Colectia de toamna-iarna 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 3
canuta-om-sucit spune:
Buna ziua!
Nu stiu cum e la voi dar la mine numai buna nu e. Sa o iau pe rand, pana la ora asta am patit astea:
Ma duc la politie sa depun un dosar, prea bine ca stau la un codalau.... din ala infernal si cand ajung in fata ma ia nene sectoristu' ca nu e bun biletul de ordine. Cum???!! fir-ar a naibii, am apasat pe un alt buton. Cobor, imi iau bilet si mai stau o data la coada, cu toti tiganii, ca nu stiu frate ce fac astia dar e plin de ei la politie, spital, nu ai loc de ei, la cozi.
Boooonnn, depun dosarul, iau si ma duc. Hai sa intru sa imi iau o poseta, ca tot ati discutat aici de noua moda... Ma duc aleg poseta, platesc, ies din magazin, fac ceva pasi... si nu stiu ce naiba simt cald ceva pe buza, dau cu limba, simt un gust, dau cu mana se intinde si e lipicios, vad ceva ca mi-a picurat pe haina, ma uit... sange, curgea ca la balamuc sange din nas. Frate ma ia o durere de cap din aia groaznica si..... ma trezesc ca ma ajuta sa ma ridic o babuta. Am lesinat. II dau telefon lui Dan sa vina sa ma pescuiasca, ca sunt lesinata si imi era frica sa ma mai duc singura, "hai dupa mine ca am lesinat!", vine el, hai sa te duc la spital, ok, ma duce la maica-sa. Acolo cand sa ies din masina.... imi prind degetul la portiera, ca mi s-a inchis portiera cu tot cu deget, cand l-am scos de acolo avea o forma tare ciudata, curbat rau... si o ditai taietura adanca. Pana sa intru in cabinet, sange ca la balamuc. Ma panseaza, ma prelucreaza... plec de acolo la birou.
revin cu continuarea
Noki_Lara spune:
Canutza..recunoscu cu mana pe inima ca m-ai batut chiar si pe MINE la capitolulul "zile de rahat"!!!!Astept continuarea..asta daca mai ai cu ce s-o scrii.
Vecina Mitza- io inca sunt stresata de vocea disperata a lui Sarah de aseara care repeta obsesiv ca "Mihaelala paca a Biena" si "nu mergem a Titi"...asa ca-ti urez reintoarcere rapida, ca ma asteapta zile de dor nebun...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
canuta-om-sucit spune:
Ajung la birou, cum m-a vazut Dan asa de amarata si cu toate pe dos, vine la birou si imi aduce un inel de aur si o lalea. Sa pic, mi-e rau ce s-a intamplat, fereasca, ptiu... scuip in san ca am vedenii. Fain inelul, faina floarea, numai ca era mare... mare... cu vreo sase numere mai mare, asa ca nici inel nu am.
Plec in Slovacia la ski, trebuia de o saptamana sa imi ajunga voucherele si s-au ratacit
madau spune:
Canuta imi pare rau
Io-s intr-o stare de depresie continua, mi-am reparat cantarul si am vazut minunea...am 51 de kg...deci am slabit 5 kg in 4 zile..dac-o tin tot asa, sapt viitoare nu mai auziti de mine
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
canuta-om-sucit spune:
Sun la aia de la agentie:
- Cucoana, nu mi-au ajuns voucherele!
- Pai eu le-am trimis, nu stiu unde sunt acum!
Sa-mi dau in cap si alta nu.
Asa ca acum alerg dupa vouchere sa vad pe unde naiba au ajuns, ca cica mi le-a trimis la birou prin curier, eu nu m-am intalnit cu el...
Madau, pune mana si mananca, lasa prostiile, baga macar fructe in tine, ca alea mai fac pofta de mancare, Cavit... etc, si nishte magne b6 nu ar strica.
Acum va las, ca nu mai pot tasta, ma doare degetul, de fapt mana de innebunesc.
xandra28 spune:
io-s tristuta, aveam planuri pt diseara dar trebe sa plece sotul la constanta... o sa stau cu vladone cap in cap, ca niste indragostiti ce suntem...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
catutza spune:
Canutza , ce de ghinioane intr-o singura zi!!! Succes la cecuperarea de vouchere si vacanta placuta!
Mihaela , vacnta placuta si tie, te astept cu poze si cu impresii. Unde mergeti acum , parca in Elvetia, nu?
Mada , ai grija de tine, pune mana si mananca chiar daca nu ai pofta ca nu e bine deloc. Gandeste-te la Miruna in primul rand ca o lasi fara mama
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
maria_alexia spune:
si eu sunt anti-"valentine's day", dar pro "ziua lui Valentin" = colegul care ne-a adus tiramissu buuun astazi
joy04 spune:
quote:
Originally posted by xandra28
io-s tristuta, aveam planuri pt diseara dar trebe sa plece sotul la constanta... o sa stau cu vladone cap in cap, ca niste indragostiti ce suntem...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
ha ha ha ce nedumerita eram,nu stiam care-i legatura cu vladonele meu, ce vrei sa spui....
daca nu te-am "auzit" spunandu-i asa, am facut taaare greu legatura.
hai numai fi suparata, ca recuperati sambata, duminica.
FELI exact asa-i si Vlad. pana-l luam afara...dura o ora cu urlete, abia ne imbracam. cand sa intram in casa, iara era cu urlete din fata blocului si sus abia il dezbracam cu japca.
Ili este mai binecu gatuletul?
si cu apartamentul ce faceti?
CANUTA vai de degetul tau. de mana ta, mai bine zis. uite aici o .
MIHAELUTAT sa stii ca si io-s sadica. si rea, recunosc. intorc palma primita nu care cumva D.F. sa raman datoare.
partie buna, drum placut si distractie la maxim.
GANDACEL ce ma bucur ca ne mai aduci vesti despre voi.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Noki_Lara spune:
Hi hi hi..Maria o ia pe urmele mele cu mancarica...Uite unde zacea gurmanda!
Cuscra- asa e bine! Baiat ti-a trebuit, amu sa te bucuri de el!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!