Colectia de toamna-iarna 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

NOAPTE BUNA, COLECTIE!
maine ma duc sa ma tund, la hairstilst. parca vad c-o sa-mi iasa o freza ca un cuib de vrabii bete
urati-mi succes, ca altfel data viitoare ma tund la frizer

AI HEIT VALENTAINS DEI

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am sters ultimele mesaje, nu erau Strict despre copii,asa ca..... sa nu se supere cineva.imi i-au blogu si plec la plimbare.
o zi buna!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

beiiii ia aduceti-va voi blogurile inapoi, va rog frumos...ca asa ma deletez si io.

ce trist cu baiatul asta asta care a murit aici la mine...am vazut sangele de la geam pe strada si cum nu stiam ce s-a intamplat, am crezut ca s-a spart vreo baie de ulei la o masina si de aia-i murdar bulevardul
si ce am mai injurat politia si salvarea in noaptea aia ca tresarea Alex cand au trecut aia cu girofarurile pornite

CORAP sa-ti iasa frezsa cum vrei tu.

ROXI oricum prognoza nu anunta incalzire asa curand. vom avea 18 grade prin martie-aprilie. cam cum ar trebui sa fie normal cred.

ANDA felicitari pt cunoasterea marcilor de masini dar mai ales pt VORBIRE. vezi ca nu este Nichitut ultimul la capitolul asta?
deci clar Vlad a ramas ULTIMUL la vorbire.

apropo de stiut marci de masini, baietelul nasei tot asa, pe la 2 ani jumate mergea pe srada si spunea marcile masinilor si cand ajungea pe la o dacie, zicea: "uite mami un jaf de dacie".


ieri scrisesem un mesaj pe care nu am apucat sa-l trimit. era cam asa:

LAVI ce mai face tatal tau?

si intrebam de ILENUTZA. mai bine ca nu l-am trimis ca m-as fi gandit ca de cate ori o pomenes aici, ii sunt bolnaviori copii.
Ile, dar ce are acum Andrei?? si cum este tot bolnavior de ;a 3 saptamani? sanatate infinita.


fug ca plange Alex

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Madau, pe mine, din afara, m-a impresionat la culme filmuletul vostru, iarasi bocesc la birou, cu siguranta ca lui tati o sa-i dea muuuult de gandit...
Iti tin pumnii pentru ziua de azi, dar mai ales pentru multele care vor sa vina - sa depasiti situatia cat mai bine si sa fiti fericiti!

Anda, masinutele astea de la burago sunt destul de rezistente pentru nazdravanii nostri?
Si noi avem mare pasiune cu masinutele, dar inca nu i-am gasit unele indestructibile (in afara celor - rare de tot - ramase de acum 30 de ani). De obicei machetele sunt fragile si se rup imediat, altele au roti cu anvelope de cauciuc pe care domnisorul binevoieste sa le scoate cu dintii si tot asa...
Si cat sunt de mari ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Hai mai Anda ma vezi tu pe mine in stare de ironie? La un moment dat am vazut 5 post-uri de-ale tale unul dupa celalalt (si-am vazut gresit, ca de fapt unul era al pumbei intre ele). Asta a fost tot, n-avea nici-o legatura cu continutul.
Asta ar mai lipsi ca eu care vin meteoric pe-aici sa m-apuc sa hotarasc ce e on-topic, ce e off-topic si cat sa se scrie... Chiar daca nu se aflau in aria mea de interes (tendintele in moda), si in consecinta n-aveam cu ce sa particip la subiect, nu mi-au zgariat citirea cu absolut nimic ba chiar m-am amuzat (a se citi ca m-au inveselit). Pe cuvant.
Imi cer public scuze de la toata lumea si promit sa fiu si mai clara pe viitor.


"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza!

Ilenutza draga, va tinem pumnii!!! Sanatate multa-multa lui Andrei!!!Va tinem pumnii sa scapati de probleme!

Corap, sa-ti iasa bine frizura!!!


Anda, bravooo pentru Nichita cel cunoscator de marci de masini! Dupa parerea mea nu e exagerat sa te bucuri de aceasta performanta a lui; trebuie sa te bucuri de orice "pas inainte" cat de mic ar fi!


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Ce fac fetele de Ziua Indragostitilor? Io inca ma gandesc daca sa aloc din bugetul devastat in ultima vreme niste banuti pentru un film la Multiplex.

Corapino- bravo pentru resuscitare! Iti trimit PM!

Miri- am avut si noi faze de-astea de rebeliune. Vara trecuta si toamna. Apoi au trecut de la sine. Cresc si se cumintesc. "Parerea mea. Care este."

