scrie orice, oricand, poate de descarci si trece mai usor durerea! Cel mai important lucru e ca trebuie sa mananci , pentru ca altfel vei cadea din picioare! Un dulce si un munte de pentru o mamica curajoasa, frumoasa si desteapta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

madau, imi pare sincer rau... nici eu nu ma gandeam ca se va termina asa...
dar fetele au dreptate, tu nu ai gresit cu nimic, el este singurul vinovat si mai are tupeul sa si dea vina pe tine!!! imi imaginez ca e o perioada tare grea, dar incearca sa treci peste asta. sunt alaturi de tine!
si nu lua pauza de forum, sunt sigura ca vei avea nevoie de sustinere in continuare.
te pup.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mada, fata mea draga, cum Dumnezeu poti sa te invinovatesti TU ca miru n-o sa mai aiba o familie? asta tot el ti-a bagat-o in cap?
nu zice nimeni ca o despartire nu-i traumatizanta, da' tre sa te aduni si sa termini cu sentimentele astea de vinovatie, ca n-ajungi absolut nicaieri.
cat despre faptul ca n-o sa aiba miruna familie - copiii sunt puternici si tu o sa faci in asa fel incat sa nu-i lipseasca. de ce crezi ca-i mai grav acum decat peste 1 an, 5 ani sau nu stiu cand.
cunosc persoane care au stat casatorite pana au implinit copiii 18 ani si dup-aia gata, ca vezi doamne a fost spre binele copiilor. si copiii ar fi preferat sa n-aiba o familie decat viata in halul ala de familie.

totul se rezolva, iti trebuie doar intelepciune, convingerea ca nu e vina ta si multa putere. ai grija de tine, e cel mai important lucru pentru voi doua.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ce multe aveam sa va spun...dar mi-au ramas toate in git.M-a amutit durerea lui Mada.Caci doar acum am citit si ce s-a intimplat.Si tot acum am vazut filmuletzul.Offf,nici nu stiu ce sa spun.Dintr-al cui punct de vedere sa vorbesc.Mada draga,in primul rind eu cred ca el nu si-a terminat zborul pe coclauri.El si-a pus prea repede pirostriile,luat de val.Si-acum s-a trezit ca dintr-un vis,spunindu-si ca doar e barbat,ca vrea sa isi traiasca viata,nu doa sa munceasca,sa creasca copil si sa se culce seara de seara cu aceeasi femeie.Eu am o postura ingrata,caci,in povestea mea (o cunosti) m-as situa de cealalta parte a baricadei.Desigur lucrurile nu-s chiar la fel.Insa,chiar si statisticile spun,doar 2% dintre barbati isi parasesc nevestele pentru amantele dragute,senzuale,iubitoare...etc.Din a mea experienta vreau sa iti spun ca asa e.Si mi-am plins (imi pling si-acum) de mila pentru asta.Barbatii dupa ce-si iau bucata de zahar se intorc tot la locul ala cald,unde s-au obisnuit si unde e primit ca un zeu.Pe de alta parte voi sinteti asa de frumoase incit trebuie sa fie nebun daca a facut ce-a facut.Dar stii ,GB Show spunea ca un barbat nu-si inseala iubita cu alta pt ca cea de-a doua e mai frumoasa,e mai tinara sau mai desteapta,ci pentru ca e alta.
Cu toate ca aproape as baga mina in foc ca asta e doar ratacire si se va intoarce,mai bine ramii rezervata la capitolul sperante.Asa incit,daca totusi se intimpla finalul,sa nu-ti fie caderea prea de sus.Te pup si ai grija de tine.Nu-i cazul,ca atunci cind va reveni,sa gaseasa o slabatura fara carnitza si doar cu oase proeminente.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by corap

mada, fata mea draga, cum Dumnezeu poti sa te invinovatesti TU ca miru n-o sa mai aiba o familie? asta tot el ti-a bagat-o in cap?
nu zice nimeni ca o despartire nu-i traumatizanta, da' tre sa te aduni si sa termini cu sentimentele astea de vinovatie, ca n-ajungi absolut nicaieri.
cat despre faptul ca n-o sa aiba miruna familie - copiii sunt puternici si tu o sa faci in asa fel incat sa nu-i lipseasca. de ce crezi ca-i mai grav acum decat peste 1 an, 5 ani sau nu stiu cand.
cunosc persoane care au stat casatorite pana au implinit copiii 18 ani si dup-aia gata, ca vezi doamne a fost spre binele copiilor. si copiii ar fi preferat sa n-aiba o familie decat viata in halul ala de familie.

totul se rezolva, iti trebuie doar intelepciune, convingerea ca nu e vina ta si multa putere. ai grija de tine, e cel mai important lucru pentru voi doua.

Corap, ai perfecta dreptate!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a... si despre herstail, pun acu poza cu "inainte" si "dupa"
si reactia lu fi-mio:
"mami, mami, uuuuuuuuuuuite, uite mami uite, ai pa'u 'oshu!"

Mergi la inceput