Feli-sanatate multa Chictului drag! Bine ca nu trebe antibiotic, ca vocea de rata trece ea.Ce faza cu Ilenuta. Sambata m-am intalnit cu ea in Plaza si erau bine copiii. Andrei e frumos din cale-afara. Sanatate multa!

quote:
Insa ea cand e la noi nu vrea sa plece la bunici, cand e la bunici nu vrea acasa, cand e in casa nu vrea afara, cand e afara nu mai vrea sa intre in casa...

FELI- e clar...ale noastre-s SURORI!!!!! Sau CLONE!!!

Anda77- PS - tare de tot Nic! Da' TARE!!!!!

Pumba- PS - revino-ti!

Madau- daca nu il impresioneaza filmuletul, e un BOU si nu merita sa te mai szbati pentru relatia asta! NA, ca am zis-o!

Roxi- la mine greul abia acum incepe. Mai am inca 3!!!! Duminica asta unul, sambata si duminica viiotoare ultimele 2.

Gata, duty calls.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah


Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna de dimineata, asa mai tarziu.

M-am delectat si eu la masa cu mesajele voastre de la ultima mea postare si pana acum, din pacate nu pot egala unele fete de pe aici in fata carora ma inclin cu admiratie, care nu stiu cum, dom'le, reusesc mereu sa raspunda tuturor frumos, la obiect si cu sensibilitate! Totusi am sa incerc sa dau macar cateva raspunsuri, on-topic si cateva off-topic.

Incep cu off-topic. Maselele de minte... Acum 3 zile mi le-am scos pe cele doua de sus, care erau crescute normal. Din pacate, de la una am sangerat mai mult de 24 de ore, n-am dormit toata noaptea respectiva, dinc auza ca trebuia mereu sa scap de sangele din gura (nu vreau sa folosesc alte cuvinte mai scarboase!). Urmeaza peste cateva saptamani cele doua de jos, care sunt crescute pe orizontala, una jumate afara (se vede), alta nu se vede, e complet crescuta sub gingie (incastrata). Aici va fi nevoie de chirurgie, adica taiat, scos, cusut, un fel de nastere prin cezariana, doar ca la scara mai mica.

Acum ca tot am terminat tratatul de stomatologie (sau se zice dentistica?), sa raman in domeniul chirurgiei. Roxi, de ce nasti prin cezariana?! Ai vreo recomandare medicala in sensul asta, sau de ce?

Madau, pe mine toata povestea ta m-a impresionat tare mult, iar filmuletul asta mi-a pus capac! Ai pus atat de mult suflet in el... Este un gest deosebit, care trebuie apreciat, insa in momentul asta nu este ceva ce il va aduce acasa pe fiul ratacitor... Incearca sa nu iti faci prea mari sperante din pricina lui. Ce il va aduce inapoi in bratele tale va fi dragostea pentru familie, pe care sunt convinsa ca o are. Ratacirile astea sunt condamnabile si strica ce poate fi mai frumos in viata tuturor celor implicati fie si tangential, nu numai viata ta, a lui si a Mirunei! Pot exista doua efecte principale dupa asa ceva: isi da seama ca o scapare care initial i s-a parut "nu mare lucru" este de fapt ceva care schimba definitiv viata tuturor. Invata din asta si nu o mai comite din nou, indiferent cate ocazii i s-ar ivi, ca de ivit se vor ivi destule, tentatii sunt la tot pasul. Astfel de barbat e mai de baza decat unul care nu a trecut printr-o trauma de genul asta (zic trauma, pentru ca daca ii pare rau, atunci se simte muuult mai rau decat tine, pentru ca este pedepsit sa-si poarte si vina cu el, care e o grea povara!) A doua varianta ar fi sa-si dea seama ca de fapt pe el nu l-a afectat deloc, ca nu-i pare rau si ca e mai bine asa. In acest caz nefericit ar trebui sa fie sincer cu tine, ca sa nu-ti mai faci iluzii in continuare si sa-ti reconstruiesti viata dupa alte linii. Eu insa sper sa fie prima varianta si sa fi fost unica greseala de acest fel din viata cuplului vostru. Sunteti tare frumosi impreuna.

Ilenutza, mai ai timp sa ne scrii despre voi?

Am sa revin mai tarziu si cu alte raspunsuri, in masura in care voi avea timp, ca am multa treaba pana ma intorc la munca, doctori peste doctori (in caz ca va intrebati, inca nu mi-am revenit dupa aproape 3 luni de tratament pentru burtica mea inflamata), m-am apucat sa-mi refac fatada (dintii toti necesita reparatii capitale), o sa iau si cateva lectii de soferie, ca daca nu am condus pot spune ca am carnetul degeaba. Si printre altele, sper sa pot participa si eu la urmatoarea intalnire pe care o s-o propuneti, daca va fi la o ora si distanta rezonabila si pentru mine. Daca aveti ceva propuneri, va rog sa sariti!

Madau, inca un mesaj pentru tine: zile de una singura ca sa te pui pe picioare ori sa-ti pui ordine in ganduri nu stiu daca ti-ar folosi acum, de obicei eu stiu ca izolarea face cel mai mult rau in situatii de criza emotionala. Cel mai bine ar fi ca in w/e care vina sa mergeti undeva voi doi (singuri) si sa discutati, comunicarea este cea care rezolva acum problema voastra. Dar cu intentia clara de a nu va certa, adica nici sa nu provocati la cearta, nici sa raspundeti la provocare! In al doilea rand, de mult vreau sa-ti spun ceva: esti una dintre cele mai frumoase femei din grupul nostru, fizic vorbind. Deci cu siguranta nu asta este problema cu tine, cum arati... Asa ca nu incerca sa schimbi ceva la tine acum, nu cumva sa te deprime, daca ti se pare ca nu-ti sta bine. Ce ii atrage pe barbati este sanatatea noastra! Nu radeti, va rog. Stiu ce spun. Deci: nu te plange de nimic, ca te doare capul, stomacul, ca esti obosita etc... Daca e ceva serios, da! Dar daca poti depasi momentul NU! Nu il responsabiliza cu prea multe acum, la inceput, cand innodati ceva, se poate rupe imediat slaba legatura creata. Pe barbatii-copii ii sperie la culme starea de sanatate precara a femeii, labilitatea psihica ii pune pe fuga de-a binelea, iar daca mai cerem si ajutor si intelegere e dezastru! Deci in domeniul asta incearca sa umbli la "suprafata" pana ajungi sa te refaci si pe interior! Sa ai o mina plina de incredere, siguranta de sine, sa pari mereu stapana pe orice situatie. Mereu gata sa o iei de la capat! Asta il va aduce inapoi, nu rugamintile, nu tristetea si suferinta ta. Trebuie sa ii explici cat de mult suferi, cum de altfel trebuie sa ii explici ca vrei sa fii tare pentru cei din jurul tau, mai ales pentru Miruna. Ea are nevoie de o mamica proaspata si plina de energie. Nu incerca sa-l convingi ca suferi mult, incearca sa-l faci sa inteleaga cat de mult iti doresti sa nu mai treceti prin asa ceva, cat de mult vrei sa fie bine de aici inainte! E bine sa iei niste pastilute care sa te ajute sa treci peste perioada de maxima greutate, insa nu te duce la psiholog sau psihiatru, ci la un medic generalist in care ai incredere. Primii doi vor avea mereu tendinta sa te trateze ca pe un bolnav, ultimul te va trata ca pe o persoana care are nevoie de sprijin temporar.

Scuze celorlalte fete carora momentan nu le-am dat atata atentie, sunt sigura ca fiecare dintre noi avem probleme mari sau mici, insa simt eu ca Mada are nevoie de tot sprijinul pe care i-l pot da, de la distanta.

Revin mai tarziu. Va pup pe toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Am baut cafeaua si am fumat o tigara, pentru Anda sa stii ca nu am fumat-o pana la capat.....
Apoi, cu mintea limpede am concluzionat astfel; Corap inteleg ca pentru a avea succes cu crizele trebuie sa am rezistenta fizica, adica sa ma pot da cu capul de ceva tare o perioada indelungata, si rezistenta psihica, adica sa rezist sa ma jelesc fara a ma enerva cel putin 24 de ore. Bun o sa incep sa lucrez la acest capitol.
Maria pantofii pe care i-am ochit sunt din colectia toamna-iarna 2007-2008, deci nu sunt fucsia, in schimb sunt plini de auriu, adica plini de sclipici, adica exact pe gustul meu, mie imi plac chestiile sclipicioase si mari, de la masini la bijuterii. Deci nu sunt in tendinte dar sunt clar pe gustul meu. Insa este clar ca nu ii voi capata prea curand, din cauza pretului prohibitiv, chiar si redus. Pe cale de consecinta ma voi consola cu o pereche de papuci de casa sclipiciosi.
Legat de Valenine's day eu am uitat complet de aceasta zi, noroc cu o prietena cu probleme in amor care imi spunea ieri ce isi doreste pentru azi. Eu o intreb suav, dupa ani de prietenie, daca e ziua ei. Ea, extrem de revoltata imi spune ca nu ca e e Ziua Indragostitilor.....In acest contex ii explic ca noi dupa 6 ani de casnicie, suntem deja cei mai buni prieteni, ocazional amanti, asa incat astept ziua in care se va serba prietenia intre soti ca sa ii fac un cadou sotului meu, care la randul lui a uitat aceasta zi. Bine ca il pot face sa se simta prost, asta asa ca dovada de prietenie sincera, si sa ma duc sa ii cumpar ceva rahatel de asta cu inimioare si sa i-l arunc teatral in fata....Sunt sadica e clar...
Ok inca astept sa imi urati concediu placut penru ca plec la noapte, asa ca orice urari sunt bine-venite.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gandacel ai PM

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput